homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E virgin ... ce ar trebui sa fac ?

#1 2011-10-07 16:46:17

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

E virgin ... ce ar trebui sa fac ?

Prietenul meu de o saptamana (trebuie precizat), e virgin. Ma rog nu char ... a facut o singura data. Eu vreau sa fac sex cu el, doar ca mi-e frica sa nu iasa nasol, avand in vedere ca si experienta mea este limitata. Cam ce ar trebui sa fac ? Sa mai astept ? Si cam cat? big_smile

Problema e ca il plac mult si nu vreau ca sexul sa fie o dezamagire totala, pentru ca apoi ar putea complica lucrurile. Si da ... duc lipsa !

Ultima oara a fost editat de xLouana (2011-10-07 16:50:04)

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#2 2011-10-07 16:50:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: E virgin ... ce ar trebui sa fac ?

daca a facut o data inseamna ca nu e virgin tongue
oricum, n-are de ce sa iasa nasol daca amandoi va doriti sa o faceti, stii ca lucrurile astea merg de la sine big_smile
important e sa gasiti ocazia potrivita smile si nu uita de protectie wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-10-07 16:51:43

Peacekeeper
Sr. member

Da ... dar experienta nema, deci cam tot aia inseamna big_smile ! Si nu prea stiu faza cu doritu pentru ca si mai nasol e si putin timid.

#4 2011-10-07 16:54:20

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ei, lasa ca ii trece lui timiditatea....ati ramas pana acum singuri pe undeva?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2011-10-07 19:54:01

bilibistrocizel
New member
Inregistrat: 2011-09-27

xLouana a scris:

Prietenul meu de o saptamana (trebuie precizat), e virgin. Ma rog nu char ... a facut o singura data. Eu vreau sa fac sex cu el, doar ca mi-e frica sa nu iasa nasol, avand in vedere ca si experienta mea este limitata. Cam ce ar trebui sa fac ? Sa mai astept ? Si cam cat? big_smile

Problema e ca il plac mult si nu vreau ca sexul sa fie o dezamagire totala, pentru ca apoi ar putea complica lucrurile. Si da ... duc lipsa !

fa-i un favor oral rotfl2

Publicitate

loading...

#6 2011-10-07 20:15:09

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

xxxLouanna, iti dau un sfat....prinde-l o data, inainte sa ramaneti singurei, si da-i doua beri, ameteste-l putin...si apoi ia initiativa, freaca-te de el, saruta-l...fa-i o "inscenare" de striptisss......te descurci tu...dance
oricat de virgin si timid ar fi, cu doua beri la bord el, si tinand cont ca duci lipsa cam de doua luni big_smile....ar trebui ca totul sa mearga super ...
si daca nu, urmatoarea data, si urmatoarea, si urmatoarea...tongue

fucking perfect...

#7 2011-10-07 23:48:15

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:11:48)

#8 2011-10-08 14:01:41

bilibistrocizel
New member

frankie a scris:

sa astepti sa ce? o sa i se mareasca experienta cu timpul?tongue si tie la fel? asta e, daca il vrei, nu poti decat sa-l accepti asa cum e. nu puteti si voi sa va jucati putin sa vezi cum e? daca se descurca. prin jucat inteleg orice mai putin penetrare:P si cred ca si el e la fel de doritor ca si tine chiar daca nu o arata:)) cat despre cat e de bun la sex, nu cred ca tine neaparat de experienta. am cunoscut un tip ceva mai mare ca mine, avea destula experienta, si nu era in stare de nimic:)) in schimb baiatul cu 5 partenere inaintea mea era de 100 de ori mai bun. depinde si de chimia dintre voi... bine, nu te astepta acum sa-l tina 2 ore:P

daca o face cu prezervativ il duce vreo 20 de minute....

#9 2011-10-08 15:09:29

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

si eu am avut experienta cu un virgin, desi prima data si-a dat drumul foarte repede, la urmatoarele ture, daca tu nu esti frustrata, o sa reziste mai mult timp. depinde cat e si de excitat. al meu era foarte excitat si nu l-a tinut nici 1 minut prima tura. dar totusi, exista o parte buna, ca poti sa il formezi asa cum vrei tu, sa ii spui fara jena ce nu e bine sau cum iti place. Considera-te ca tu esti o profa buna de sexologie si trebuie sa il inveti ce stii tu mai bun big_smile o sa accepte orice provocare ii dai, avand in vedere ca nu are experienta sexuala, nu o sa i se para aiurea unele chestii sau chiar banale. Mangaie-l, nu astepta sa ia el initiativa. o sa dureze cateva rapoarte sexuale pana se obisnuieste si apoi ai sa vezi tu cum ia initiativa si capata experienta de nici nu o sa crezi ca a fost virgin.
smile eu iti zic din experienta... si ma bucur ca el a fost virgin.. inca suntem impreuna si in ciuda tututror lucrurilor, totul devine zi de zi mai pasional. tongue
cand o sa fiti singuri si simti ca sunteti apropiati, sarutari, mangaieri (ce vin de la sine)...da-i tricoul jos, apoi el o sa prinda curaj sa te mangaie si el si sa iti dea si tie o bluza jos etc... nu stiu cat sa astepti, la mine s-a intamplat dupa 9 zile de relatie.. big_smile
Profita!

