homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-11

#191 2011-10-13 11:23:00

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

raven neatza puss  nici prin cap nu-mi trece sa rabd foamea disperat
dimineata incerc sa beau macar sana, iaurtul nu-mi place
mersi de sfat

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#192 2011-10-13 11:29:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
pup toate burticutele, dar mai ales pt cele noi!  goodluck  sa fie totul bine pana la 40 s kram  kram
onu, multa bafta azi la morfo! sunt alaturi de tine si sunt convinsa ca totul va fi bine! kram

dragelor, va multumesc pt incurajari!  par  din fericire, a reusit sotul sa negocieze cum a vrut si a plecat chiar onorabil si multumitor din firma. trist e ca...dupa ani de munca si de investitii, el pleaca si raman altii sa culeaga roadele muncii lui, sa se aseze pe un loc cald, confortabil. si nu am nimic cu ei, dar cel care ii va lua locul este....pamant  butter  si m-am enervat si ca azi cei care au ramas in firma au mare party  acklad  mi se pare tare urat din partea conducerii, ca dupa ce concediaza 40% din personal, sa faca petrecere cu cei care au ramas. daca vroiau sa faca ceva ok, puteau sa faca cu toata lumea petrecere de bun ramas, ca nu mureau daca mai plateau masa pt 15 persoane  tillfreds  in fine....
eu sunt bine, am rezistat eroic drumului si celor 15 ore petrecute pe acolo, nu mi-am gasit celebrii blugi de gravida  butter  dar am facut ceva cumparaturi din ikea si am luat si pt bebe sacutul de dormit  hjarta  si o paturica.  chicot

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#193 2011-10-13 11:33:20

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna burtici si mamici  puss
Any, si mie mi-e foame incontinuu  big_smile
Poke, eu stiu o  vorba "tot raul spre bine " asa  ca  goodluck  sotului
Onuta  goodluck  astazi
Ravensoul, Angel, Amart, Amalia  puss  sper ca nu am uitat pe cineva, daca da imi cer scuze  puss  puss

#194 2011-10-13 11:51:16

mucoasa
Insomniac member

poke puss  mersi de urare
imi pare rau pt sot, dar poate prinde o oferta mai buna, cea de care ziceai acuma cateva zile goodluck  goodluck poate pui o poza cu saculetul si paturica big_smile
ioana  puss  chicot tu la inceput ai avut simptome? eu nu am nimic doar ca sunt balonata si simt ca ma strang pantalonii chicot bine ca eu fac doar 4 sapt maine rodnar

5 iunie 2012

#195 2011-10-13 11:52:28

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Salutare mamici cu burtici  par
Any - tu te-ai sculat la 6, eu azi la 5.10 AM m-am trezit cu o foame ingrozitoare  lol  eu maninc putin de obicei, ca sunt maruntzika, si nu mi s-a mai intimplat niciodata sa ma trezesc noaptea si sa-mi fie foame. Si m-am sculat, mai intii am facut testul care a fost pozitiv, apoi am baut un iaurt lichid cu o chifluta - cu ochii practic inchisi, parca eram un zombi  big_smile
Eu cafea nu beau in genere, si mezelurile de mult le-am exclus din alimentatie, tensiunea e mereu mai joasa la mine ca norma, dar medicul de familie a zis ca este normala pentru corpul meu  smile  Eu ieri vreo 2 ore am citit pe net ce se poate de mincat si ce nu, si trebuie de axat pe fructe, legume, lactate, carne rosie dar neaparat fara grasime si bine prelucrata, si diferite nucusoare etc. Am mai citit si de apa ca ar trebui sa bem acum mai multa apa. O sa mai vad azi, daca am ceva timp, ca si mesajul asta deja de 30 min il tot scriu si nu mai dau de capat cu job-ul asta plin.
Da cind se face prima ecografie? Eu cred ca voi merge la medic saptamina viitoare, probabil trebuie si vitamine ceva, off, daca eu pina acum citeam numai despre cum sa ramii iinsracinata - deja tre sa-mi schimb profilul, ca nu sunt informata deloc  smile
Da, si inca ceva - eu iau si acid folic zilnic.
Pupici, sper sa reusesc sa va urmaresc, da sa nu va suparati daca nu reusesc.
par  kram

LE: si pe mine ma string pantalonii, am lasat azi centura acasa, ma simt umflata parca am mincat o tona de mincare  big_smile

Ultima oara a fost editat de alintush1828 (2011-10-13 11:54:37)

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

Publicitate

loading...

#196 2011-10-13 11:57:21

pokemon
Diamond member

si eu cred fetelor zicala aia cu 'tot raul spre bine'. si mai stiu ceva...ca totul pe lume se intampla cu un motiv wink
asa ca sunt linistita. chiar daca nu reuseste sa prinda o oferta buna, intra in concediu de paternitate si ia maximul posibil, doar cu vreo 300 de lei mai putin decat avea salariul...cam asa ceva.
muco, stai linistita cu simptomele. e prea devreme si e mai fine sa ai o sarcina fara ele! wink

asta este sacul de dormit. initial vroiam altul, dar era prea gros iar la noi in casa va fi destul de cald.
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/10162817/
iar paturica este una simpla, verde.

