|
Nu esti logat.
Ajutor dati-um un sfat#1 2011-10-09 13:58:04
ajutor dati-um un sfatam nascut in mai anul acestea si nu am alaptata si mi-a venit menstra dupa 2 luni care o am regulata la 28 de zile in 3 septembrie mi-a venit si m-a tinut 4 zile in 12 am avut contact cu sotul dar s-a rupt prezervativul a doua zi am luat postinol ,dupa o saptamana am avut sangerei maroni care au durat vre-o saptamana in 27 mi-a venit menstra ete posibil sa fiu gravida ca ma simt rau am dureri de burta si de spsta si sunt obosita mi-a facut si 3 teste de sarcina si mi-au iesit nevative astep raspuns va multumecs Offline #2 2011-10-09 14:02:07
Re: ajutor dati-um un sfatdraga maya, mesajul tau ar fi mai usor de citit daca ai folosi semne de punctuatie asa, nu sunt sigura ca am inteles ce trebuie. Offline #3 2011-10-09 14:23:46
Re: ajutor dati-um un sfatam facut la o saptamana ,unul in ziua in care mi-a venit menstruatia si unul saptamana asta si tote au iesit negative ,mi-am facut analizele la sange si la urina si mi-a iesit ca am anemie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|