homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete labii

#1 2011-10-09 12:08:57

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

pete labii

buna. de catva timp am inceput sa imi analizez pielea si am vazut intre labiile mari si cele mici o pata hiperpigmentata, un gri inchis as zice, de 6 mm cred, in piele, arata ca o alunita sau o pata. mai are cineva pete in zona asta? nu am alte simptome si nu ma deranjeaza. poate e de mult acolo, dar nu m-am uitat.

Ultima oara a fost editat de rayuela (2011-10-09 12:09:30)

iubind dincolo de moarte

#2 2011-10-09 13:52:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: pete labii

rayuela a scris:

buna. de catva timp am inceput sa imi analizez pielea si am vazut intre labiile mari si cele mici o pata hiperpigmentata, un gri inchis as zice, de 6 mm cred, in piele, arata ca o alunita sau o pata. mai are cineva pete in zona asta? nu am alte simptome si nu ma deranjeaza. poate e de mult acolo, dar nu m-am uitat.

ai inceput sa iti analizezi pielea pentru ca ai intrat intr-un mic puseu paranoic si ipohondru din cauza axilei smile

linisteste-te, pata respectiva e normala in zona respectiva. daca te nelinisteste foarte tare, mergi la dermatolog.

si intre timp relaxeaza-te, pentru ca altfel chiar o sa ajungi sa intri intr-un puseu anxios, cu drag iti zic.

succes si sanatate!

#3 2011-10-09 14:04:13

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

rayuela a scris:

da, asa e! trec printr-un stres mare si stau toata ziua pe net si butonez. multumesc. incep sa citesc un roman. poate nu mai am timp de stresat atata.

vorbesc serios. sa stii ca e o problema foarte mare tulburarea anxioasa si e pacat sa ajungi acolo doar pentru ca nu te poti controla acum. nu mai citi toate tampeniile pe net si linisteste-te. bolile grave, din pacate, se afla. se arata singure si asta e. suntem supusi acestui risc cu totii, daca ne stresam in fiecare zi cu asta si ne cautam toate petele de pe corp tot ce o sa obtinem sunt tulburari psihice, da?

calmeaza-te. daca insa vrei sa stii ce e cu pata aia neaparat si tie ti se pare in neregula, ascultat-ti instinctul si mergi la dermatolog. doar ca daca intri in cercul asta el nu se va termina vreodata, vei gasi mereu ceva care sa te panicheze....

succes! si sanatate!

#4 2011-10-09 14:34:21

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

instinctul imi spune ca e normal, adica nu stiu sigur, dar cred ca e de mult acolo. nu arata urat. e in preajma vinisoarelor de sange de pe acolo sau vascularizatiei si nu arata rau. instinctul imi spune sa stau calma. si o sa incerc sa fac asta. ca simt ca o iau razna de atata cautat boli.

iubind dincolo de moarte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.