homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-157

#2965 2011-11-27 20:57:50

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

poke puss

inseamna ca v-ati distrat smile vaccinul ala a fost recomandat multi ani in sarcina,rau nu are ce sa faca...fa cum crezi ca e mai bine pentru tine...de dureri,am inteles ca e oarecum normal,pt ca in mod normal creste presiunea o data ce bebe s-a intors nustiu eu am uneori dureri,dar trec repede....azi noapte m-a trezit din somn,dar nu a durat mult....nu stiu ce sa zic nustiu
nu-ti mai face ganduri aiurea legat de greutatea copilului,sunt ferm convinsa ca nu va fi cazul tau...am auzit si eu de cazuri de genul,dar sunt cazuri izolate si exceptionale,plus de asta,o femeie matura la 39 de kg...clar indica o anomalie...nu te mai gandi kram bibiloiul tau e mare si sanatos puss

din cate vad curand avem casuta noua cool

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-11-27 20:58:31)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2966 2011-11-28 07:53:09

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss
va invit la o apa plata chicot
o saptamana usoara va doresc majoreta

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2967 2011-11-28 08:17:50

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata fete..eu accept cu draga inima cafeluta ca am nevoie..nu prea m-am odihnit azi noapte, dupa ce m-am si culcat tarziu sa vad a nu stiu cata oara Titanicul (bineinteles ca tot atata oara am plans), apoi greu de tot am reusit sa adorm, ca sa ma trezesc mai tarziu sa merg la toaleta si iar sa mi fie greu sa adorm grater.
pupam burticile, mamicile, bebeii aferenti.
kram puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2968 2011-11-28 09:04:11

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari i mici puss

eu am fost ieri la doctor, ne-a facut si eco, e totul in regula, lichid suficient "ca la piscina" lol pozitionat cum trebuie si in jur de 3 kg

Amaalia puss neata

Any puss neaata , cum stai cu simptomele ? daca pui o felie de lamaie in apa plata o accept cu plaacere lol

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2969 2011-11-28 09:08:03

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata mamici si burtici pusspuss

poke si bebe pusspuss sa porti sanatoasa cadoul primit. cu vaccinul m-ai pus pe ganduri, o sa intreb si eu doctora sa vad ce spune de el. si cu pacienta de 39 kg... pfii, nici nu stiu ce sa spun, bine ca a nascut a termen, dar ce mic e bebe...

any si bebe pusspuss tot cu apa plata? ai greturi in continuare?

amalia si bebe pusspuss si noi ne-am uitat aseara la titanic. amandoi l-am mai vazut de multe ori, dar e prima data cand l-am urmarit impreuna. a fost o seara asa frumoasa hjarta

angel si bebe pusspuss neata. ma bucur ca e totul bine la eco, greutate buna, lichid mult, super vesti. si bebe mai are timp sa creasca  goodluck

si nu mai spun ca bebitza mea a fost extrem de activa aseara. ori a deranjat-o tati cat a iubit-o pe mami, ori a fost ea mai activa decat de obicei ca efectiv vedeam cum se invarte in burtica. am trait niste senzatii si emotii noi, a fost atat de frumos hjarta

si o intrebare, pt fetele cu sarcina mare, ca a mea si mai mare: voi inca mai aveti partide cu orgasm? am citit ca orgasmul poate provoca contractii si travaliu, pe doctora am uitat sa o intreb si sincer mi-e cam greu sa ma abtin big_smile. aseara n-am avut contractii, a fost bine si m-am simtit pe masura. la voi cum e?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-28 09:09:30)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2970 2011-11-28 09:11:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

neata

angel, piscina? rotfl2

io n-as face vaccin in sarcina pt nik in lume neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2971 2011-11-28 09:17:31

mucoasa
Insomniac member

amlia te servesc cu o cafea sa-ti revii mornincoffee
angelus puss ma bucur ca e totu in regula si mandra a luat in greutate applause mai are timp sa mai puna pe ea goodluck te servesc cu apa plata si lamaie mornincoffee pot sa zic ca de 2 zile nu am mai avut asa greturi horror happy
onutza puss felicitari pt o seara frumoasa si senzatiile noi applause
noi inca tot pe uscat suntem, asteptam acceptul doctorului ca eu numai  sexinpat visez noaptea rotfl
kata puss cum te simti?