#197 2011-10-13 12:04:56

mucoasa
Insomniac member

tatiana  puss da de acum trebuie sa avem grija ce mancam.
fetele de obicei ne sfatuiesc sa mergem la primul eco la 6 saptamani ca sa se  vada ceva.tu marti o sa ai 5 saptamani, eu vinerea viitoare chicot
vitamine sa nu iei de capul tau, o sa-ti de dr. e bine ca iei acid folic.
alte simptome ai? big_smile

poke puss  applause pt gandire si atitudine. imi place sacul happydance
cat despre simptome pt mine e ciudat deaorece credeam ca va fi la fel ca data trecuta, dar poate e mai bine asa ca sa nu-mi fac ganduri negre

5 iunie 2012

#198 2011-10-13 12:16:27

pokemon
Diamond member

muco, puss multumim!
sacul nu e ft deosebit, pe net am vazut modele absolut superbe hjarta dar si pretul era pe masura, adica 170-180 de lei, fata de 50 cat a fost asta.
si pe langa pret mai e si inconvenientul ca nu stiu cat de groase sunt si sa nu dau atatia bani pe el si sa nu il pot folosi ca imi moare bebe de cald.
mi-ar fi placut unul din ala, dar pana la urma, sacul de dormit e luat pt ca e util, nu de frumos smile asa ca diferenta de pret nu era rentabila, in cazul meu

#199 2011-10-13 12:18:04

Ioana He
Insomniac member

Alinutsh super ca ti-a iesit testul pozitiv  applause  cred ca toate am citit de am inebunit de multe ori si ce nu trebuia  chicot
Any, nu sti ca eu ma plangeam ca nu am niciun simptom, dar niciunul. Doar dureri de burta ca la CM ca stateam mereu cu tamponul in buzunar. Si testul mi-a iesit negativ in a-2- a zi de intarziere.
Sanii au inceput sa ma doara abia pe la 5 saptamani jumatate conform ecografiei, 6 saptamani jumatate cf ultimului CM (ca am avut ovulatie tarzie). Si nici acum in afara de sani si de o foame continua nu am niciun simptom. Ca eu dormicioasa sunt defel deci nu o pot pune pe seama sarcinii. Cred ca o sa ma fac de 100 kg  cesafac

#200 2011-10-13 12:19:30

mucoasa
Insomniac member

poke eu zis ca e super ok asta si nu se merita sa iei unul foarte scump
poate lui bebe nici nu o sa-i placa sa doarma in el si atunci macar nu-ti pare rau de bani - asa a patit sora mea cu sacul chicot

ioana da da imi amintesc acum chicot la mine data trecuta ma dureau sanii si spatele
acuma nu ma doare nimic chicot  doar cateodata mai am asa cateva secunde o senzatie de durere ca la cm. atat. si eu am tampoane in poseta, sper sa nu-mi mai trebuiasca cel putin 1 an rugaciune

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-13 12:21:40)

5 iunie 2012

#201 2011-10-13 12:24:02

Ioana He
Insomniac member

Any  rugaciune sa nu ne mai trebuiasca. De acum inainte totul va fi bine  partydance . Acid folic si eu iau dinainte, ca mi-a prescris doctorul.

#202 2011-10-13 12:25:37

mucoasa
Insomniac member

rugaciune  rugaciune  si eu iau dinainte

5 iunie 2012

#203 2011-10-13 12:28:34

pokemon
Diamond member

muco, stai linistita! de data asta va fi totul bine pana la 40 de s! ai incredere in tine, gandeste pozitiv si mangaie-ti in continuare puiul mic care e acolo.
sa stii ca si eu inainte sa am testul +, desi nua veam nici o simptoma, simteam nevoia sa vorbesc cu burtica. si am vorbit. si chiar era ceva acolo! hjarta

#204 2011-10-13 12:31:50

mucoasa
Insomniac member

poke si eu vb cu burtica si o mangai hjarta  am asa o stare de liniste, nu stiu cum sa-ti explic, dar cred ca va fi bine de data asta rugaciune
si acuma iti muta burtica asa se misca chicot  hjarta

5 iunie 2012

#205 2011-10-13 12:40:03

Ioana He
Insomniac member

poke, ce poze frumu ai pus  applause

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-10-13 12:40:15)

#206 2011-10-13 12:58:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

cum vine vorba de alimentatie, hop si eu cu obsesia mea lol  rodnar  subscriu la ce au scris angel, smart, alintush. mare grija cu produsele de origine animala, sa fie foarte-foarte bine preparata termic. nu luati nimic vrac, stuadiati cu atentie etichetele. grija si la iaurturi si sana ca nu toate sunt facute din lapte pasteurizat smile

foarte utili sacii de dormit la bebeii mici  tummenupp noua ne-a fost foarte de folos. bebeii mai marisori nu prea il mai accepta din pacate  cesafac

#207 2011-10-13 12:58:58

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna burtici puss

Any puss va fi totul bine si in continuare, trebuie sa fii optimista. Ai vazut ca gandeai pozitiv si ai reusit din prima?  Sincer, asta m-a pus pe ganduri, pentru ca eu sunt pesimista de felul meu si azi, gandindu-ma la cazul tau tot mi-am spus in gand " va fi bine" "voi ramane gravida usor" big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#208 2011-10-13 13:08:12

mucoasa
Insomniac member

garga puss  un sfat in plus intotdeauna e binevenit, mersi puss
elena puss  sa te ajute Dzeu sa ramai din prima puss  puss  rugaciune  rugaciune

5 iunie 2012

#209 2011-10-13 13:20:32

Ioana He
Insomniac member

Garga, multumim  kram  orice sfat si invatatura sunt binevenite
Legat de mancare si eu sunt obsedata dupa patania de data trecuta. De exemplu acum spal si bananele si portocalele si lamaine, inainte fructele astea eu nu le spalam ca ma gandeam ca oricum le curat  rodnar . Any, atentie la maioneza, daca faci in casa sa o prepri doar din ou fiert sa nu mai folosesti ou crud. Si poate ne mai spun burticile si mamicile alte lucruri care ne pot scapa noua. De exemplu asta cu maioneza eu am aflat-o intamplator nu ma gandisem la ea  nustiu .

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-10-13 13:20:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.