homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-4

#58 2011-10-10 16:17:45

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

wow.... hjarta
inca un bebic!
Ana, hai, ca-ti veni randul chicot
am facut si eu curat in baia unde au stat cateii ieri... smile
Ne-a sunat nenea cu mobila ca e totul gata, maine vine sa monteze. ar fi vrut sa vina azi, dar baietii termina treaba la 5 si nu prea-i chip sa ii tina peste. si am zis ca decat sa vina azi, sa umple pamantul de scanduri si sa faca si mizerie, mai bine vine maine si le face toate-odata dance

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#59 2011-10-10 16:21:15

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Da Poke  hjarta

Spor la treaba maine, sa iasa totul cum va doriti voi  goodluck

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#60 2011-10-10 16:22:53

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

nerucule felicitari,DD sa aibe grija de voi si de acum in colo rugaciune majoreta majoreta majoreta

hai ca m-ati innebunit,ma duc sa fac mere la cuptor rotfl2 eu scot cotorul la mere si le umplu cu mar ras cu scortisoara si miere

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#61 2011-10-10 16:23:24

pokemon
Diamond member

multumim!
evident ca am emotii, dar sper sa fie bine smile

#62 2011-10-10 16:26:48

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Felicitari si aici Nera majoreta  majoreta ! Euam ramas fara net,acum o ora am primitmesajul si am postat abia acum

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#63 2011-10-10 16:34:15

AnaArc
Hero member

Am uitat sa va spun fetelor ca mi-a luat tensiunea azi dr de familie si a zis ca e prea mare 12,5 cu 8,5, niciodata nu a fost asa ridicata, a zis ca nu e prea bine, sa am grija.  hmm

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#64 2011-10-10 17:02:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pup burticile!

Ana, vine si bebicul tau curand  hjarta
tot cam asa am avut si eu tensiunea spre final desi inainte de sarcina era mult mai mica.

#65 2011-10-10 17:03:22

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke multumesc. f bune merele, le-am scos cotorul, am pus miere si scortisoara si le-am dat la cuptor. delicioase!
si combinatia mea legume-cartofi a fost buna, am mancat pe saturate chicot
felicitari pt mobila, se cam termina treburile de acum

amalia si pe mine ma mai manca pielea pe burtica, dar nu mereu

oare e in regula daca ma dau cu crema de corp pe burtica sa hidratez pielea?

nera pusspusspusspusspuss  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta felicitari mamico pt puiutzul scump. e un dolofan si baiat inalt deja chicot. sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii, sa va bucurati de el si el de voi! multa sanatate, refacere rapida!

mika multumim de vestea minunata pe care ne-ai adus-o in casutza!puss

garga si gargaritzul cel mic pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-10 17:04:11)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#66 2011-10-10 17:16:26

pokemon
Diamond member

onu, ma bucur tare mult ca ti-au placut!
uff, noua ne-au mai murit 3 pesti grater am uitat ieri sa dam drumul la pompa si au intrat pe conducta de evacuare sad si au murit acolo sad
e in regula, cum sa nu, sa te dai cu cremuta smile
mi-au venit si mie rezultatele la analize. toxoplasmoza e ngativa, siderimie e cam...jos, dupa parerea mea. adica e 54, iar valorile de referinta sunt 37-145.
nu-mi fac griji, dar poate n-ar strica sa intreb daca nu imi trebe niste fiare smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-10-10 17:25:32)

#67 2011-10-10 17:27:05

Onutza23
Insomniac member

poke imi pare rau de pestisori. si noi din 25 mai avem doar 8, dar acum parca ne-am obisnuit cu ei putini si ni se pare mai aerisit. din astia 8, 3 sunt copii nascuti in acvariul nostru, dar acum sunt adulti in toata regula chicot

e bine ca nu face rau crema la burta, nu e speciala pt gravide, e una de la garnier pt piele f uscata, dar mi se pare super si vreau s-o folosesc in continuare

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#68 2011-10-10 17:37:34

pokemon
Diamond member

da, onu...imi pare rau de ei...am numarat ieri si ne-au murit vreo 15, in total cesafac
la unii a fost si vina noastra, ca nu am stiut ca nu se potrivesc rasele, la altii cred ca a fost chestie de adaptare la apa noastra, ca au murit subit, iar astia au murit tot din vina noastra, oarecum. si crescusera asa frumos!
deh....pacat si de ei, si de banutii dati, ca am aruncat, cred, 100 de lei la gunoi.
macar de acum inainte sa nu mai moara cesafac
ehe, voi v-ati facut si maternitate chicot
ei, eu citisem ca se transmite prin piele, dar asa nu ar mai trebui sa folosim nici parfum, nici gel de dus, nici crema de fata...
eu am incercat sa ma dau cu ulei natural pe sani, pe burta, spate, pana la genunchi si in rest cu crema. ca nu imi place cum miroase uleiul asta lol

iar treaba aia cu creme pt gravide cred ca e tot un fel de praf in ochi angel ca parfum tot contine, chimicale la fel....
intr*un timp scriam articole pt un site de femei si in documentarile mele pe site-uyrile din afara am gasit niste chestii care tin de marketing.
cum ar fi crema de ochi, care nu ar face nimic in plus fata de o crema normala de fata.
crema de maini, care la fel, e o crema de corp normala, ambalata in ceva mai mic si mai practic si vanduta ca facand minuni.
sampoanele pt diferite tipuri de par. cica toate ar fi cam aceeasi amrie cu alta palarie.
la fel si in cazul gelurilor de fata. ziceau ca poti sa gasesti un sapun lichid mai moale si are exact aceesi actiune ca si gelul de fata.