fetelor sa-mi tineti pumnii azi ca o anunt pe sefa ca sunt gravi cesafac sper sa nu reactioneze urat supa

5 iunie 2012

#2972 2011-11-28 09:18:07

angel_sweety
Platinum member

Kata puss neata, da exact asa a zis doctora de la eco lol
tu cum esti, ai simptome?
azi dimineata coboram la cafea si bluza de pijama e micuta, mi se ridica deasupra buricului, la care sotul meu " nevasta acopera repede piscina ca se raceste apa " ))) rotfl

Onutza puss multumesc frumos
ai trait altfel de miscari ale bebelinei, e normal, s-a marit , ai sa vezi pe zi ce trece ca o sa ti se para tot mai diferit
cat despre sex , aici se recomanda, si de cate ori a fost discutia doctorul nu mi-a zis fara orgasm , deci eu merg inainte lol

Any eu nu m-am panicat niciodata de greutatea mandrei, am simtit-o ca e bine , ai vazut ca eu am fost mai indiferenta asa cu doctorii si controalele
bafta cu zgrimturoaica  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-11-28 09:24:56)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2973 2011-11-28 09:25:17

katami
Platinum member

rotfl2 ce tare e al tau

asta e umor ginecologic lol imi aminteste de ce i-a zis o asistenta de la toaletare colegei mele de salon , care s-a rupt rau de tot jos... cica: vai, dns, dl dr v-a cusut un adevarat GOBLEN acolo jos" rotfl cum naiba sa zici asa ceva? rotfl2

io n-am niciun simptom, nici la cris n-am avut. da-ti zic sincer, al cat de rau e asta micu-mare cu burta, la cat nu dormim si la cat bocesc langa el, fix simptome mi0ar mai lipsi. deci ma rog sa o tin tot asa pana la 40 big_smile

Ultima oara a fost editat de katami (2011-11-28 09:25:36)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2974 2011-11-28 09:29:28

angel_sweety
Platinum member

Kata rotfl a speriat-o rau pe biata femeie rotfl
de Cris am citit ca iar e cu burtica, uffff
sa dea domnu sa fie la tine fara simptome pana la 40 , ca eu le-am avut pe toate lol

#2975 2011-11-28 09:31:08

Onutza23
Insomniac member

kata pusspuss inteleg ca nici tu nu ai facut vaccinul asta de la 32 sapt
ma bucur ca nu ai simptome, s-o tii asa pana la 40, fara ele. baietelul tau are probleme cu burtica?

any tin pumnii, sa aiba o reactie frumoasa sefa, o sarcina e un lucru frumos si orice ar spune ea, tu sa nu te lasi afectata

angel asa, cand o sa mai creasca o sa filmez cand se invarte in burtica. deocamdata stateam cu ochii cat cepele pe burta ca sa vedem miscarile ei. a fost frumos hjarta
cat despre sex, daca zici ca tie nu ti-a interzis doctorul, probabil n-o fi rau nici orgasmul... la cat sex faca cum, o data pe sapt, banuiesc ca nu strica

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2976 2011-11-28 09:42:21

mucoasa
Insomniac member

kata multa bafta sa ai o sarcina fara simptome si probleme, iar lui cris sa-i treaca burtica goodluck
angelus mersi
onutza mersi

5 iunie 2012

#2977 2011-11-28 09:44:30

katami
Platinum member

onu, nu am facut, nu mai sutn vremurile in care sa nasti pe camp si sa tai cordonul cu coasa (nu stiu a cui e exprimarea, dar avea dreptate). in schimb efectele adverse pot fi nasoale. eu am un copil alergic, imi ras-ajunge neutral si NU ma refer la iritatii pe piele......

