homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-22

#400 2011-10-17 19:49:23

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

garga mersi mult pt raspunsuri puss  puss
raven mersi si tie puss
poke puss  ai fost la dr? big_smile ia zi repede tongue

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#401 2011-10-17 20:11:46

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

janis bine ai venit si sarcina usoara in continuare  goodluck

alintush o seara frumoasa si succes la doctor puss

raven si bebe pusspuss sa nu ai emotii pt maine ca va fi totul bine wink goodluck

any si bebe pusspuss tin pumnii pe sapt viitoare daca mergi la eco, nu mai sta cu stres pt ca iti face rau si nu te va ajuta cu nimic, doar DD are grija de bebe tau si stie ce se va intampla cu el kram

ioana sa ai rezultate bune la analizele de secretie puss goodluck . o seara buna!

poke si bebe pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#402 2011-10-17 20:28:49

mucoasa
Insomniac member

onutza puss  mersi, mai am caderi din astea, dar imi revin rapid chicot

5 iunie 2012

#403 2011-10-17 20:49:00

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

gargarita a scris:

any, la inceput nu prea ai. e posibil sa se pozitiveze mai tarziu testul de sarcina, sa ai unele sangerari ( nu obligatoriu). abia mai tarziu pot aparea dureri ciudate. cel mai sigur se diagnosticheaza prin echo, beta HCG-ul poate fi mai greu de interpretat. imi pare rau, nu am vrut sa alimentez panici sad

Garga - sunt valori diferite la  beta HCG in caz de sarcina extrauterina?? De ce trebuie de facut analiza la 48 de ore repetat? Nici nu stiu ce sa fac, daca ma indruma medicul miine s afac echografie - sa fac sau mai bine sa astept o saptamina... Eu parca as face beta, tre s ama interesez in cit timp sunt gata rezultatele, ca daca e asa ca la hormoni in 7-10 zile - cred ca nu mai are rost sa dau, mai bine as face echo deja peste 7 zile...Sau sa fac si una si alta?

Any - merci pentru incurajari, cred si eu ca va fi totul bine  rugaciune

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#404 2011-10-17 20:58:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alintush, tot hormonm e si beta HCG-ul, deci probabil ca tot asa greu vor veni rezultatele... merita sa te interesezi totusi daca te hotarasti sa faci. in caz de sarcina normala, nivelul de beta HCG, la o sarcina incipienta, isi dubleaza valoarea ( aproximativ), la 48 ore. la o sarcina extrauterina de regula creste mai lent. deaceea valorile se interpreteaza in dinamica ( de obicei se recomanda dozarea de 3 ori ).
eu as zice sa faci o echo, pe la 5 saptamani ( calculeaza tu 3 saptamani de la ovulatia ta- e mai relevant in cazul tau sa calculezi asa)  ca sa vezi saculetul in uter ( mai mult de atat probabil ca nu o sa se vada). sa alegi cu grija echograful si echografistul ca sa nu te sperii degeaba ca nu se vede ( au patit-o multe fete la inceputul sarcinii sad )

Publicitate

loading...

#405 2011-10-17 21:06:49

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

alintush,in caz de sarcina extrauterina valorile bHCG sunt mai mici decat in cazul unei sarcini normale.se repeta testul la 48 de ore ca in cazul unei sarcini normale valoarea trebuie sa se dubleze.oricum valorile difera de la o sarcina la alta,deci nu te stresa puss vezi maine ce iti spune si doc,du-te si fa ecografia daca asa iti recomanda...eu mi-am facut bHCG,dar n-am mai apucat sa-l repet la 48h ca intre timp ma vazuse doc la eco,si mi-a spus sa nu-l mai fac ca se vedea tot ce vroia el sa stie si ar fi fost inutil.

sfatul meu este sa mergi la doc maine,ca va stii ce sa-ti spuna si te va indruma kram

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#406 2011-10-17 21:24:27

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

fetelor,eu va parasesc,ma bag la somnic.va urez la toate o seara frumoasa si o noapte odihnitoare! puss puss puss ne citim maine wave bafta multa celora care maine merg la doc goodluck va pup dragelor puss kram

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#407 2011-10-17 21:24:50

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu am fost la dr, ca am avut de alergat prin oras, dupa acte... o sa merg vineri sau sambata.
dupa ce am terminat cu alergatul, azi am stat cuminte in pat, dupa ce aseara am prestat si noi ceva si m-am sucit nu stiu cum si ma doare asa, cumva intr-o parte.
acum normal ca-s cu morcovul, mi se pare ca nu mai misca cum misca, etc smile sper ca e doar inchipuirea mea.
maine merg la dr de familie, mi-au aparut un fel de exeme (sau egzema !? ) pe burtica. nu ma mananca, ustura, etc, dar sunt multicele...sa vedem ce-or fi cesafac

janis puss ce ai in burtic? big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#408 2011-10-17 22:01:32

