homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-110

#2072 2011-11-10 12:00:42

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

neruca puss sa cresteti mari, sa ramaneti cumintei si mancaciosi majoreta  birthday  birthday  puss  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2073 2011-11-10 12:03:07

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

any puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2074 2011-11-10 12:24:19

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna mamici si burtici pusspuss

raven si bebe pusspuss ma bucur ca te simti mai bine azi si se vad ceva modificari in starea ta de sanatate. legat de doctori, ai dreptate, asta de familie e avid dupa bani, dar am noroc de doctora gineco ca e de treaba. ea mereu imi zice sa aduc adeverinta de la doctorul de familie ca sa nu platesc consultatia, dar eu prefer sa-i dau ei bani. uneori nici nu-mi ia, dar ii mai duc si eu cate o atentie, macar atat ca sa o rasplatesc

cryssa si bebe pusspuss nu schimb doctorul pt ca il cunosc ai mei. si e genul de om care scoate ochii dupa aia, adica daca eu ma mut de la el, o sa comenteze la ai mei si nu mi se pare corect sa-i pun pe ei in situatii neplacute

savannah si bebe pusspuss  goodluck  goodluck  goodluck si sa fie totul bine la nastere, sa vina bebe pe lume atunci cand trebuie. nastere usoara!  majoreta  majoreta  majoreta

any si bebe pusspuss am vrut si eu sa fac analize gratuit, dar numai cu programare se putea si din iulie faceam analize abia in octombrie. nu puteam sta linistita atatea luni, in iulie aveam 10 sapt, in oct peste 5 luni
legat de alimentatia ta, si mie mi se pare ca mananci f putina mancare, tot ce mananci tu pana la 5 ar trenui consumat intre mese mai consistente. ar trebui sa profiti de faptul ca ai pofta de mancare, crede-ma ca e groaznic sa vrei sa mananci si sa nu intre nimic in tine

ioana si bebe pusspuss ai prins 69 chicot

amalia si bebe pusspuss sper ca te-a lasat durerea de cap

poke si bebe pusspuss spor la colindat, sa fie cu finalitate!  goodluck

angel si bebe pusspuss cum faci diferenta intre sughitul lui bebe si o miscare obisnuita?

nera si bebe pusspuss felicitari pt prima lunita, sa cresteti tot mai mari si voinicei! birthday

eu ma tot sperii cand ma urc pe cantar. incep sa iau in greutate, azi aveam 2,5 kg puse in ultimele 2 saptamani, mi se pare mult. si nu inteleg unde le pun, ca sunt la fel de "grasa" ca acum o luna, doar burta creste, in rest ma incap toate hainele pe care le purtam pana acum...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-10 12:28:10)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2075 2011-11-10 12:36:01

mucoasa
Insomniac member

onutza puss la noi analizele se decaleaza cam o luna, nu mai mult.intradevar nu avea rost sa astepti asa mult.legat de kg tale, eu nu vad unde le-ai pus chicot
la lucru nu prea am posibilitatea sa mananc supa si sa-mi duc mancare gatita si sa o mananc rece, nu pot acklad astia sunt asa de zgarciti aici ca nici macar un frigider micut nu au vrut sa aduca, vara preferau sa bea apa incalzita. ce sa le mai zic ,cateodata nici macar apa nu avem, trebuie sa-mi aduc de acasa forgetit

5 iunie 2012

#2076 2011-11-10 12:36:47

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Onutza, am prins 69  chicot .. Lasa cantarul ca de-acum asta e ritmul, doar nu vreu sa scazi sau sa stagnezi. De acum in sus o iei, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi  puss  kram . Cica "sunt la fel de "grasa""   lol

Publicitate

loading...

#2077 2011-11-10 12:50:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Ioana "la fel de grasa " rotfl rotfl asa sunt eu

Onutza puss cand sughita bebe se misca ritmat burtica, si e foarte simplu sa imi dau seama , ca nu sunt lovituri sau miscaari, bebelina a crescut si se diferentiaza clar, ai sa vezi si tu , vei sti cand v-a impinge cu mainile /picioarele sau cu capul/fundul , cand va bate ca nu ii convine sau cand are chef de joaca (fuge dupa mana mea)
sunt toate miscari diferite hjarta

Raven ma bucur ca ti-a mai scazut febra  par

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-11-10 12:55:03)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2078 2011-11-10 12:55:56

mucoasa
Insomniac member

angelus ce frumos poate fi hjarta  hjarta  hjarta  rodnar abia astept sa-mi simt si eu mazarichea

fetelor ma uitam acum la meniurile zilei, sunt mancaruri cu felu 1, 2 si desert. voi ce parere aveti? sa ma risc sa comand de acum incolo mancarica?