#2978 2011-11-28 09:44:55

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Neata Fete dragalase si bebei dragalasi  par

Angel, felicitari cu vestile bune, eh mai ai asa putiiiiin, sa fie bine pina la urma  goodluck  altfel nici nu are cum fi smile
Kata, Amalia  puss
Onu - m-am emotionat citindu-ti mesajul cu miscarile bebelinei hjarta  sa fie sanatoasa si degraba o sa-i vezi si tu miscarile live smile
Anyyy - draga mea, ti-am vazut pozele la topicul aferent - ce draguta e burtica ta  hjarta  Sa nu fie de ochi, fata de a mea care abia-abia se contureaza - la tine se vede super bine. Am facut si eu poze simbata dimineata, sper sa reusesc sa le plasez seara daca nu ajung super obosita, ca in weekend nu am avut acces la net ca am fost la tara, la parintii sotului. Multa bafta azi cu sefa ta, sper sa aiba reactie normala. Eu planific sa zic la munca in ianuarie  smile  ca sunt sigura ca seful va avea soc, il las sa petreaca linistit sarbatorile  lol
Poke - si tu ai o burtica adorabila  hjarta

Any - te-ai si cintarit?
Va pup cu drag pe toate si va urez o saptamina frumoasa, promit sa intru si sa va citesc cit de des pot  puss

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2979 2011-11-28 09:52:30

Onutza23
Insomniac member

kata am inteles, sper sa se faca bine repede cris pusspuss

alintush si bebe pusspuss multumesc, sanatate si tie si o sarcina usoara mai departe, sa ajungi cu bine si fara stres la 40+

astazi m-am urcat si eu pe cantar, mai mult pt ca am trecut pe langa el. si am constatat ca am cu 300g mai putin decat acum 3 zile. concluzia mea: depinde f mult de ce mananc la cina si ora la care o servesc. joi seara am luat cina pe la 8, aseara am mancat lejer, budinca, paine prajita... si daca diseara mananc la 10, maine dim voi avea cu un kg mai mult smile

#2980 2011-11-28 10:08:56

mucoasa
Insomniac member

tatiana puss mersi, abia astept sa-ti vad si eu burtica big_smile
si sefa mea va avea un soc, dar sper sa nu reactioneze urat macar supa
m-am cantarit sambata dimineata pe nemancate si imi arata ca am pus 1kg, dar cand am fost joi la dr de familie si m-a cantarit, imi aparea ca am pus 3kg va
eu am observat ca seara am mai mult decat dimineata
tu cum stai cu greturile? la mine de 2 zile s-au mai ameliorat, acuma sper sa nu reapara iar in forta

5 iunie 2012

#2981 2011-11-28 10:14:16

Onutza23
Insomniac member

any e normal ca seara sa ai mai mult decat dimineata pt ca se acumuleaza tot ce ai mancat/ baut in acea zi. dar nu inseamna ca ai si pus pe tine toate astea. cel mai relevant e sa te cantaresti dimineata dupa ce ti-ai golit vezica si ai avut scaun, nu ai mancat si baut nimic. si cum ziceam mai devreme, conteaza mult la ce ora iei ultima masa si cat e de consistenta. eu am avut dimineti cand cantaream peste 55 kg si azi aveam doar 53,8

#2982 2011-11-28 10:23:10

mucoasa
Insomniac member

da am observat si eu asta

5 iunie 2012

#2983 2011-11-28 10:25:19

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Any, eu 3 sapt in urma cind am fost la medicul d efamilie aveam 55 kg, da zilele astea cind m-am cintarit aveam 55.6 cind 55.8, da intr-o seara am avut si 57 smile Este exact cum zice Onu, depinde de ce maninci, cind maninci si cind te cintaresti smile
Si la mine parca e mai bine cu greturile - dar numai 2 zile, dar eu am mai observat ca de obicei la mine in wk-uri e mult mai ameliorat cu greturile, probabil depinde si de faptul ca maninc mai des si mai putin, ca nu stau mult intr-o pozitie, ca mai ies la plimbare. O sa vad azi cum o sa ma simt in a 2 jumatate a zilei - ca la mine dupa 16 e cosmar smile si deja te anunt daca e mai bine sau nu smile

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.