Onutza23
Insomniac member

raven somn dulce si odihna cat mai multa pusspuss

poke succes la doctor vineri sau sambata. si maine sa primesti leac pt ce ti-a aparut pe burtica

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#409 2011-10-18 07:51:18

mucoasa
Insomniac member

neatza burtici mari si mici puss  puss
tatiana  puss multa bafta azi la dr goodluck sa vii cu vesti bune! eco ar fi bine sa faci la 5 sapt ca sa se vada ceva, dar vezi ce zice si medicul
poke puss nu te mai gandii la prostii, bebe e bine, doar ca poate era mai lenes tongue bafta la dr azi goodluck
raven puss
onutza puss
angelus puss  mai pune si tu o poza cu burtica retas
ioana puss  felicitari pt 8+ applause  am uitat ieri sa-ti zic dumbom
amalia puss
deea puss
si de rezerva puss  puss  puss  puss  puss  puss

5 iunie 2012

#410 2011-10-18 09:08:23

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss

any si bebe pusspuss cum va simtiti?

#411 2011-10-18 09:29:40

pokemon
Diamond member

neata!
va pup si va multumesc!
eu v-am zis ca dupa ce ma plang la voi bebe da spectacol lol la fel a facut si aseara big_smile

#412 2011-10-18 09:43:52

Onutza23
Insomniac member

poke si bebe pusspuss neata. ma bucr ca te-ai calmat cu privire la bebe si e totul bine

#413 2011-10-18 09:56:06

pokemon
Diamond member

onu, sunt un pic dilie constat eu lol
cum nu il simt cateva ore, cum ma apuca grijile big_smile
abia astept sa merg la eco sa il vad cum sta, ca-s curioasa daca e capricorn lol si ma impunge cu capul sau cu fundul big_smile

#414 2011-10-18 10:14:52

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Neata burtici mari si mici puss

Poke puss paranoica bre esti, saracul bebe l-ai zapacit chicot
cum mai esti cu constipatia ca citeam zilele trecute, la mine nu mai functioneaza nici prunele uscate, doar semintele de dovleac mai merg cat de cat

Any puss fac pozica azi , si asa sunt imbracata sa merg la paine
s-a lasat frigul aici , prevad ca o sa fiu nevoita sa imi iau un palton

mult noroc fetelor ce merg azi la medic

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#415 2011-10-18 10:19:55

Onutza23
Insomniac member

poke si bebe pusspuss eu incerc sa nu ma gandesc cat de des misca sau daca misca ca inainte. la mine uneori e f agitata, uneori e o lenesa si nu isca ore in sir. si cand sunt eu la munca sunt mai mult decat convinsa ca misca dar n-o simt

angel si bebe pusspuss neata. si asteptam pozici

#416 2011-10-18 10:21:36

pokemon
Diamond member

angel cesafac tot asa sunt. mananc miere cu linguroiul si dimi pe stomacul gol si seara inainte de culcare. mai incerc cu smochine si stafide din cand in cand, dar nu am mare succes.
oricum, eu eram o constipata si inainte, insa acum chiar ma chinui sa fac zi de zi, macar cate un strop. ma scuzati de detalii.
si la noi e frig, noaptea si dimineata mai ales....e ger!  acus imi arata termometrul ca sunt 2 grade....dar macar e soare hjarta
la fix mi-am cumparat blugii lol desi imi cam cad dupa mine si am luat cea mai mica marime si... tot mi-e un pic mare big_smile cu curea stau bine, fara se cam lasa big_smile

onu, asa in mod normal nici eu nu ma panichez. dar dupa ce m-a luat durerea aia intr-o parte m-am speriat si am stat cu ochii pe el. si el a stiut parca big_smile chicot

ah, eu am renuntat la bibe nuk, am vazut altele in farmacie mult mai ieftine (cca 13 lei, fata de aproape 30 cat era nuk-ul) mai trebuie doar sa ma interesez daca se potrivesc tetinele nuk la sticlele astea, ca as vrea totusi din asta, ca-s anticolici. nustiu
si ma bucur ca am vazut ca incet-incet au aparut happy si pufies si prin magazinele de la noi big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-10-18 10:26:07)

#417 2011-10-18 10:23:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza puss

Poke am uitat sa iti raspund, ai intrebat cand mai merg la doctor, aici nu se mai face eco , decat daca ai probleme cu sarcina , oricum eu sunt linistita , mandra misca puternic, iar doctorul meu habar nu are ca eu m-am intors in italia, crede ca unt inca in vacanta in romania rotfl rotfl trebuie sa il sun dar sa vad cand o sa am chef

Onutza intrebai de morfo , in al treilea trimestru, da se face , doar daca vrei , si daca la morfo normal nu au reusit sa vada tot cum  trebuie
sau daca asa are mofturi doctorul sa iti recomande

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#418 2011-10-18 10:26:45

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna dimineata burticute si mamicute. Sa aveti o si frumoasa     puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.