|
Nu esti logat.
Logest si ciclu peste pastile?!!#1 2011-10-05 18:57:03
Logest si ciclu peste pastile?!!Buna fetelor ! Am si eu o intrebare..iau logest de 6 luni(asta e a sasea),sunt in a doua zi de pastilute si dupa un contact sexual mi-a curs o secretie rozalie..ca si cum inca as fi la ciclu,desi in lunile trecute m-a tinut doar 3 zile si azi ar fi deja a 6-a zi.. va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna asta.Mentionez ca luna trecuta am luat antibiotic si m-am protejat asa cum trebuie doua saptamani. Sa aiba aceasta intamplare legatura cu faptul ca am luat antibiotic? Va rog sa imi raspundeti..multumesc! Offline #2 2011-10-05 20:05:47
Re: Logest si ciclu peste pastile?!!pai in zilele dinainte de contact ai mai avut sangerare? #3 2011-10-06 15:59:46
Re: Logest si ciclu peste pastile?!!Da..si mi se pare ciudat ca luna asta am mai avut sangerare si in a sasea zi..in conditiile in care lunile trecute ciclul m-a tinut 3 zile.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|