5 iunie 2012

#2079 2011-11-10 12:57:05

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

onutza puss nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi pt greutate.ar fi mai problematica daca ai incepe sa scazi sau sa stagnezi... kram nici mie nu-mi vine sa cred ce arata cantarul,ca inafara de burtica nu se vede nici o modificare (ceea ce mie mi se pare super ok).ma repet,nu te mai gandi la cantar ca esti in grafic puss

any,nasol cu conditiile astea de la munca...pana la urma important este sa mananci ceva,dar sa incerci sa te tii de cele 3 mese principale puss eu am mancat in multe locuri in oras,am facut comanda si acasa etc si n-am patit niciodata nimic.daca ai incredere in bucataria alora de la care comanzi,nu vad de ce nu ai face-o (bine,acum nici sa nu faci un sacrificiu financiar mai mare decat trebuie)

angel puss

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-11-10 12:59:59)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2080 2011-11-10 12:57:38

angel_sweety
Platinum member

Any de ce nu , sincer ce ar putea fi aiurea, daca crezi ca e buna mancarica la gust comanda ceva , nu mai sta asa nemancata , in plus e o farfurie de mancare calda in loc de rontaielile tale

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2081 2011-11-10 13:01:59

mucoasa
Insomniac member

raven puss
angelus puss pai asa o sa fac. ma gandesc ca mancarea e bine preparata si proaspata, ca in fiecare zi e altceva

5 iunie 2012

#2082 2011-11-10 13:03:45

Ravensoul
Sr. member

any sa ai pofta big_smile

#2083 2011-11-10 13:20:15

Onutza23
Insomniac member

fetelor nu stiu in care grafic sunt cu greutatea, ca n-am actualizat aici la semnatura, maine actualizez de dim. oricum mi se pare ca iau mult in greutate, in total in 6 luni 7.5 kg in conditiile in care la inceput am si slabit. acum vad ca recuperez si nu stiu unde se tot aduna. macar de ar creste bebelina ca nu-mi pasa. oricum atata timp cat arat ok in rest si doar burtica se modifica, e totul in regula. cred ca ma sperii cam tare cu cantarul, il mai evit de acum
sotul acum ma alinta "grasule", dar nu "graso", m-a corectat cand m-am luat de el. zice ca nu sunt grasa deloc, arat la fel la fata, la picioare, la fund. burta a crescut si in fata si in laterale, de la spate nu se mai vede talia rotfl

any aiurea cu masa. cred ca ar fi o idee buna sa-ti comanzi meniul zilei, mananci si tu mancare ca oamenii, nu minole tongue. si eu la serviciu tot meniul zilei mananc, daca tot facem aici, doar ca impart felurile de mancare, bag intai ciorba si mai tarziu felul 2. inainte mancam tot odata si ma simteam ca un balon pe  cale sa se sparga, trebuia doar un ac sa il spargi si facea buuuuummm

angel abia astept sa simt si eu miscarile diferentiat. acum cand misca simt ca si cum burta mea ar fi un aluat pe care il tii pe varful degetelor si-l impingi in sus, isi revine la normal. ca o zvacnire, tresalta burtica mea. uneori mi se pare ca-mi bate inima in burta, dar atunci cred ca stau prea libistita si simt cum imi bate inima

raven noi mergem mana-n mana si cu nr de saptamani, si cu greutatea asta crescanda dar te miri unde se pune...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2084 2011-11-10 13:25:58

mucoasa
Insomniac member

onutza chicot
raven mersi

5 iunie 2012

#2085 2011-11-10 13:30:58

Ravensoul
Sr. member

onutza,la 7,5 kg luate esti in grafic bine chicot cantarul poate avea efecte pihologice severe,eu zic ca daca te cantaresti o data la 2 sapt e suficient...da chicot noi doua chiar ca mergem mana-n mana tongue lasa,sa fim sanatoase si sa  facem bebeii mari si mancaciosi ca al lui neruc hjarta

#2086 2011-11-10 13:31:15

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fetele ma simt mai bine...si vad ca si la aspirante si aici tot de mancare discutati...asa ca ma conformai si eu si ma pusei sa gatesc...nu va zic ce fac sa nu va fac pofte....prea mari, ca daca cititi la aspirante aflati singur wink
raven vad ca ai un tonus mult mai bunnn ma bucur sincer
onutza lasa kilogramele in pace. eu vb acuma da cine stie cum m os vaita si eu apoi pe aci...deocamdata sunt bucuroasa ca am depasit 47 de kg.

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2011-11-10 13:36:01)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2087 2011-11-10 13:35:23

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

onu puss stai linistita cu kg... a fel ma speriam eu pe utima suta dar deja am dat jos mai mult decat am pus in sarcina...
cand simti ca bate inima a burta alea-s vasele tale de sange, circulatia e muuult mai mare si de aia se simte asa... e cand stateam cu fata in sus direct se vedea cum trepideaza burta in ritmul batailor

any puss cea mai buna e papa gatita (dar sa fie din sursa sigura)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2088 2011-11-10 13:39:47

Onutza23
Insomniac member

nera multumesc de lamuriri. ma linistesc de acum cu greutatea, ce-o fi o fi. tot ce ma intereseaza e sa fie bebe bine, ca in rest dau eu jos, poate chiar o sa arat mai bine dupa nastere rotfl

raven eu ma cantaresc o data pe saptamana de regula, cand schimb sapt ma verific pe cantar. in ultima vreme insa nu stiu ce tot m-am urcat atata sa vad cat am, m-am cantarit si de 2 ori pe zi. am luat-o razna, dar adevarul e ca eu mereu am fost slaba si ma tem sa nu raman prea grasa dupa sarcina smile

amalia ma bucur ca te simti mai bine

#2089 2011-11-10 13:40:04

mucoasa
Insomniac member

amalia spor la gatiti, ma bucur ca esti mai bine
neruca mersi
raven ia treci la raport, cum e temperatura? tot 37.2?

5 iunie 2012

#2090 2011-11-10 13:44:50

angel_sweety
Platinum member

Onutza normal ca vei arata mai sexi dupa nastere, dai kg-le jos dar sanii iti vor ramane mari si frumosi, deci mult mai hot rotfl rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.