|
Nu esti logat.
Terori nocturne - night terrors#1 2011-10-05 09:42:56Terori nocturne - night terrorsImi e foarte greu sa abordez acest subiect pentru ca majoritatea persoanelor carora le-am povestit au avut reactii de genul "Haha la varsta asta visezi urat" sau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2011-10-05 10:03:36
Re: Terori nocturne - night terrorsda' de ce sa te rusinezi? cine rade nu intelege. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-10-05 10:11:21Re: Terori nocturne - night terrorso sa incerc sa beau un ceai de tei inainte de culcare poate are efect. Inainte de culcare de obicei ma uit la un epi , evit filmele horror, stirile si alte chestii negative...aseara a fost groaznic, abia a reusit al meu sa ma trezeasca, cica am tipat vreo 3 minute in continuu iar eu nu-mi aduc aminte nimic Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2011-10-05 10:13:33
Re: Terori nocturne - night terrorsinainte de antidepresive, daca nu merge cum a zis yoyolina, incearca sa vb cu un pisholog. el te poate ajuta sa afli cauza acestor vise Offline #5 2011-10-05 10:35:21
Re: Terori nocturne - night terrorsEmilya, televizorul/calculatorul nu e bun deloc inainte de culcare (chiar daca te uiti la tom si jerry). Inainte cu cel putin o ora, e bine sa nu te uiti la nimic. mai bine faci altceva care sa te relaxeze: o baie calda, un ceai... in principiu, cam ce a zis yoyo. incearca ceaiul de tei, sper sa te ajute, insa la mine n-a avut efect cand aveam insomnii. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-05 10:36:34
Re: Terori nocturne - night terrorsemilya, eu cred ca ar trebui sa incerci sa mergi la psiholog pentru inceput, e posibil sa reuseasca sa identifice cauza acestor episoade si sa te ajute. Offline #7 2012-07-16 05:32:39
Re: Terori nocturne - night terrorsBuna tuturor...am hotarat sa scriu aici problema mea...dupa cum vedeti este 5 dimineata...de 3 ani ma confrunt cu aceasta problema:INSOMNIA.Am 21 de ani.Nu stiu ce sa mai fac.Am incercat orice.Am luat odata valeriana si a avut efect invers la mine.Dupa ce am luat valeriana mi s-a dereglat somnul si mai tare.Cand sunt la facultate dorm si 2 ore pe noapte, fara sa dorm la amiaza.Indiferent de cat de obosita as fi ziua noaptea imi sare somnul.Am mers la medici si mi-au prescris antidepresive.Sunt studenta la medicina si stiu ce inseamna asta.Nu vreau sa incep de pe acum sa iau asa ceva.Am incercat ceaiuri,sport,lapte cald.A da:singurul remediu este sa ma imbat pana nu mai pot,dar vad ca in ultimul timp nici asta nu mai merge.Dupa 3 ani ma simt pur si simplu epuizata fizic.Nu mai am o viata corecta,mananc pana in 500 de calorii pe zi si nu slabesc deloc...Vreau un stil de viata mai sanatos si stiu ca ar trebui sa-mi rezolv problema cu somnul mai intai.Ajutati-ma va rog.Nu stiu ce sa mai fac. Offline #8 2012-07-17 01:08:03
Re: Terori nocturne - night terrorsnu mi-a raspuns nimeni? Offline #9 2012-07-17 12:07:22
Re: Terori nocturne - night terrorsbuna ramona. Offline #10 2012-07-17 19:16:52
Re: Terori nocturne - night terrorsramona,din pacate,multi se confrunta cu insomnia. incearca sa mergi la un medic homeopat,poate te ajuta bulinutele date de el.insa nu te-as sfatui sa iei antidepresive de acum,iti vor face mai mult rau decat bine. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|