homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-121

#2281 2011-11-14 14:59:47

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

blue puss te asteptam goodluck

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2282 2011-11-14 15:13:59

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

raven, abia astept sa ma alatur voua!    rugaciune

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#2283 2011-11-14 15:25:09

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

raven, multumesc! de-ai sti cat mi-am stors mintile sa imi aduc aminte cum ii zice big_smile
jucam si noi pe ruptelea prin adolescenta...aveam motive sa ne atingem unii pe altii si sa cadem in pozitii cat mai compromitatoare big_smile
blue puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2284 2011-11-14 15:30:13

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

any multumesc pusspuss. maine cred ca iti dau mesaj sa-ti spun ce mi-a zis doctora, sa postezi pt mine. ca la mine poate nu merge sa fur net cand ajung acasa chicot

mada pusspuss multumesc. da, eu deja ma pregatesc de sarbatori, dar sincera sa fiu imi place... deja am rezolvat vreo 6 persoane de pe lista cu cadouri

raven si bebe pusspuss multumesc. o sa vad cum fac sa va dau de veste cat mai repede ce mi-a spus doctora
ma bucur ca te-ai pus pe picioare, sper sa dispara de tot petele

poke si bebe pusspuss multumesc, si eu sunt convinsa ca e totul bine. spor si tie la cadouri, deci mai e cineva la fel de grabit ca mine sa intampine pe mos craciun chicot
eu ma misc greut, aseara ma gandeam ce mandra eram eu ca se vede burta de la 10 sapt, abia astept la 40 sa vad cat ma fac, ca deja ma simt ca un urs. inca ma incalt singura, de aplecat ma aplec dar tot asa cracanata big_smile, mai greu in pat cand tre sa ma ridic, uneori am viteza si ma descurc, alteori ma ajuta sotul. acum se trezeste si din somn daca vede ca fac eforturi sa ma misc de pe o parte pe alta rotfl

blue te asteptam cat mai repede la burtici goodluck

va las, la 4 ies din tura si apoi plecam la iasi, in seara asta stam la prietenii nostri ca maine sa nu fim nevoiti sa ne grabim de dimineata. va citesc maine seara/ miercuri dim la cafea. aveti grija de voi! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2285 2011-11-14 15:38:59

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna burtici dragi  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  pt toate burticile, mamicile, bebei, aspirante, etc, ne este dor de voi si speram sa revenim curand pe forum ca inainte, fug sa pun pozici cu ingerasul meu scump.  par  par  par  Sper ca sunteti bine toate  puss  puss  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

Publicitate

loading...

#2286 2011-11-14 15:42:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

angel_sweety a scris:

Poke puss sa vorbesti cu cineva da, ca iti mai ridica moralul dar daca tu vei reusi sa citesti ceva intre durerile alea, cand intre contractii simti ca il apuci pe d-zeu de picior si abia ai timp sa faci un respiro profund ca o iei de la capat , atunci chiar o sa poti zice ca ai avut nastere usoara
sincer eu asta va doresc la toate, o nastere cat mai usoara si rapida
si la mine e grut cu miscarea, dar ca si tine inca ma pot ridica singura, ma pot lega la sireturi, e drept muuuuul mai cracanata, in schimb merg ca o rata rotfl
multam, sa ai spor la cumparaturi miercuri, te-ai decis ce cadou ii iei celui mare?

Raven puss multumesc , tu cum esti azi ?
Mada puss o zi frumoasa si tie

bai, nush, io in travaliu am citit jum d carte (si aia destul de filosofica lol )

pup burticile. io cu treaba... si cris carait puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2287 2011-11-14 15:45:35

pokemon
Diamond member

kata puss
onu, tin pumnii maine!si spor la cadorisit!

#2288 2011-11-14 15:56:30

Ravensoul
Sr. member

poke chicot se mai gaseste oare twister de cumparat?

onu puss multumesc...eu inca nici nu mi-am facut lista rotfl2 pana sa ma gandesc la lista de sarbatori,mai am 3 zile de nastere de supravietuit (mama,soacra si tata) tongue

ana puss kram asteptam pozici!

kata puss cam rarut pe la noi...

