homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatie ! ajutor

#1 2011-10-02 15:37:12

terror
New member
Inregistrat: 2010-07-30

Constipatie ! ajutor

Buna ziua tuturor.Bunicul meu a facut 3 ocluzii intestinale intr-un an jumatate! ultima a fost acum cateva zile iar penultima acum 1 luna..si totul din cauza constipatiei!Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi concrete deoarece are si anevrism abdominal si este periculos..prima oara l-a operat dar ultimile doua dati a scapat fara operatie..tin sa precizez ca pana acum manca o banana in fiecare dimineata dar ni s-a spus ca face rau in cazul acesta.astept niste sfaturi!multumesc.

#2 2011-10-03 10:32:49

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Constipatie ! ajutor

buna. ar putea sa incerce cu seminte de in pe stomacul gol, de 2 ori pe zi
sau sa manance prune uscate
bafta!

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#3 2011-10-03 19:28:27

taisia
New member
Inregistrat: 2009-05-07

Buna!
Buna din experienta pe care am avut-o cu mama mea, eu stiu ca ocluzia intestinala inseamna altceva decat constipatie, poate ca ma insel..........si oricum operatie nu se face pt constipatie, exista destule medicamente destul de eficiente si supozitoare, iar daca a fost operat de ocluzie si are mereu probleme vezi sa nu fie niste aderente sau adenopatii....e doar o parere, medicii ce spun, care este diagnosticul????
Sanatate multa!

#4 2011-10-03 19:53:45

daenarys
Vizitator

sa introduca fibre in alimentatie:seimite de in(macinate puse in iaurt,lapte etc etc),fulgi de ovaz,germeni de grau.
isi face iaurt cu seminte de in si prune uscate manaca dimineata la micul dejun si chiar ajuta

#5 2011-10-04 20:04:56

terror
New member
Inregistrat: 2010-07-30

taisia a scris:

Buna!
Buna din experienta pe care am avut-o cu mama mea, eu stiu ca ocluzia intestinala inseamna altceva decat constipatie, poate ca ma insel..........si oricum operatie nu se face pt constipatie, exista destule medicamente destul de eficiente si supozitoare, iar daca a fost operat de ocluzie si are mereu probleme vezi sa nu fie niste aderente sau adenopatii....e doar o parere, medicii ce spun, care este diagnosticul????
Sanatate multa!

ultimile 2 dati s-a rezolvat cu clisme si sonda din aceea pe nas..si diagnosticul a fost subocluzie intestinal..simptomele fiind cele de cluzie..varsaturi dureri mari de burta etc..

Publicitate

loading...

#6 2011-10-04 22:54:27

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

cautasem si eu remedii naturale pentru constipatie pentru cineva. fibrele sunt excelente. stiu ca era ceva cu 2-3 linguri seminte de in intr-un pahar de apa, seara consumate.

eu spre exemplu, de obicei, daca mananc dimineata cereale cu lapte, la ultima lingura sau la cateva minute dupa ce am terminat, ma duc imediat la baie. si banana dimineata tot asa imi face.

prune uscate, suc de prune...

Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-10-04 22:54:46)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.