|
Nu esti logat.
Menstruatie abundenta dupa avort#1 2011-10-03 20:57:59
menstruatie abundenta dupa avortam facut avort prin chiuretare pe 21 iulie, pe 27 august am avut o menstrutie foarte redusa, in sensul ca m-am putut proteja doar cu tampoane zilnice, cam pentru 5 zile. Pe 30 septembrie am inceput iar sa sangerez, si sangerarile sunt destul de abundente de 2 zile, fara semne sa se opreasca. am si o senzatie de disconform la nivelul abdomenului inferior. Inainte puteam folosi OB, acum schimbat cam 4 absorbante pe zi. Ultimul control la medic a fost pe 10 august cand mi s-a spus ca totul este ok, ma refac bine, doar ca ramasese putin sange blocat in uter si am fost asigurata ca e normal si va fi eliminat la prima menstra....sunt cam ingrijorata, este normal sa sangerez mai mult la ciclu dupa avort ? niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #2 2011-10-03 21:01:33
Re: menstruatie abundenta dupa avorteu una m-as intoarce la medic si i-as pune toate intrebarile astea. #3 2011-10-03 21:16:32
Re: menstruatie abundenta dupa avortmultumesc sakura. cu siguranta sun la clinica maine dk situatia nu se schimba. ma gadeam ca poate sunt si alte persoane trecute prin astfel de experiente si ma pot ajuta sa stau un pic mai linistita pana maine niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #4 2011-10-03 21:18:52
Re: menstruatie abundenta dupa avortkinder,mai asteapta pareri.eu sincer nu stiu ce sa zic in cazul asta. #5 2011-10-04 08:59:45
Re: menstruatie abundenta dupa avortsi eu am patit la fel. 8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-04 11:14:51
Re: menstruatie abundenta dupa avortdeya, tin pumnii pt azi, la doctor . sa ne spui te rog ce a zis. Offline #7 2011-10-04 12:08:06
Re: menstruatie abundenta dupa avortmultumesc anca ... o sa te anunt Ultima oara a fost editat de deya (2011-10-04 12:09:25) 8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin Offline #8 2011-10-04 12:25:12
Re: menstruatie abundenta dupa avortdeya iti raspund pe mail, sa nu se supere kinder pe mine Offline #9 2011-10-04 13:36:43
Re: menstruatie abundenta dupa avort
cum bine zici, e a doua menstra....de drept ca e dupa avort insa toate menstrele de acum incolo tot dupa avortul ala vor fi...asta nu inseamna ca oricum ar fi ele modificate o sa cautam explicatia in faptul ca menstra e dupa avort Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2011-10-04 20:57:35
Re: menstruatie abundenta dupa avortok. astazi sunt bine. am sunat la medic si mi-a spus ca e normal dar trebuie sa merg la control, asa ca am ales sa merg dupa ce termin cu menstruatia. multumesc tuturor pentru mesaje si va mai scriu cu rezultatele finale dupa control niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #11 2012-01-03 22:23:36
Re: menstruatie abundenta dupa avortBuna fetelor. Am si eu o intrebare si m-am gandit sa nu mai deschid un alt topic. Am facut azi dimineata un chiuretaj la cerere. M-a durut ingrozitor. Pana sa ajung acasa am avut scurgeri usoare de sange insa acum cand merg la toaleta observ ca sangerez din abundenta si ma cam sperie treaba asta. Este normal sa sangerez atat de tare? Durerea s-a mai ameliorat insa cum spuneam, pierd sange cam ca si in a 2-a zi de menstra...atunci imi vine mie cel mai tare. Vreau sa stiu daca pot sta linistita si este perfect normal sau trebuie sa ma intorc la clinica. De asemenea as vrea sa va intreb ce parere aveti despre inelul contraceptiv? Nu vreau sa fac reclama. Va las un link sa vedeti ce am gasit eu pe internet si sa imi spuneti ce parere aveti. Multumesc mult si multa sanatate. http://www.eva.ro/sanatate/contraceptie … l?pagina=3 Offline #12 2012-01-04 15:28:22
Re: menstruatie abundenta dupa avortexista topic pe forum despre inel. http://forum.anticonceptionale.ro/t1435 … le....html Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-04 15:29:10) Offline #13 2012-01-06 14:23:09
Ok am citit topicul multumesc, dar inca astept un raspuns in legatura cu avortul. Sunt 3 zile de la chiuretaj si inca sangerez. Incep sa imi fac griji Offline #14 2012-01-06 14:39:49
Re: menstruatie abundenta dupa avortprin ce procedura a fost facut avortul? daca prin aspiratie, atunci sangerarea ar fi trebuit sa fie usoara, nu abundenta. daca prin chiuretaj, atunci cred ca e normal sa sangerezi, dar nu stiu sigur. mai asteapta sau cauta pe net pareri. Offline #15 2012-01-06 15:18:17
Re: menstruatie abundenta dupa avortdupa un chiuretaj (prin aspiratie) este normal sa ai o sangerare ca la ciclu care poate dura aprox 7 zile. totusi, aceasta sangerare se poate prelungi pana la prima menstruatie, desi dupa o saptamana nu vor mai fi abundente, ci doar pateaza putin, asta se poate datora fie faptului ca se inchide colul devreme, fie ca a fost o sarcina mai avansata, gen 10-12 sapt. deci o sangerare de o saptamana este normala, si este chiar benefica pt ca se curata uterul. Offline #16 2012-01-06 16:28:31
Re: menstruatie abundenta dupa avorteu nu inteleg de ce ar fi normala. uterul ar trebui sa fie curatat de aspiratia in sine, n-ar mai avea ce sa se elimine dupa, decat niste secretii maronii. o saptamana si ceva am sangerat eu, care am eliminat totul pe cale naturala, nu vad de ce la aspiratie ai sangera tot atat. ba chiar am citit la vremea aceea si peste tot asa am gasit: sangerari usoare, timp de cateva zile. Offline #17 2012-01-06 18:06:11
Re: menstruatie abundenta dupa avorteu am avut doua ch prin aspiratie, deci asa s-a manifestat. trei doctori mi-au spus ca asa e normal. nu am avut scurgerile imediat dupa chiuretaj, ci la doua zile dupa au inceput. e adevarat ca uterul se curata prin chiuretaj, dar totusi eu am avut sang astea la ambele chiuretaje si a fost in regula, conform spuselor medicilor. Offline #18 2012-01-06 20:03:45
Acum aprox 5 ani am mai avut o intrerupere de sarcina deoarece metodele contraceptive folosite pe atunci nu au avut efect (ma refel la folii contraceptive). Dupa intreruperea de sarcina de atunci am sangerat doar in prima zi, si tind sa cred ca a fost prin aspiratie deoarece senzatia aceea mi-a lasat-o. Offline #19 2012-01-09 11:00:56
Re: menstruatie abundenta dupa avortblueblossom, dupa mintea mea, eu zic ca e firesc sa sangerezi pana la 7 zile, avand in vedere ca avortul s-a facut prin chiuretaj. daca se intinde mai mult, mergi la doctor. Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-09 11:01:51) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|