homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-18

#324 2011-10-15 12:30:19

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

hello burtici  wave
poke puss sa porti sanatoasa blugii de gravidutza  chicot
muco puss frumos ca mergeti la manastire  tummenupp

va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa puss

#325 2011-10-15 13:27:14

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

poke puss  de aia nu ai fost ieri online chicot  sa porti sanatoasa blugii tummenupp
mada puss  asa asa sa dai tarcoale pe aici ca e de bine chicot
onutza puss  trombon  trombon

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#326 2011-10-15 13:54:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

multumesc, dragutelor! puss
si eu o astept pe onu cu vesti kram
mada, asa, asa...invata-te cu topicul asta wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#327 2011-10-15 15:51:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello,burtici, ce se mai intampla nou pe aci? puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#328 2011-10-15 21:45:23

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici si burtici pusspuss

any si bebe pusspuss eu la cafea am renuntat in perioada in care am avut greturi, oricat de innebunita eram dupa cafea nu-mi trebuia nici s-o miros. acum am revenit la obicei, dimineata beau o ceasca (125 ml) si pe la 2 mai beau cam jumatate din cantitate, uneori poate tot 125 ml. mult sau nu, imi face bine, mai ales ca tensiunea mi-e usor in scadere. si referitor la micul dejun, mancam paine prajita cu cascaval, un iaurt, cand imi era pofta pate, oua fierte cu rosii. acum ador sa mananc paine prajita cu branza si ardel gras, si bag si un desert, paine prajita cu miere sau unoeir nutela daca simt nevoia de dulce.  semipreparate am mancat doar in sandwich-uri si astea cand plecam la drum, salamul nu-mi place si ultima oara mi-a fost si rau de la niste pastrama, m-au dat peste cap condimentele de pe ea smile. doctorita mi-a zis sa mananc tot ce-mi face bine, un ou-ochi moale daca asa imi place, am si citit despre ce nu prea e indicat si am savurat doar daca mi-era prea pofta
am vazut ca ai strigat dupa mine ieri, dar chiar nu am avut cum sa intru pe forum, imi cer scuze
nu sta cu stres daca ti se pare ca te doare ceva, e normal sa mai ai dureri, atatat timp cat nu sunt dureri insuportabile e totul in regula. poti suna la doctor daca ti se pare ca doare prea tare, ia un no-spa si te vei simti mult mai bine. si in general stai linistita si nu te agita, corpul tau acum se obisnuieste cu bebe si tu ai tendinta sa tot simti dureri, dar imediat ce te vei obisnui cu ideea ca vei fi mamica, o sa te simti foarte bine si nici n-o sa te mai doara nimic (chiar daca o sa te doara putin smile ), o sa ti se para normala o crampa mica wink

angel si bebe pusspuss, raven si bebe pusspuss, ioana si bebe pusspuss multumesc de incurajari

ioana si bebe pusspuss felicitari pt rezultatele bune la analize, ma bucur ca e totul in regula

cmin si bebe pusspuss imi place semnatura ta. pupici la pitic

poke si bebe pusspuss ma bucur ca sotul a negociat si s-a terminat totul onorabil. intr-adevar, urat gestul celor din conducere de a face party doar cu personalul ramas
felicitari pt cumparaturile facute pt pitic

ana si bebe pusspuss sunt convinsa ca vei sti la momentul potrivit sa deosebesti durerile de acum cu cele de nastere. mai e un pic si o sa-ti tii in brate minunea hjarta

va pupacesc pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine. imi pare rau ca n-am putut intra deloc, a fost doar din cauza ca nu mergea netul la prieteni. iar aseara am ajuns la 9 seara de la iasi, dar am stat la mama pana la 11:30 si dupa dus m-am bagat direct in pat. azi dimineata am plecat la tara la 7 dimineata ca i-am facut pomenire bunicului de 4 ani, si am venit direct la serviciu. de pe la 6 ma chinui sa recuperez ca a venit nasa la mine si a trebuit sa stau si cu ea