#2289 2011-11-14 15:58:54

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ana si bebe pusspuss sunteti bine? ma duc sa vad si eu poze cu bebelina ta

kata puss spor la treaba

poke multumesc puss

raven puss am si eu vreo 3 aniversari, dar astea sunt mai aproape si ma decsurc cu burta, craciunul sa-l rezolv intai chicot

acum chiar am plecat. dupa amiaza frumoasa! pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2290 2011-11-14 15:59:47

pokemon
Diamond member

raven, eu am agsit pe net smile
prin magazine nu stiu dac-o mai fi nustiu
valeu... si eu am in ordine, ziua copilului, ziua soacrei, craciunul , ziua finutei, ziua mamei cesafac nu vreti sa stiti ce gaura in buget inseamna asta smile
insa m-am hotarat...de mos nicolae fac cadouri seturi de cosmetice pt adulti si ceva jucarii si dulciuri pt copii. nu ma mai chinui ca anul trecut, cand mi-am stros creierul pana la epuizare smile

#2291 2011-11-14 16:08:24

Ravensoul
Sr. member

eu am hotarat ca anul asta voi fi rea tongue si toate cadourile se vor limita la chestii simbolice,si acordate numai familiei chicot daca as face ca in anii precedenti,n-as ramane cu "gaura" in buget,ar fi ditamai craterul rotfl2 deci si prin urmare prima data imi iau ce am nevoie pt mine si bebe,restul pe urma tongue

#2292 2011-11-14 16:09:04

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Buna dragelor, va pup cu mare drag pe toate  puss  puss  mi-a fost dor de voooi par
Am mai intrat saptamina trecuta, am citit fugitiv cit mai reuseam, da nu am mai avut timp sa va scriu.
Onu - sper sa te faci bine, si sa treaca raceala.
Poke - ce animalute dragute mai ai hjarta
Angel - succes la doctor, mi-a placut faza cu mersul ca la rata lol  o sa fim si noi cracanate  lol
Restul fetelor va salut si va pupacesc!

Any - draga mea - +1 avem amindoua  happy  deam peste vreo 2 zile inca o data va fi +1  big_smile  Am citit ca ti-a fost rau si s-au inceput greturile si la tine, sper sa dureze putin. Eu saptamina trecuta am avut un acces - uff, pina la voma. Nici nu tin minte cind am vomat ultima oara - da acu cu sarcina mi s-a parut infricosator   sad  am si eu greturi in continuare, nu mereu, dar mai mereu smile  Si nu le pot amagi cu nimic. La mine sunt puternice cind mi-e foame, si peste vreo ora dupa masa. Maninc putin si eu, nu prea pofta de mincare am, desi am luat in greutate 2 kg  wow 
Eu am fost la med de familie si m-am pus la evidenta, am dat si niste analize, inclusiv urina repetat si a iesit bine rezultatul (data trecuta aparuse-ra proteine in urina). Ce vreau eu s ava intreb: ginecologul mi-a facut un control palpabil, si eu am retrait foarte tare sa nu fi fost afectat bebe cumva. Stie cineva la ce termen se poate de facut deja control palpabil??
Si inca o intrebare - fetelor, poate scrieti cine si ce vitamine ia si incepind cu ce perioada ati inceput administrarea lor. Mie mi-a recomandat ginecologul asta de sector sa nu mai iau acid folic, da sa administrez deja Ogestan (in componenta lui intra acidul folic), am mai citit pe net ca multe persoane administreaza elevit...si sunt cam confuza.
Merci frumos pentruraspunsuri, va pup cu drag si va urez o saptamina cit mai reusita.

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2293 2011-11-14 16:15:38

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Va pupam pe toate  kram  kram  kram , am pus cateva pozici la topicul nostru, imi vine sa plang si acum cand ma gandesc ca avem asa ceva, chiar aseara ii spuneam sotului meu ca nici acum nu-mi vine sa cred ca mi-a dat DD asa o minune, asa o bucurie, nu am cuvinte  grater  grater  grater , am scris cate ceva despre noi acolo.  par

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2294 2011-11-14 16:16:16

pokemon
Diamond member

alintush, bine ai revenit! mai mare si puternica puss
nu stiu cat are ogestanul ala acid folic in compozitie, dar eu as merge deocamdata  (si) pe acid folic separat.
eu am luat elevit, de pe la 12-14 saptamani si pana pe la 18 sapt am luat in paralel si acid folic. chestia asta cu vitaminele e un fel de chestie de 'gusturi'. toate fac cam acelasi lucru, important e sa iti fie tie bine cu ele.
eu am luat elevit pt ca am incredere in firma producatoare, cam tot ce folosesc in materie de medicamnte sunt de la bayer.

