Insarcinata la 14 ani-16
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Re: Insarcinata la 14 ani
nu era vorba de un atac la adresa ta cat despre fraza "nelalocul ei", e pur si simplu o exprimare
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
moksha, cu totii avem dreptul la o opinie, ca atat tie cat si altora nu va convine parerea mea e strict problema voastra si asta nu imi va schimba mie convingerile, chiar nu mai stau sa fac polemici si daca tot te-ai obosit sa postezi la acest topic poate era cazul sa ii raspunzi fetii nu sa te iei de mine doar ptr faptul ca gandesc diferit de majoritatea
asta e povestea acestui forum in loc sa se raspuna userului stam sa ne mancam intre noi
- antonefeli
- New member
- Inregistrat: 2011-10-02
Am revenit. Totul a decurs ok. Acum nu ma simt prea bine,adica am stari de voma si nu pot sa mananc nimic. Mama este prea grijulie,tot incearca sa ma faca sa uit prin tot ce am trecut,dar nu suport chestia asta. As vrea sa se comporte normal,sa nu ma simt ca o povara pentru ea.
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
o sa te simti si mai bine Nefeli. Ai facut bine ca i-ai zis mamei tale. tatal tau a aflat? dar iubitul tau? Mult succes pe mai departe si informeaza-te bine de tot inainte sa mai faci ceva.
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- antonefeli
- New member
Tata a aflat (mi-a zis mama),dar el se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Sincer,nu ma asteptam... Prietenul nu a aflat si nici nu va afla. Am de gand sa ma despart de el Mie momentan nu-mi arde de absolut nimic. Imi este foarte rau. Joi si vineri n-am mancat nimic,de abia ieri am pus in gura un biscuite,dupa care am vomat. Ma simt slabita,tremur cand stau in picioare. Oare sa fie probleme?
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Pai ai facut avortul? Cand esti suparat e "normal" sa nu iti fie foame, dar tot tb sa mananci ceva.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- Emilya
- Platinum member
- Site
e de la stress-ul prin care ai trecut. Forteaza-te sa mananci totusi ceva o sa iti faca bine aporopo, de unde esti? bineinteles, daca poti sa zici...
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- antonefeli
- New member
Da,am facut. In legatura cu mancarea,pur si simplu nu pot sa bag nimic in gura. De sambata,de cand am vomat,imi este frica sa mananc
- antonefeli
- New member
Emilya: Sunt din Bucuresti
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
Anto cu cat nu mananci cu atat esti mai slabita si ti se apleaca cand vezi mancarea. Incearca cu ceva usor.
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- Emilya
- Platinum member
- Site
E normal sa te simti asa, insa sa stii ca starea de rau poate fi si de la stomacul gol Interventia cum a decurs?
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
sleeping_beauty a scris:moksha, cu totii avem dreptul la o opinie, ca atat tie cat si altora nu va convine parerea mea e strict problema voastra si asta nu imi va schimba mie convingerile, chiar nu mai stau sa fac polemici si daca tot te-ai obosit sa postezi la acest topic poate era cazul sa ii raspunzi fetii nu sa te iei de mine doar ptr faptul ca gandesc diferit de majoritatea
asta e povestea acestui forum in loc sa se raspuna userului stam sa ne mancam intre noi
am sa iti raspund si a doua oara doar pentru ca sincer ma simt jignita.
am si spus ca fiecare are dreptul la o opinie, pe care o respect, ti-am acordat doar o alta opinie pe care o am eu si ti-am pus niste intrebari la care puteai sa alegi sa raspunzi, macar in mintea ta, pentru ca nu suntem in desert, ci ne putem inspira din ce cred ceilalti. polemica inseamna cu totul altceva decat o discutie simpla, bazata pe argumente. parerea unui om nu poate fi rigida, ar insemna ca suntem roboti, ceea ce imi place sa cred ca nu suntem.
atitudinea ta sincer este dezamagitoare si faptul ca iei personal o opinie exprimata civilizat, care avea destule puncte de combatut daca asa credeai de asemenea nu mi se pare ok. mai mult, nu inteleg exact unde m-am luat de tine.
si ca sa inchei, da, m-ai jignit, pentru ca nu cred ca sunt eu aia care "ii mananca pe ceilalti" - sa ma ierti, nici nu stiu exact la ce te referi cand zici asta. daca tu crezi ca eu stau sa scriu tampenii in loc sa raspund oamenilor, mai gandeste-te si pe urma mai gandeste-te inca o data si da-ti singurul raspunsul corect.
in plus,raspunsul tau arata fix imaturitatea de care dai dovada in intreaga perceptie asupra lucrurilor, si da, acum mai iau de tine.
si ca sa inchei de tot, nu cred - si e alegerea mea - nu cred absolut deloc ce posteaza antonefeli. nu cred, asa ca nu ii raspund, pentru ca nu vreau. si daca ai fi renuntat la ideea ca totul este despre tine, in afara de faptul ca te-am citat si te-am contrazis, fara sa te jignesc, ai fi vazut ca exista sfaturi si pentru antonefeli, indirecte, pentru cazul in care situatia ar fi reala.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-09 13:49:17)
- antonefeli
- New member
A fost ok,inainte sa ma sui pe patul ala am inceput sa ma frisoane si sa vomit de frica Nu stiu ce anestezie mi-a facut,dar am stat treaza,adica eram amortita doar de la brau in jos. In camera aia era doctora si vreo 2 asistente si spre sfarsit nu stiu de ce o asistenta a inceput sa intrebe daca are cineva vreo moneda. Nu inteleg ce legatura avea... Dupa,am stat vreo 2 ore in spital si am plecat acasa.