si eu la sampoane si gel de fata chiar m-am lecuit, cremele oricum foloseam una singura pt tot corpul, din talpi, corp si maini, doar crema de fata e alta....
oricum, impresionant ce face marketingul asta

#69 2011-10-10 17:43:38

Onutza23
Insomniac member

asa e poke, ai dreptate cu cremele. nici eu nu-mi iau pt fiecare parte a corpului. am crema de fata si de corp, si una de maini sa o pot purta in geanta ca alea de corp sunt la gramaje mai mari si na, sa nu car greutati dupa mine. am primit de la mama o crema de picioare si sunt incantata de ea, pe talpi o folosesc pe aia, e cu apa minerala, extract de ginger si seminte de castan si ulei de luminita de seara. e relaxanta si ma maseaza sotul pe talpi cu ea, la picioarele mele plimbate cate 16 ore la munca face f bine

apropo de crema de picioare: prima data cand am primit-o am zis ca-l rog pe sot sa-mi faca masaj. si l-am intrebat in timp ce se uita la meci "nu ai chef sa ma alinti un pic?". si el a izbucnit in ras... intelesese daca are chef sa ma linga un pic si nu stia ce m-a apucat rotfl2

si cu pestii da, am avut si maternitate, a depus de 2 ori si am avut pui, doar 3 i-am pastrat restul am dat la schimb. a mai depus si in alte ture, dar nu a mai iesit nimic... multi pestisori ne-au murit si noua din neatentie. ultimii 8 au murit odata, sotul a pus solutie pt alge in apa abia schimbata si au supravietuit doar 8, restul au murit. si odata cand a facut curatenie in acvariu i-a mutat intr-un acvariu mai mic si au murit acolo, au fost supra aglomerati si o treime i-am pierdut. eh, riscuri, dar si satisfactii. la inceput plangeam dupa ei, asa rau imi parea

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-10 17:47:38)

#70 2011-10-10 17:44:02

AnaArc
Hero member

Garga si Stefanut  puss  puss da, mai avem asa putin  hjarta abia astept sa-mi tin puiuta in brate, m-ai linistit, dr de familie intotdeauna ma critica ca e mare tensiunea, acum si mai si, ea exagera mereu, merci frumos garga  puss
Eu cica am si o usoara anemie, mi-a dat dr sa iau Maltofer, 1 pastila pe zi.

#71 2011-10-10 17:45:57

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Onutza si te-a alintat  rotfl2  rotfl

#72 2011-10-10 17:48:14

Onutza23
Insomniac member

ioana da big_smile
mi-a facut masaj razand

#73 2011-10-10 17:52:27

AnaArc
Hero member

Onutza  rotfl  rotfl

#74 2011-10-10 18:20:38

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

onutza rotfl2 hai ce e comica faza cu alintatul rotfl sa-ti fie de bine si cartofiorii si merele wink aparent azi a fost ceva cu merele chicot si eu mi-am facut ca m-ati innebunit de tot

poke nici eu nu folosesc 7000 de creme,am o crema de corp,una de fata si un spray racoritor pt picioare cam atat.vorba ta,daca am merge pe principiul ca toate se absorb prin piele,n-ar mai trebui sa folosim absolut nimic...eu am folosit pana acum un unt de corp cu avocado si ulei de masline,dar dupa ce s-a terminat mi-am luat eucerin 3% uree.am mai folosit de la marca asta produse,si crema de fata de obicei tot de la ei o iau (am un ten tare al dracu,daca iau ceva ce nu-i convine ma umplu toata de pete rosii si ma scarpin mai ceva ca un caine raios cesafac ) sunt intr-adevar mai scumpe,dar sunt bune pt orice tip de piele si nu contin parfum
imi pare rau pentru pestisorii tai sad

ana,grija la tensiune puss mie medicul pt anemie mi-a dat Ferrofolgamma...dar am impresia ca e doza totusi mare nustiu

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#75 2011-10-10 18:22:48

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Ana puss nu t panica, eu t-am mai zis ca a ta doctora nu e sanatoasa
aia nu e tensiune mare, e normala pentru varsta sarcinii care o ai
crede-ma eu chiar stiu ce e tensiune mare, m-am luptat cu ea de la inceput

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#76 2011-10-10 18:27:09

Onutza23
Insomniac member

raven multumesc big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.