homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-118

#2224 2011-11-12 14:45:23

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

onutza puss multumesc...bine ca frunctioneaza incet dar sigur,e un pas inainte sa avem febra doar dimineata si seara big_smile

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2225 2011-11-12 15:14:30

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

am revenit si eu puss
raven, ma bucur ca esti mai bine! eu ma indoiesc ca bebe poate sa zgarie uterul sau pe el cand e in burtica. in burtica pielea lui e acoperita cu un strat de 'maclavais' am citit dar am uitat cum se cheama si oricum e inconjurat de lichid si are unghiile moi. e adevarat ca se nasc cu niste unghii incredibil de lungi si arata ca niste monstruleti lol
pe mine iar ma omoara discopatia, aproape nu mai pot calca intr-un picior cesafac
eu mi-am facut o lista mentala cu ce mi-ar trebui pt spital si cum sa ma organizez. sa vedem cand imi vine cheful sa o si scriu big_smile
si ma tot gandesc cand sa ma apuc de spalat lucrusoarele...cred ca pe la 34 de sapt big_smile tot aman...acum cateva sapt ziceam ca de la 30 incep pregatirile si acus mi se pare ca e totusi devreme big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2226 2011-11-12 15:18:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello burtici  wave  puss  par

#2227 2011-11-12 15:18:46

pokemon
Diamond member

garga puss

#2228 2011-11-12 15:25:44

Ravensoul
Sr. member

poke puss nasol cu discopatia...eu am momente cand imi coboara durerea pana in talpa sad cu bagajul eu zic ca poti sa incepi sa-l faci incet incet,iar hainutele de spalat,mai amana cat poti,sa nu le faci prea devreme,ca pe urma sigur le mai iei o data la spalat tongue acum am vazut ca ai schimbat saptamana hjarta mai ai un piiiiic applause

garga puss wave

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-11-12 15:31:16)

Publicitate

loading...

#2229 2011-11-12 15:36:20

pokemon
Diamond member

raven, mi-am facut asa...mental o lista.
nu e cine stie ce, am mai citit din ce scrie lumea, m-am gandit ce ar fi util pt mine si cum sa le combin sa nu fie un geamantan ca stiu ca saloanele sunt inghesuite si chiar nu am chef sa ma chinui sa trambalez bagajele.
da, cu hainitele mai astept, pt spital tre' sa incep sa cumpar ce imi trebe nustiu
of, ma tot rog sa se intoarca bebitul....acum ceva timp am avut senzatia ca s-a intors, dar nu cesafac ma impunge cu capul in stanga lateral, un pic mai jos de nivelul buricului...
vreau sa ma duc sa ma manichiuresc dar asa de greu imi e sa ma ridic cesafac si asa m-a lovit un sooooomn chicot

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-11-12 15:40:23)

#2230 2011-11-12 15:43:22

Ravensoul
Sr. member

poke chicot parca si pemine ma striga patul,cu toate ca am zis ca fac o dupa-amiaza de relaxare-infrumusetare tongue ce mai ai de cumparat pt spital? pt intoarcerea lui bebe inca nu-ti face griji,mai are timp berechet sa se intoarca kram

#2231 2011-11-12 15:53:58

pokemon
Diamond member

reven, doc mi-a zis ca ar fi indicat sa se intoarca pana la 32 de sapt cesafac pt ca e destul de lungut iar eu nu am lichid mult. am normal, dar spre mai putin nu spre mult...
am citit pe net niste chestii despre cum sa il fac sa se intoarca si una din chestii era sa stau in 4 labe lol cum va ziceam eu ca stau ca sa ma relaxez smile
pt spital nu am decat pijamalele si papucii lol tre' sa cumpar vata, fasa sterila, rivanol, crema carpicon ca cica-i buna pt epiziotomie, spray oximed...plus ce imi mai zice doc. ca imi trebuie. calmante, oxitocina, ce-o mai fi si pe lista de la el.
cosmetice de corp nu voi lua prea multe si oricum le am in varianta travel ca sa nu car dupa mine o juma' de kg de gel de dus. si oricum, voi lua doar del de dus si il voi folosi si ca sapun si ca gel de fata, de dus, crema de corp nu imi iau, sampon nu...imi voi lua o rola mare de servetele de bucatarie, ca sa nu mai car suluri de hartie ig, servetele pt nas sau pt pus pe pat cand mananc. rola aia o pot folosi si in locul prosopului de fata, infasor capacul de la wc cu ea, suflu nasul si ce-o mai trebui...
sunt multe chicot

#2232 2011-11-12 16:11:16

Ravensoul
Sr. member

poke in concluzie trebuie sa te relaxezi mai mult big_smile norocoaso chicot eu pt spital n-am decat o pereche de pijamale,papucii pe care-i am in perioada in care o sa nasc nu sunt grozavi ca imi ingheata picioarele,si fapt constatat lumea se uita ciudat la tine daca ai sosete cu degete rotfl2 cosmetice m-am gandit si eu sa nu-mi iau decat strictul necesar,si toate in varianta mini...de la doc am inteles ca mare lucru nu trebuie sa-mi iau (kitul de epidurala,dr nu cred ca va fi cazul)...buna ideea cu prosopul de bucatarie multifunctional big_smile cand iti termini bagajul sa-mi dai si mie lista tongue