si acum sa va spun ce asteptati smile. la morfo a fost foarte bine, fetitza e sanatoasa si in grafic, a fost cam agitata ca mami a plimbat-o vreo juma de ora pana a gasit cabinetul doctorului. s-a chinuit doctorul sa-i analizeze inimioara ca nu statea locului nici o secunda. dar e bine bebelina, are de toate cu aspect normal smile, masuratori in grafic, unele cam de 22 saptamani si 4-5 zile (sper ca nu e de rau), greutate cu 170 g mai mult decat acum 10 zile. lichidul amniotic e in exces, dar nu peste limita maxima, iar doctora mi-a zis ca e ceva normal acum sa depaseasca valoarea ca asa se intampla de pe la sapt 20. si doctorul mi-a zis la fel ca e normal sa fie in exces. am si o poza de la morfo, multe din ele nu e inteleg, dar una e f clara si v-o arat si voua. bebelina isi tinea pumnii stransi, unul din ei il tinea la nasuc. piciorusele le tinea sub fundulet chicot. si ma lovea de vedeam cum mi se deformeaza burta chicot. o ador pe bebelusha mea hjarta
la gineco am mers ieri si e totul in regula. nu am rani cum am sangerat, colul e inchis, am voie si sex dar cu masura si blandete smile. tensiune 10 cu 6, greutate 49,5. totul e bine. trebuie sa iau in continuare suplimentul de progesteron, pana la sapt 28. si obisnuita vitamina elevit. am vorbit si despre a naste la arcadia, maternitate privata, si doctora ma va ajuta sa nasc acolo (ea nu mai lucreaza in spital pt ca a facut un preinfarct si se ocupa doar de cabinet acum, dar vom analiza echipa medicala de la arcadia si va colabora cu o persoana de incredere. deci am rezolvat si acest aspect
in rest toate bune si frumoase. sunt fericita, fetitza noastra e bine si ea. si va am si pe voi alaturi, va iubesc pe toate!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-16 17:14:39)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#329 2011-10-15 23:01:40

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

ana arc  hai sa pun eu niste enrvante pt tine ,,poate poate nasti  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  majoreta  majoreta  majoreta

eu iti doresc cand se va intampla momentul sa fie nastere usoara.De clisma nu iti fa griji ca nu e mare branza.E chiar o nimica toata !!

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#330 2011-10-16 09:46:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burticute wave

Onu applause pt vestile bune, ma bucur ca sunteti ok . Nu-ti fa griji daca ceva e peste nr tau de sapt, ca se greseste mult la masuratori . La mine fi-miu avea intotdeauna capul cu o sapt si cateva zile mai mare si acu ma uit si nu mi se pare ca e asa urias. O fi mai destept chicot . AAA :Tie nu ti-e rusine cu greutatea aia??? chicot

Ana majoreta de la tine asteptam vestea cea mare cat mai curand big_smile

O duminica frumoasa pt toate burticile !

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-10-16 09:47:21)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#331 2011-10-16 10:06:29

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari si mici puss o duminica frumoasa va doresc

Ana hai cu tupeu inainte, in curand o sa iti vezi minunea

Onutza puss  felicitari pentru vestile bune

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#332 2011-10-16 11:04:24

mucoasa
Insomniac member

neatza burtici mari si mici puss  puss  puss
onutza puss  puss ma bucur ca totul e ok si se dezvolta bine  nora mea chicot
iti multumesc de sfaturi si pt tot, nici nu stii cat de tare ma bucur ca a venit si ziua asta  rodnar
nu zic ca nu sunt un pic speriata, dar am mare incredere ca va fi bine cu mogalneata mea hjarta
czuky  puss  puss  si mult pupici la frumoasa mica puss  puss
smart puss  ce mai faci mamico? big_smile 
anuca puss  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
o duminica frumoasa va doresc

5 iunie 2012

#333 2011-10-16 11:25:35

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss
va doresc o duminica foarte calduroasa la csuta voastra, stati ascunse in pat ca e frig, nu gluma... ah, ce bine si cald era si la mine in casa

smart si bebe pusspuss multumim scumpa. cu greutatea, abia de acum luam, am pus 1,4 kg in 2 sapt si 2 zile  chicot

angel si bebe pusspuss multumesc. duminica frumoasa si voua!