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2011-10-08 17:55:21

Peacekeeper
Sr. member

bilibistrocizel a scris:

xLouana a scris:

Sau mai bine nu !

#11 2011-10-08 18:34:06

Peacekeeper
Sr. member

luisjota a scris:

xxxLouanna, iti dau un sfat....prinde-l o data, inainte sa ramaneti singurei, si da-i doua beri, ameteste-l putin...si apoi ia initiativa, freaca-te de el, saruta-l...fa-i o "inscenare" de striptisss......te descurci tu...dance
oricat de virgin si timid ar fi, cu doua beri la bord el, si tinand cont ca duci lipsa cam de doua luni big_smile....ar trebui ca totul sa mearga super ...

Imi place ideeea. S-ar putea sa mearga. Merci  cool

#12 2011-10-08 19:22:27

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

xLouana a scris:

bilibistrocizel a scris:

xLouana a scris:

Sau mai bine nu !

Nu te musca.

Do the world a favor, stay like this forever.

#13 2011-10-08 20:02:58

luisjota
Hero member

xLouana a scris:

luisjota a scris:

Imi place ideeea. S-ar putea sa mearga. Merci  cool

npc
se va intampla in seara asta? tongue hjarta

fucking perfect...

#14 2011-10-08 21:20:55

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:12:05)

#15 2011-10-08 21:54:26

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

omu asta se plictiseste prea mult. acum vrea detalii ca sa-si imagineze cum si ce s-a intamplat acolo...

Do the world a favor, stay like this forever.

#16 2011-10-09 00:28:45

bilibistrocizel
New member

Random a scris:

xLouana a scris:

bilibistrocizel a scris:

Sau mai bine nu !

Nu te musca.

applause

#17 2011-10-09 11:54:35

Peacekeeper
Sr. member

hai_faiv a scris:

si eu am avut experienta cu un virgin, desi prima data si-a dat drumul foarte repede, la urmatoarele ture, daca tu nu esti frustrata, o sa reziste mai mult timp. depinde cat e si de excitat. al meu era foarte excitat si nu l-a tinut nici 1 minut prima tura. dar totusi, exista o parte buna, ca poti sa il formezi asa cum vrei tu, sa ii spui fara jena ce nu e bine sau cum iti place. Considera-te ca tu esti o profa buna de sexologie si trebuie sa il inveti ce stii tu mai bun big_smile o sa accepte orice provocare ii dai, avand in vedere ca nu are experienta sexuala, nu o sa i se para aiurea unele chestii sau chiar banale. Mangaie-l, nu astepta sa ia el initiativa. o sa dureze cateva rapoarte sexuale pana se obisnuieste si apoi ai sa vezi tu cum ia initiativa si capata experienta de nici nu o sa crezi ca a fost virgin.
smile eu iti zic din experienta... si ma bucur ca el a fost virgin.. inca suntem impreuna si in ciuda tututror lucrurilor, totul devine zi de zi mai pasional. tongue
cand o sa fiti singuri si simti ca sunteti apropiati, sarutari, mangaieri (ce vin de la sine)...da-i tricoul jos, apoi el o sa prinda curaj sa te mangaie si el si sa iti dea si tie o bluza jos etc... nu stiu cat sa astepti, la mine s-a intamplat dupa 9 zile de relatie.. big_smile
Profita!

Tu chiar m-ai incurajat. Merci pusspuss

#18 2011-10-09 12:11:00

luisjota
Hero member

Random a scris:

omu asta se plictiseste prea mult. acum vrea detalii ca sa-si imagineze cum si ce s-a intamplat acolo...

"hotzul crede ca toti ceilalti din jurul lui, se gandesc numai la furat"
dragul meu, ia-ti floricelele si berea, citeste ce vrei tu si imagineaza-ti ce se intampla...
de la mine ai LIBER! tongue

fucking perfect...

#19 2011-10-09 12:44:20

Peacekeeper
Sr. member

Din pacate nu s-a intamplat aseara. Am cam exagerat cu alcoolul rotfl ! Dar important e ca am vazut ca-si doreste si eu sunt in continuare singura acas. Deci .. cine stie ?

Multumesc mult tuturor pentru tipsuri, chiar m-ati incuranjat puss !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.