noh, am vazut-o pe printesa anei si iar nu mai am rabdare sa imi vad si eu puiul....
vreau sa treaca aste' 3-4 saptamani mai repede big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-11-14 16:23:05)

#2295 2011-11-14 16:22:23

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

blue multa bafta luna viitoare goodluck
poke ce joc fain chicot
onutza  puss drum bun si astept sms-ul sa dau de veste.pup printesa puss
anuca puss fug sa vad si eu poza big_smile
kata puss
raven puss cum esti? ai mai facut febra?
tatiana puss ce ma bucur ca ai intrat kram felicitari pt 8+ applause da si eu am greturi, cateodata ma tin de la 11 dim pana la 5 dupa masa forgetit dar le suport numai sa fie bebe bine.nu te panica legat de kg, cred ca si eu cam atat am pus chicot dar cred ca la sani si la burta chicot ce analize ti-a dat sa faci dr de fam? mie mi-a dat urina, hemoleucograma completa, rh si grupa.la gine ai mai fost de atunci?legat de vitamine, mie inca nu mi-a dat nimic, a zis sa merg la 9-10 sapt cred ca imi va da atunci.eu mai merg pe 24 noiembrie.tu cand mai mergi?

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2296 2011-11-14 16:25:14

Ravensoul
Sr. member

alintush puss bine ai revenit kram eu vitamine am luat de cand am aflat ca sunt gravi,iar cand m-a vazut doc mi-a spus ca sunt chiar ok,si sa iau in continuare.acum in ultima perioada mi s-a mai dat fier (sunt anemica cu tot cu vitamine si fierul extra primit,dr asta e) si acidul folic il iau in continuare (inafara de ce contine complexul de vit).personal am dubii legate de elevit,nu as putea spune exact de ce.eu am luat de la inceput AKTIV MAMI (de la doppel herz),doar acum in ultima luna ca n-am gasit in farmaciile din zona mi-am luat CENTRUM MATERNA.o saptamana cat mai usoara si tie puss si sa scapi repede de greturi kram

#2297 2011-11-14 16:37:13

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Poke, Raven, ma gindecs si eu sa iau adaugator acid folic si separat, chiar daca incep sa iau si un complex de vitamine. Multu de raspunsuri si urari  kram
Any - mie mi-a dat sa fac analiza generala a singelui, an. gen a urinei, ceva pentru sifilis (nu stiu cum s enumeste analiza ca au un scris medicii astia ca nu mai intelegi nimic), si cele legate de hepatite, plus cea pentru virusul HIV si grupa de singe si Rh. Trebuia sa dau si secretia, dar era relativ bunisoara analiza care o dadusem la alt centru si a zis ca nu mai e nevoie repetat. Eu la ginecologul meu in care am incredere voi merge cred la inceput de decembrie, cred eu peste 3 saptamini, sa am 11 sapt. Tot atunci o s adau daugator iar singe, urina si secretie si poate si alte analize care mi le va recomanda medicul. La cel de familie voi merge dupa vizita la ginecologul de incredere smile Si la 12 sapt vreau sa fac a 2 ecografie care stiu ca e importanta, cum se numeste la voi in Ro - morfologie fetala, sper ca am retinut corect.
Ce e aia "hemoleucograma completa" Sorry, da la voi probabil suna un pic altfel denumirile si vreau sa ma asigur ca dau si eu analizele care le da toata lumea.
Am mai citit aici pe forum despre dublu si triplu test in sarcina - eu aici la noi nu am auzit de asa ceva. Voi ati facut si testele astea?

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2298 2011-11-14 16:44:44

pokemon
Diamond member

hemograma e analiza completa a sangelui, alintush.
eu nu am facut nici dublu, nici triplu test. daca stii ca nu a renunta la sarcina in cazul in care ar iesi, doamne fereste, ceva probleme nu le face.
daca rezultatul te-ar influenta sa alegi daca pastrezi sau nu sarcina, mergi si fa-le....

#2299 2011-11-14 17:18:20

Ravensoul
Sr. member

alintush,VDRL e cel pt sifilis (daca imi aduc bine aminte) iar hemoleucograma este analiza completa de sange.la fel ca poke,nici eu nu am facut nici unul din acele teste.subscriu si ce a zis despre alegere:daca depinde de asta daca pastrezi sau nu sarcina du-te si fa-le...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.