- sleeping_beauty
- Addicted member
moksha atata timp cat m-ai citat si mi-ai dat argumente pt care in viziunea ta fata aceasta nu poate fi mama la 14 ani desi eu m-am adresat fix fetei nu altui user al acestui forum inseamna ca ai tinut neaparat sa imi spui mie personal parerea ta...parere pe care nu ti-am cerut-o sincer. E treaba mea cum imi voi creste copilul....in nici un caz nu ii voi insufla ca este ok sa faci avort. Nu vad cu ce te-am provocat pe tine sa raspunzi la o postare care nu iti era adresata...si tot tu te simti jignita...ca ti-am raspuns
de acum incolo voi raspunde fix persoanei care initiaza topicul si va invit si pe voi dragi forumisti sa faceti la fel, daca nu gandesc la fel ca majoritatea asta nu inseamna ca aveti dreptul sa va legati de mine, nu va convine ignorati ce am scris
si imatura nu sunt deloc si...la randul meu ma simt jignita sa vad ac sunt pusa la punct pt faptul ca eu mi-as sustine copilul si mi-as creste nepotul, foarte matur din partea ta
- Tei
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-19
E inacceptabil ceea ce afirmi. Cine i-a insuflat ca e OK(!!!) sa faca avort? A batut-o cineva pe umar si felicitat-o pentru actiunea ei? A purta o discutie in contradictoriu cu cineva este in regula, a pune vorbe false in gura cuiva sau a-l blama pentru actiuni, gesturi ne(!)-facute este inadmisibil.
Ultima oara a fost editat de Tei (2011-10-09 14:22:45)
Hello me...meet the real meI love not man the less, but Nature more
- moksha
- Hero member
nu are rost sa mai continuu la nesfarsit, pentru ca nu am de ce, pentru ca nu e vorba despre mine aici.
nu te-ai adresat fetei atunci cand ai scris ceea ce ai scris, din contra, expuneai idei generale si extrem de inversunate despre un subiect pentru care si eu aveam o parere, pe care mi-am expus-o. nu imi spune ca in toate comentariile tale de pe acest topic te-ai adresat fetei, cand de fapt te-ai adresat celor care o "indemnau sa faca avort", come on. tu esti cea care a initiat aceste discutii conexe pentru ca nu ti se parea ok ca unele sfaturi erau altfel decat ideea ta.
in fine, bref. m-ai jignit cu ce ai scris pentru ca sustii ca eu nu raspund oamenilor, ci ii atac pe ceilalti, ceea ce este foarte, dar foarte gresit. nu ma simt jignita pentru ca ai tu alta parere sau pentru ca nu gandim la fel. doar pentru ca m-ai jignit intr-un fel care nu era deloc la subiect si ti-ai varsat niste frustrari care nu tin de mine, ci de parerea ta despre forum.
mai departe, nu am sa incep sa ma comport ca la gradinita, am depasit momentul. daca tu crezi ca ma iau de tine doar pentru ca iti expun niste idei si iti pun niste intrebari, carora ai fi putut sa le raspunzi si ai fi putut genera o discutie si argumenta o parere, in loc sa reactionezi asa, tip imi iau jucariile si plec, nu am de ce sa mai discut. fiecare are o parere, dar daca te apuci sa scrii pe forum parerea, o supui unor discutii. asa de bine puteai sa imi raspunzi si mie civilizat, la temele pe care le ridicasem. atat. nu te pusese nimeni la punct, doar contracarasem un pic ceea ce scriai.
si da, esti foarte foarte, dar foarte imatura. o dovedesti cu fiecare rand. si da, asta e o jignire, asta inseamna sa jignesti, nu ceea ce am scris eu in postul de mai sus.
eu imi inchei activitatea pe acest topic. pentru ca nu are rost. si deja am scris romane, fix degeaba.
