|
Nu esti logat.
Test PAP#1 2011-09-30 17:18:39
Test PAPBuna fetelor...In urma unui control ginecologic mi s-a zis ca am uterul putin inflamat. Pentru chestia asta mi-a fost prescris tratament timp de 12 zile cu ovule Cervugid si apoi sa fac un test PAP. Mai am 7 ovule si termin tratamentul, dar intre timp m-am pricopsit si cu o anexita si fac tratament cu antibiotic . La cat timp dupa ce termin tratamentul pot sa ma duc sa fac acest examen? Stiu ca nu am voie cu 24/48 ore inainte de test sa folosesc creme, contraceptive, sa intretin relatii sexuale. Ultima oara a fost editat de criss21 (2011-09-30 17:19:21) ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #2 2011-09-30 17:37:15
Re: Test PAPil poti face la cateva zile dupa ce termini ovulele. sau si mai indicat, astepti prima menstruatie si faci testul imediat dupa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|