|
Nu esti logat.
Insarcinata la 14 ani-7#115 2011-10-03 22:55:50
Re: Insarcinata la 14 aniEu cred ca e mai bine "sa omori" o 'chestie' care prinde viata decat sa il tii si sa iti blestemi zilele ca nu ai ce sa ii dai sa manance si nu poti sa ii asiguri o educatie si el sa te blesteme ca esti o mama iresponsabila si ..(lista poate continua). “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #116 2011-10-03 23:06:24
Re: Insarcinata la 14 ani
nu vreau sa fiu rea, nu sunt nici pro nici contra avort pentru ca pot fi mult prea multe situatii. insa referitor la ce ai spus mai sus...cu posibilele cazuri...expun si eu unul: 14 ani, insarcinata, parinti care te sustin. insa, poate parintii pier intr-un accident. asta daca tot ajungem la situatii extreme. ce face copilul ala la 14 ani fara studii, fara munca fara absolut nimic cu un alt copil? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #117 2011-10-03 23:10:51
Atunci nu citi :ironisk: bine ca ai tu sfaturi " bune" . de cand o viata omeneasca a devenit o "greseala" ce poate fi corectata prin avort nu stiu...greseala e cand suni la alt numar sau intarzii la mk nu cand iei in calcul oprirea unei vieti...asta se numeste altfel ;) Offline #118 2011-10-03 23:20:23
Re: Insarcinata la 14 aniS-au adus in discutie undeva mai sus fetele de la aspirante care isi doresc din toata inima un bebe,si sufera...si doar ele stiu ce e in sufletul lor,si doar ele stiu ce simt cand aud cuvantul "avort" Nu se compara si nici nu se poate descrie durerea lor in cuvinte... Dar sunt situatii diferite. Eu cred ca fetele de acolo toate au un job stabil,un sot,o casuta doar a lor,o situatie materiala care le permite sa creasca un copil...si cel mai important,cred ca toate au peste 20 de ani. Offline #119 2011-10-03 23:20:32Publicitateloading...
#120 2011-10-04 00:00:12
Re: Insarcinata la 14 aniva dati seama ca oricat de criminal ar fi avortul asta lumea nu o sa se opreasca din practicatul lui, nu? daca se faceau pe banda rulanta atunci cand erau ilegale si riscai sa ramai fara niciun organ reproducator intern in tine dupa, acum cand riscurile sunt mult mai mici cu atat mai mult. lumea a evoluat in sensul asta si trebuie sa ne adaptam. hai sa zicem mersi ca avem la dispozitie metode contraceptive eficiente, ca altfel am fi toate "criminale"! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #121 2011-10-04 05:58:05
Exact. Chiar ieri am vazut un documentar despre decretul 770 cand au murit 10 000 de femei din cauza asta in perioada comunismului... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #122 2011-10-04 07:53:00Re: Insarcinata la 14 aniva rog din nou sa renuntati la offtopic. Aceste discutii pro/contra avort nu isi au locul aici. Fata a zis inca din primul post ca nu isi doreste copilul, nu trebuie convinsa cat de minunat e sa ai un copil la 14 ani. Daca aveti un sfat pertinent legat de situatia de fata ok, daca nu va rog sa va abtineti Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #123 2011-10-04 08:35:27
Re: Insarcinata la 14 aniemi VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #124 2011-10-04 10:45:04
atunci spune-mi din ce moment "adunatura aia de celule" devine viata omeneasca? de cand se naste? cand incepe sa vorbeasca? sau dupa 18 ani? Offline #125 2011-10-04 10:49:40#126 2011-10-04 13:56:45
Eu cred ca fetele au lungit-o pentru ca la un mom dat antonefeli(am dat ctrl f ca n-am avut rabdare sa citesc chiar tot ce a zis toata lumea) a intervenit pe la pagina 3 sau asa ceva si a zis ca simte nushce ca treburi socoteli I love you. Remember. They cannot take it Offline #127 2011-10-04 14:10:11
Re: Insarcinata la 14 aniadunatura aia de celule,are viata inca de cand s-a intalnit ovulul cu spermatozoidul si s-au fecundat...din pdvdr religios vb,spiritual..ca numai dupa un anumit nr de saptamani se poate numi fat e alta poveste In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!! Offline #128 2011-10-04 14:21:47
Re: Insarcinata la 14 aninu doar religios, ci si biologic. daca n-ar avea viata, "adunatura de celule" n-ar evolua, nu s-ar dezvolta in ceea ce altii ar numi abia mai tarziu "om". Offline #129 2011-10-04 15:19:26
Re: Insarcinata la 14 aniBla,bla,bla. Ideea e ca fata asta are o problema,chiar nu conteaza principiile voastre(btw:sunt sigura 100% ca si voi v-ati dorit un copil la 14 ani ),fata a cerut un sfat,nu cred ca e cazul de asemenea discutii,mai ales ca a mentionat din primul post ca nu vrea sa pastreze copilul... Offline #130 2011-10-04 15:25:21
Re: Insarcinata la 14 aniBiannca, "ideea e ca" eu nu cred ca "fata asta are o problema" ... cel putin, nu cea expusa aici. de asta imi permit sa discut aspecte care mi se par mai interesante decat unele "Bla,bla,bla"-uri de pe aici. Offline #131 2011-10-04 15:38:54
Re: Insarcinata la 14 anianca,poti discuta chestiile astea la oricare alt topic ce se incadreaza,cred eu. Nu e cazul aici si nu inteleg de ce nu poti fi ontopic si iti place tot timpul sa fii rea. In fine,nu-mi pasa,problema ta...ziceam si eu asa Offline #132 2011-10-04 16:05:49
Re: Insarcinata la 14 anis-au scris multe pe aici si am citit si eu printre randuri... nu stau sa citesc tot ca nu am rabdare acum.. eu doar vreau sa o intreb pe fata unde a fost cand s-a vorbit in generala despre ciclu menstrual, metode de contraceptie, prezervativ..etc?! fiindca eu stiu ca asta se vorbeste cel putin o data pe an de prin a 6 a pana intr-a 8 a fiindca asemenea cazuri sunt tot mai dese.. inteleg ca e din Bucuresti deci nu se pune problema de dezinformare in scoli. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #133 2011-10-04 16:31:11
Re: Insarcinata la 14 aniAzi am fost la liceu. M-am simtit groaznic! Cand am intrat pe poarta mi se parea ca toata lumea se uita la mine si stiau despre tot ce am facut Am trecut peste,deoarece stiu ca atunci cand ii voi spune mamei ma voi simti si mai rau. Am aflat ca am luat singurul 10 din clasa la testul predictiv de la mate,dar parca nici nu mai conta.. Toata lumea se uita la mine uimita ca nu am reactionat in niciun fel cand am auzit asta si cred ca am dat de banuit ca mi se intampla ceva. Ma enerveaza prietenul meu,care tot insista sa merg diseara cu el la o terasa sa discutam,sa ma scoata din casa etc. si nu mai suport sa mi se adreseze Nu supot gandul asta ca ii asund ceva! Si cel mai rau este ca atunci cand il privesc in ochi am impresia ca stie absolut tot Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|