later edit: imi cer scuze ca te-am citat, nu observasem ca nu iti doresti. sterg acum, probabil asta a contribuit la raspunsul tau inversunat. pentru mine nu inseamna nimic mai mult sau mai putin ca te-am citat, cum ai perceput tu. in fine, sterg.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-09 14:29:00)
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Oau, ce parinti deosebiti ai!!!! Sa reactioneze cu atata bunate, deschidere si relaxare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, mai rar
- sleeping_beauty
- Addicted member
moksha a scris:sleeping_beauty a scris:nefeli daca erai fata mea aveai tot sprijinul meu si crestea si bebe frumos, mergeai si tu la facultate ca doar esti copilul meu ...nu mi s-ar parea normal sa iti intorc spatele sau si mai rau sa iti impun avortul (bleah), nu toate bunicile (mamele) sunt satule de crescut copii, nu toate bunicile (mamele) au ramas gravide accidental ci au ramas gravide pt ca si-au dorit copiii...acel gen de mame vor face absolut totul pt copiii lor...si eu am de gand sa fiu una dintre ele (daca doamne doamne se va indura si imi va da sansa sa devin mama atunci cand ma voi hotari sa renunt la protectie)
am tot citit ce ati scris si nu am de gand sa comentez prea mult. totusi parerea mea e ca e o contradictie in ceea ce scrii si nu vezi padurea de copaci. desigur, oricine are dreptul la o opinie, dar esti mult prea inversunata ca sa nu ma inversunezi si pe mine in sens contrar.
eu cred ca o mama care ar face absolut orice pentru copilul ei e acea mama care atunci cand vine fata ei gravida la 14 ani acasa, cand inca nu stie ce e ala sex, a ramas insarcinata cu un puber intr-o toaleta, nu stie inca nici pe ce lume e, nu a implinit nici macar un vis, nu a apucat sa cunoasca, sa experimenteze, sa traiasaca, cand vine ziceam fata ei gravida isi da un moment sa se inchida in baie sa se priveasca in oglinda si sa se intrebe oare unde a gresit, caci e firesc sa simta asta si pe urma discuta si comunica deschis cu fata si ii sugereaza in mod absolut clar si de netagaduit avortul.
chiar daca vrem sa fim intr-un basm, eu sincer cred ca unele dintre noi am vazut prea multe filme. si chiar cred ca un parinte are capacitatea de a fi vizionar pentru copilul sau. si chiar sper ca majoritatea parintilor incearca macar sa nu isi transmita propriile frustrari copiilor.
tu chiar vrei sa sustii ca un copil de 14 (paisprezece) ani, sau 18, mi-e egal daca e o poveste adevarata sau inventata sau e mos craciun care a ramas insarcinat, poate sa aiba un copil? serios acum, in afara de principiile tale despre avort. tu chiar crezi ce spuneai mai sus ca baiatul ala (care nu stie nici macar ce e ala sex si nu stie nici macar ce sunt aia copii) o sa fie barbatul vietii ei? chiar crezi ca merita sa fie el barbatul vietii ei? hai sa incercam sa fim seriosi si obiectivi si sa nu amestecam ideile proprii despre viata noastra cu o situatie care din orice unghi arata exact la fel. nu suntem in juno, viata reala nu e asa. inteleg ca ai un exemplu real in familie, mama ta sufera pentru ca a avortat. eu am exemple fix in sens contrar si crede-ma ca nu e nimic roz in a alege sa fii mama cand nu e cazul sa fii mama.
avortul poate lasa urme de toate felurile, fizice si ale sufletului, complet de acord. dar sa fii tu o urma a ceea ce ai fi putut fi daca nu faceai sex intr-o toaleta la 14 ani, doar pentru ca asa e bine si asa trebuie...chiar nu cred ca e o idee prea buna. si chiar nu cred ca vreo mama ar putea sa sustina asta, obiectiv.
si mai off topic, eu in principiu sunt anti-avort. nu atat de vehementa ca unele dintre voi, dar in principiu sunt anti-avort. situatiile difera si am vazut multe feluri de cazuri....dure si care intr-adevar vor avea un impact asupra mea pentru foarte mult timp. dar asta nu inseamna ca nu imi pot mentine obiectivitatea in fata unor situatii ca asta.
ptr ultima oara: m-am adresat lui nefeli in postul citat de tine...si da, eu ma cred in "filmele/basmele americane" si voi face totul ptr a-mi ajuta copilul....spre stupoarea multor useri!
- moksha
- Hero member
off topic:
in postul citat de mine da, inainte in cadrul topicului nu. imi place sa cred ca nu sunt perfect imbecila. chiar daca te-ai adresat in mod formal lui nefeli, practic te-ai adresat tuturor celor care nu credeau ca tine. si daca am ales sa contracarez ceea ce scriai, poate ca am avut un motiv, cum ar fi ca pur si simplu asa am simtit si mi s-a parut ca esti mult prea inversunata. si cred ca e de ajuns.
cum am zis, nu are rost sa mai continuu. deja sunt mult prea off-topic.
later edit: acum am citit ce ai trecut la semnatura si mi se pare interesant. considera ca sunt o proasta care moare de grija ta si nu iti pierde nici o secunda sa citesti vreun argument sau o parere, asa e cel mai bine, doamne fereste sa comunicam in vreun fel!
over and out.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-09 14:34:19)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|