|
Nu esti logat.
Pentru mediciniste#1 2011-10-03 01:20:51
Pentru medicinisteam si eu o intrebare,sper ca nu ma intind mai mult decat ar trebui. acum o sa incep facultatea de medicina si am o mica dilema. la noi in oras se poate face voluntariat la smurd,medicina de urgenta ceea ce este extraordinar daca treci examenele si asa, dar repet, este voluntariat. problema e ca taxele sunt mari, nu numai la facultate ci si acasa si mi-as fi dorit sa imi gasesc o slujba part-time, macar din sem 2. vroiam sa intreb, printe fetele, sau baietii, care studiaza medicina daca a-ti reusit sa aveti si o slujba part-time, si care ar fi aceea? sa stiu spre ce sa ma orientez. inca nu stiu daca as putea face fata, sau si mai rau, imi doresc enorm de mult sa merg la smurd si nu cred ca voi mai avea timp dar chiar as fi vurt sa stiu. Offline #2 2011-10-03 08:40:39
Re: Pentru medicinisteNu stiu in ce oras sa inveti insa eu in primii 2 ani aveam cate 2-3 zile cu 12 ore pe zi. In conditiile astea nu stiu cum ai putea tu sa lucrezi. Si stiu ca cei de la smurd prefera studentii de prin anul 4 incolo pentru ca mai stiu ceva patologie...cel putin asa e unde invat eu. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|