any si bebe pusspuss multumesc, nora ta e f bine chicot
legat de bebe al tau, nu te ingrijora. e normal sa fii speriata, mai ales dupa ultima experienta. dar de data asta va fi altfel, chiar si tu simti asta. eu la inceput eram asa panicata, sa nu fac aia, sa nu fac ailalta, citeam toata ziua ce pot manca si ce nu. odata ce psihicul meu s-a obisnuit cu idee ca voi fi mamica si in burtica mea creste un sufletel, lucrurile s-au schimbat mult. am renuntat la a mai face tabele, liste cu ce am voie si ce nu. am avut grija mai multa intr-adevar la ce mancam, nu ma mai enervam, nu caram sau sa fac vreun fel de efort. totul e bine, stai linistita. crampele sunt normale atata timp cat nu sunt puternice, in corpul tau acum se petrec niste modificari si  sa tot simti tot felul de chestii, dar te vei obisnui cu ele si ti se vor parea firesti. si nici nu te vei mai ingrijora din nimic. sarcina usoara iti doresc si profita de perioada asta, saptamanile zboara si nici nu vei sti cand ai trecut de jumatate

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#334 2011-10-16 11:31:40

mucoasa
Insomniac member

onutza puss  cred ca voi fi mai linistita dupa ce voi merge la dr, asta e. incerc sa fiu relaxata, linistita, dar mai am momente de panica, dar repede le alung din cap big_smile am fost ieri la manastire si i-am multumit lui Dzeu pt minunea mica din burtica si l-am rugat sa aiba grija de noi rugaciune  stiu ca va fi bine smile
abia astept sa-i zic mamei mele de bebe, stiu ca va fi super fericita hjarta

5 iunie 2012

#335 2011-10-16 11:35:29

Onutza23
Insomniac member

any normal ca va fi bine kram. nu te mai gandi la rau, mereu trebuie sa-ti spui ca e totul in regula. si sa-ti asculti intotdeauna inima

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-16 11:41:29)

#336 2011-10-16 11:37:57

mucoasa
Insomniac member

ti-am scris vineri la aspirante dar cred ca inca nu ai citit. o sa schimbam saptamanile deoadata chicot
fug sa vad conturul hjarta
daca nu te superi, o sa fur si eu ideea big_smile

LE: acuma am vazut ca sunt trecuta la burtici dance  dance  dance
o pun o descriere si DPN dupa confirmarea doctorului big_smile

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-16 11:45:01)

5 iunie 2012

#337 2011-10-16 11:42:52

Onutza23
Insomniac member

nu ma supar, si eu de pe forum m-am "inspirat", dar sunt incantata de rezultat
am citit la aspirante, dar n-am apucat sa recuperez tot, acum sunt la ultimele pagini, si de asta n-am postat. ai fix cu 18 saptamani mai putin decat mine chicot, si sa vezi ce repede ajungi la 20

#338 2011-10-16 11:45:56

mucoasa
Insomniac member

puss  puss  Doamne ajuta pe amandoua rugaciune
am mai scris ceva sus dance

5 iunie 2012

#339 2011-10-16 11:52:42

Onutza23
Insomniac member

bravo any, esti burtica oficial, cu semnatura si trecuta in listuta wink

#340 2011-10-16 12:26:33

mucoasa
Insomniac member

onutza parca tu ziceai de un gel intim special pt gravidute. imi zici te rog numele?

5 iunie 2012

#341 2011-10-16 12:33:30

Onutza23
Insomniac member

e lactacyd de la femina plus, are cutie albastra. doar asta femina plus e si pt gravide, restul sunt obisnuite. am inlocuit sapunul cu gelul asta si ma simt f bine cu el, adica daca am mai avut iritatii, mancarimi, cu el imi trec. are 200 ml, eu il folosesc din iulie zilnic si inca mai am, am cautat sa mai cumpar dar fara succes deocamdata chicot, deh asa e la mine in oras, ce gasesti o data, nu mai e a doua oara cand iti trebuie

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-16 12:35:43)

#342 2011-10-16 12:34:56

mucoasa
Insomniac member

parca am vazut la real si auchan, dar cred ca era roz, nu mai stiu. azi merg la cumparaturi si o sa ma uit de cutie albastra. mersi puss

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.