homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si diareeocmai

#1 2011-09-30 23:30:03

yurash
Membru
Inregistrat: 2011-09-30

anticonceptionale si diareeocmai

Hello! Sunt noua pe forum si tocmai am patit si eu o chestie.
Iau anticonceptionale yasmine de 2 ani de zile si chiar aseara eram la prima pilula din noul blister. Am luat-o la ora 9 si 2 ore mai tarziu am avut un acces de diaree apos. m-a chinuit si cu dureri abdominale, dar apoi mi-a trecut. M-am temut ca am eliminat-o si am mai luat o pastila. Cu o zi inainte avusesem un contact sexual prin urmare, acum imi fac griji. Este cazul sa ma protejez saptamana care urmeaza, luand in considerare indicatiile privitoare la prima saptamana, sau e ok pana la urma?

Multumesc anticipat pentru raspuns. Il astept cu nerabdare.

#2 2011-10-01 00:09:49

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: anticonceptionale si diareeocmai

Este ok deoarece ai mai luat inca o pastila, deci ai inlocuit-o. cantitatea de hormoni e constanta si aceeasi. Stai fara grija! Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-10-12 21:38:55

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Am si o pb legata de diaree: in ultimele 2 zile din pauza am avut in fiecare dimineata cate un scaun apos. In prima zi cu pastila am avut in dimineata respectiva la ora 8 un scaun apos. Pastila din prima zi am luat-o la 16, dupa care nu am mai avut scaun decat dupa 2 zile (am dat in constipatie de la Imodium), scaun care a fost normal, la fel ca si urmatoarele. E cazul sa ma protejez? eu zic ca nu dar prietenul meu e mai sperios asa..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#4 2011-10-13 00:28:09

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu trebuie sa te protejezi. scaunele moi au fost in pauza.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2011-10-13 02:36:31

merryutza
Membru
Inregistrat: 2011-10-08

buna.cum sunt noua pe forum sper sa nu gresesc nimic.am o mica nelamurire in privinta spotting.ului.am citit intrabarile si raspunsurile de pe  forum si la inceput am inteles ca apare in primele 3 luni de la primul blister de anticonceptionale, dupa care am vazut ca ati scris ca apare chiar si dupa.eu iau yasmin de 6 luni,acum aprox 1 an si 4 luni luasem yasmin o singura luna dupa care am incetat.de 6 luni le iau normal si nu am avut probleme.sunt la a 9 a pastiluta din luna asta si azi am avut surpriza sa vad o mica sangerare  de culoare rosie, normala. anul trcut dupa o perioada de 2 ani in care nu am avut raporturi sexuale , dupa primul raport mi.a venit ciclul care normal trebuia sa vina dupa 2 sapt aproximativ.acest lucru m-a trimis la ginecolog care mi-a zis ca nu am nimik si mi-a prescris yasmin.le-am luat pentru o luna dupa care am incetat.dupa 3 luni am reinceput sa iau yasmin, acum intrand in a 7 luna.trebuie sa mentionez ca in intervalul asta de 8 luni de cand iau yasmin, in ultimele 4 luni nu am avut raporturi sexuale , pana acm cateva zile, iar azi la 2 zile de la ultimul raport mi.a aparut aceasta sangerare...ce as putea sa cred...va multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-13 22:36:25

georgiana26
Membru
Inregistrat: 2011-11-13

Buna tuturor. Sunt noua pe forum si am o nelamurire legata de un scaun avut imediat dupa prima pilula de karrisa luata. Aseara am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale, mai exact la ora 22.00, dupa care pe la 00:30 am avut diaree apoasa cu crampe abdominale. Cum ar trebui sa procedez in continuare? Astept sfaturile voastre. Va multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.