Tratament Gardnerella vaginalis
- Adreeavas
- Membru
- Inregistrat: 2011-10-04
Tratament Gardnerella vaginalis
Buna ziua.
Stiu ca s-a mai vorbit pe forum despre acest subiect insa sunt atat de multe informatii incat ma pierd in ele si nu reusesc sa prind esentialul. In plus, ce am vazut eu era mai vechi asa ca as dori o actualizare.
Problema mea este ca ma confrunt cu gardnerella de aproximativ 4 ani. Primul medic la care am fost imi tot spunea ca am o bacterie dar nimic concret. Tratamente, ovule peste ovule, imi trecea pentru o luna apoi scurgerea aparea din nou.
De curand, cand am schimbat medicul am aflat exact ce am. Colpita cu gardnerella. Mi-a prescris Feminella si Ofloxacin pe care l-a luat si partenerul. Am urmat tratamentul apoi mi-a venit menstruatia si nu am mai putut sa ajung la programare. Dupa am ramas fara serviciu si automat fara asigurarea de la locul de munca si nu mi-am mai permis sa merg.
Bineintels ca scurgerea a reaparut, am mai facut odata tratamentul de capul meu, si cred ca intre timp mi s-a declansat si o candida, 5 zile cat am facut tratament cu Feminella a trebuit sa folosesc si Canesten gel ca sa mai tin in frau mancarimea. Dupa cele 5 zile am mers la farmacie si am luat cele 3 ovule de Canesten Gyn. Cand am terminat, simtomele de candida nu mai existau. Mi-a venit menstruatia, mi-a trecut, si scurgerea a reaparut.
Nu stiu ce sa fac, sunt disperata, este neplacut si pentru mine si pentru partener, atat fizic cat si psihic. Nu ma simt bine nici eu si il vad si pe el ca face eforturi sa treaca peste. Spune ca nu il deranjeaza insa este imposibil sa nu fie afectat, mai ales ca problema persista de atia ani. Cat despre orgasm, in ceea ce ma priveste, nici nu se pune problema. Oricum ajung rar si greu in punctul culminant, iar de cand cu problema asta nici atat.
Chiar am nevoie de ajutor, ma termina psihic! O sa merg pana la urma si la doctor dar programarile se fac foarte greu si pana atunci nu stiu ce sa fac. Astept un sfat, un tratament actualizat, sau ceva concret, va rog din suflet!
- daenarys
- Vizitator
Re: Tratament Gardnerella vaginalis
eu una nu as mai face tratamente si as incerca sa reechilibrez flora vaginala,cu iaurt .si as face asta imediat ce inceteaza sangerarea menstruala cam 2 luni la rand .5 zile seara imi pun in vagin iaurt cu ajutorul unei seringi de 5 ml fara ac banuiesc ca diagnosticul a fost pus de fiecare data dupa analiza secretiei vaginale?
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Adreeavas gardnerrela vaginalis e un microb oportunist care creeaza probleme cind apare un dezechilibru de flora...acesta e motivul pentru care e adesea greu de eradicat. Si eu cred ca echilibrarea florei vaginale poate ajuta foarte mult la rezolvarea problemei
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
doctoressa, daca ai timp, imi raspunzi te rog si mie aici? multumesc!
Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-10-04 14:09:27)
- Adreeavas
- Membru
doctoressa a scris:Adreeavas gardnerrela vaginalis e un microb oportunist care creeaza probleme cind apare un dezechilibru de flora...acesta e motivul pentru care e adesea greu de eradicat. Si eu cred ca echilibrarea florei vaginale poate ajuta foarte mult la rezolvarea problemei
Atunci sa incerc cu iaurtul? Ar trebui unul anume sau oricare din comert e bun? Am mai auzit ceva de niste probiotice, pastile. Oare ajuta si astea?
- anca90
- Platinum member
se poate ori cu ovule (viviflor, feminella), ori cu iaurt. despre iaurt, gasesti mai multe detalii aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p2302 … l#p2302437 se poate folosi orice iaurt simplu, fara fructe, cereale sau alte minuni.
- Adreeavas
- Membru
Sakura25 a scris:eu una nu as mai face tratamente si as incerca sa reechilibrez flora vaginala,cu iaurt .si as face asta imediat ce inceteaza sangerarea menstruala cam 2 luni la rand .5 zile seara imi pun in vagin iaurt cu ajutorul unei seringi de 5 ml fara ac banuiesc ca diagnosticul a fost pus de fiecare data dupa analiza secretiei vaginale?
Da, diagnosticul a fost pus in urma analizelor. Si iaurtul trebuie introdus si lasat acolo sa actioneze? Un iaurt anume?
Multumesc.
- anca90
- Platinum member
lasat de seara cand te pui la culcare pana a doua zi, cand te speli. ti-am pus si mai sus un link unde gasesti detalii despre cum se procedeaza si tot acolo ti-am zis ca poate fi orice iaurt simplu.
- tundi
- Membru
- Inregistrat: 2011-10-12
buna seara,as avea o nitrebare,am fost la un control si mio iesit gardenella,doctorita mia prescris cervugid ovule,sunt deja la a 7 zi de tratament,dar am sangerari abundente,este o probelma?va multumesc
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
tundi a scris:buna seara,as avea o nitrebare,am fost la un control si mio iesit gardenella,doctorita mia prescris cervugid ovule,sunt deja la a 7 zi de tratament,dar am sangerari abundente,este o probelma?va multumesc
mergi la medic.
later edit: poate ai intrebat daca e vreo problema sa iti pui ovule cand esti la menstruatie. da, nu are rost sa ti le pui daca ai sangerari abundente, nu is vor face efectul.
am inteles initial ca desi urmezi tratament ai sangerari abundente, fara legatura cu menstra.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-13 00:26:28)
- tundi
- Membru
- Inregistrat: 2011-10-12
menstruatia ar trebui sa vina pa data de 23 ,am sunato si pe doctorita si iam spus ,dar mia zis ca nu e nici o probelma pana nu ma doare pe langa sangerari,dar nu ma convins de acea am cerut sfatul dumneavoastra...mia spus ca se curata,dar mio curs foarte mult sange,ca si cum as fi pe ciclu...mai am 3 ovule,oare sa mai continui tratamentul?aseara mam speriat si am terminat tratamentul,azi deja nu mai curgea asa de mult...dar oare sa termin ce a mai ramas sau nu?multumesc frumos pentru sfat
- bluynna
- New member
- Inregistrat: 2012-05-18
Buna in legatura cu iaurtul, am facut o analiza atenta in hipermarket ,cel de la Muller simplu contine Lactobacilus Acidophilus iar cel de la Danone verde contine Bifidus celelalte tipuri am observat ca contin doar fermenti selectionati din iaurt ceva de genul fara specificatia asta.
Am testat si eu chestia asta dar n-am avut suficienta rabdare insa in urma aplicatiilor locale mi se ameliora discomfortul local.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
poti folosi mai bine ovule cu lactobacili, danone si muller ma indoiesc ca au ceva viu prin ele
- izza20
- Membru
- Inregistrat: 2012-08-03
buna, am si eu o mica nelamurire in legatura cu tratamentul pentru gardnerella daca sunt in ultima zi de menstruatie, pot sa incep tratamentul cu metronidazol pastile? specific k nu mai am sangerari abudente si doar o secretie mai inchisa (un galben spre maro). va multumesc
if it's stupid but it works, it isn't stupid.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|