#2233 2011-11-12 16:48:50

pokemon
Diamond member

raven, nu-s norocoasa lol ca si eu am tot papuci si pijamale lol ah, si cosmetice big_smile ca le-am furat asta vara de la hotel lol
din pacate, eu tre' sa duc toate medicamentele de acasa. incepand cu fire, lama pt bisturiu, betadina pt buricul lui bebe, substante cu care sa imi ingrijesc (daca va fi cazul, insa eu nu cred ca scap, epiziotomia)...
eu in casa port tot papuci cu deget, dar pt spital imi iau unii din aia de plastic sau spuma nustiu ca oricum nu am de gand sa primesc vizite acolo big_smile

mno, lista mea ar contine cam asa- nu scriu medicamnetele ca astea nu stiu inca tot ce imi trebe.
or sa fie grupate in 2 bagaje. unul mic si unul mai mare.
cel mic va contine ce imi trebe pt nastere
-una pereche papuci
-una camasa de noapte
-sosete
-torsoane
-un set complet cu hainite pt bebe
-servetele umede
-un balsam de buze
-o revista ca se poate ca travaliul sa dureze si daca n-oi avea colege comunicative sa am ce face big_smile

cel mare va contine
-4 perechi de pijamale si camasi de noapte si un halat
-sosete, 5-6 bucati
-chiloti de unica folosinta
-una bucata sticluta gel de dus, pasta si periuta, perie de par si un prosop mare
-una bucata rola de servetele de bucatarie si inca un pachedt de servetele umede, ca la noi in spital e obisnuit sa se ia apa si atunci faci dus la....servetel sad
-un set de tacamuri
-bustiere si pad-uri pt sani
-un termos de 2 l cu apa fiarta( sa imi pot face ceai pt spalaturi, sau sa beau, sau sa ii pot face lui bebe lapte praf-daca o fi cazul)
-o sticla de jumate cu dopul gaurit pt folosit la spalaturi
-pliculete cu ceai de gabenele si pelin pt toaleta, ceai de lactatie pt mine si cutia de lapte pt bebe.
-un biberon si suzi pt bebe
-pampersi
-5 seturi complete de haine pt bebe, ambalate fiecare in punguta
-ceva de spalat pt bebe si prosop
-nelipsitele torsoane lol
plus emdicamantele big_smile
nush daca oi mai fi uitat ceva, sper sa nu smile
oricum, eu vreau sa le organizez. sa imi pun intr-o borseta toate medicamentele, in alta cosmeticele, si uite asa...ca stiu ce a patit cumnata care si le aranjase frumos, de parca pleca in excursie...dar deloc practic, pt ca tot umblam ba eu, ba sotul, ba mama, soacra, cine se nimerea acolo prin geanta si nu stia unde sa le gaseasca...

#2234 2011-11-12 17:13:28

Ravensoul
Sr. member

poke,mersi puss

#2235 2011-11-12 17:22:05

pokemon
Diamond member

cu pla puss
le-am scris cam haotic, dar eu zic ca stie fiecare ce-i trebuie musai...mie mi s-au paut o descoperire prosoapele de bucatarie, ca sunt multi-functionale. in rest, e si pe lista mea cam ce e pe toate listele astea de pe net smile
m-am manichiurit big_smile cam craciuniceasca mani mea, rosu cu auriu smile

#2236 2011-11-12 18:18:41

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke eu ma gandesc sa-i spal hainutele la inceputul lui feb, sa nu fie nevoie sa le spal din nou pana se naste el
poate totusi se intoarce bebe in urmatoarele 2 sapt. nu ai emotii? mai e un pic si se apropie
legat de pozitia lui in uter, am observat ca burta mea e deformata. e mai lata in stanga si mai ascutita langa buric in dreapta. ma gandesc opare sta cu capul langa buric si cu picioarele in stanga, de la jumatatea burtii in sus? deformatia se vede cumva pe diagonala
am sa ma inspir si eu din lista ta, tot zic ca ma apuc si eu de liste de cumparturi dar nu prea am chef ca trebuie multe big_smile

garga si gargaritzul pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2237 2011-11-12 18:24:25

Ravensoul
Sr. member

onutza,esti un caz fericit....butoiul meu face tugui cand pe o parte cand pe alta rotfl2 asta cand nu face 2-3 besicute chicot hainutele si eu tot la inceputul lui februarie vreau sa le spal...pana atunci trebuie sa mai ajung sa cumpar una alta de ce avem nevoie...si problema mea este ca nu gasesc salopeta din aia groasa sad

poke,e frumoasa combinatia de rosu cu auriu,oricum,pana la sarbatori nu mai e mult tongue

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-11-12 18:28:07)

#2238 2011-11-12 19:28:00

Onutza23
Insomniac member

eu nu mai spun cate am de cumparat... abia i-am luat cateva hainute si avem patututl de la nasa. si eu am primit de ziua mea o pereche de papuci pe care intentionez sa-i am pt spital...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2239 2011-11-12 19:48:53

Ravensoul
Sr. member

onu,eu pt bebe nu mai am multe de cumparat,pt mine nu am luat nimic rotfl2

#2240 2011-11-12 22:47:16

Onutza23
Insomniac member

somn dulce mamici si burtici, va citesc maine pusspuss

#2241 2011-11-13 09:13:00

Onutza23
Insomniac member

neata pusspuss

#2242 2011-11-13 09:45:42

pokemon
Diamond member

neata!
onu, evident ca am emotii, chiar ma gandeam ca de ieri in 2 luni am dpn-ul chicot oricum, imi doresc din ce in ce mai mult sa nasc inainte de sarbatori hjarta
cred ca la inceput de decembrie o sa spal si eu hainitele chicot si sper sa termin cumparaturile pana atunci smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.