|
Nu esti logat.
Insarcinata?#1 2011-10-07 22:24:06
Insarcinata?Am luat timp de un an si jumatate anticonceptionale marvelon, dupa care am trecut la logest dupa ce am terminat ultima folie de marvelon, pentru ca am fost sfatuita sa iau altele (marvelonul avand o concentratie foarte mare de hormoni). Problema este ca in pauza de dupa prima folie de logest nu mi-a venit deloc menstruatia. Mentionez ca in timpul foliei am folosit prezervativul pentru ca eram sub influenta antibioticelor. Offline #2 2011-10-07 23:26:19
Re: Insarcinata?nu esti insarcinata! daca nu iti vine menstruatia nici dupa a doua folie de logest mergi la medic sa vezi ce se intampla "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-10-07 23:41:45
Re: Insarcinata?am si eu o intrebare pt mine, nu pt userul de mai sus, dar care a mi-a venit in minte din intrebarea ei. ea nu era protejata in saptamana de pauza de marvelon? deci contactul era fara risc. dar atunci pe prospectul de logest, ca pe astea le folosesec, de ce scrie 'daca ati uitat o pastila in prima saptamana a foliei si ati avut contact in saptamana dinaintea uitarii adresati va medicului' deci poti fii insarcinata? Offline #4 2011-10-07 23:48:59
Re: Insarcinata?nu au nicio treaba contactele anterioare! in timpul pauzei protectia contraceptiva este data de pastilele din folia anterioara, luate corect! atunci cand uiti o pastila trebuie pur si simplu sa te protejezi suplimentar 7 zile in care sa iei pastilele corect! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2011-10-07 23:52:53
Re: Insarcinata?ce spui tu exact asa stiu si eu si ma pregateam sa-i spun sa o asigur si eu ca nu e insarcinata. si dupa mi-am amintit de faza asta de pe prospect... ma intereseaza si pentru ca nu voiam sa iau pastile din greseala peste o posibila sarcina daca voi uita vreodata o pastila in prima saptamana. mereu stau cu frica in saptamana 1 ca daca am uitat m-am dus Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-07 23:53:27) Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-08 00:35:02
Re: Insarcinata?Deci nu e posibil sa fi ramas atunci in pauza, daca a2a sau a 3a zi mi-a venit ciclul? Offline #7 2011-10-08 00:36:20
Re: Insarcinata?nu, stai linistita. noi dezbateam prospectul si in plus tu nu ai uitat pastile Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-08 00:36:56) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|