homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-40

#742 2011-10-21 13:55:28

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

eh fetelor eu v-am derutat, ca am schimbat de aseara numarul de saptamani si voi nu aveati de unde sti. dimineata ma intrebam daca am 23 sau 24 ca m-ati derutat si pe mine, dar mi-am amintit ca acum o sapt m-am desenat, deci e nr impar de saptamani acum chicot

any foarte bine, te trag de maneca de cate ori vad ca o iei pe aratura. stiu ca e greu sa fii optimista cand data trecuta lucrurile au mers prost, dar fiecare sarcina e diferita si nu poti sti ca se va intampla asa sau altfel. conteaza mult atitudinea si trebuie sa te obisnuiesti sa privesti cu calm lucrurile. de miercuri cand vei merge la doctor sunt convinsa ca n-o sa mai vad la tine temeri si ganduri negative. e normal sa te temi, dar cu masura tongue

nera si bebe pusspuss

anca puss

garga si gargaritzul cel mic pusspuss

sonia pusspuss

raven si bebe pusspuss multumesc. voi ce faceti? cum sunteti? spor la curatenie si la gatit, zacusca  drool  drool

angel si bebe pusspuss si mandra mea (de la tine m-am molipsit cu "mandra" si toata lumea rade de mine) m-a trezit de dimineata, inainte sa sune ceasul, asa matinala e. eu speram sa fie somnoroasa ca taica'su chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#743 2011-10-21 13:59:33

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza puss ce frumos, iti da trezirea deja
eu asa ii zic si lu Ana , asa ii zic si la bebelina, "mandra mea" acum o sa am 2 mandre hjarta
a lu Ana ii mai zic si "mimoza" de la floarea aceea de nu ai voie sa o misti din loc, asa e si ea uneori, sclifosita , sa nu o deranjezi rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#744 2011-10-21 14:04:51

Onutza23
Insomniac member

angel rotfl
sunt asa fericita cand o simt ca misca. desi nu asa des cum povestiti voi, dar nici nu stau linistita. chiar ca o simt cand stau in pat sau pe scaun, in rest deloc

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#745 2011-10-21 14:07:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza aduti aminte ca si eu ziceam ca o simt rar cand avea saptamanile tale
acum ca s-a marit o simt mai des

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#746 2011-10-21 14:21:29

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

raven spor la treburi kram  sa ne servesti si pe noi cu zacusca drool
onutza puss normal ca ma voi linistii miercuri happydance
ma bucur ca iti misca "mandra" chicot

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Publicitate

loading...

#747 2011-10-21 15:59:41

Onutza23
Insomniac member

asa e angel

any wink

#748 2011-10-21 16:28:44

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

onutza puss felicitari pentru activitatea mandrutei applause cunosc sentimentul cu trezitul inaintea ceasului,am si eu un desteptator la purtator tongue

any,oricum planific o excursie acasa la cluj,iau zacusca la purtator rotfl2

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#749 2011-10-21 17:02:07

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

pup burticile  puss  puss  puss  puss  puss  ....
nu v-am citit azi mai deloc ....
poke legat de tetinele alea cu aer pe care vroiai sa le iei , iti spun parerea mea dupa ce le-am folosit ... sunt destulde greu de folosit de bebe pt ca au o forma mai ciudata .. chiar si doamnele din spital spuneau asta, si nu erau f multumite de ele ... eu am tetine normale din silicon si bebe e super multumit pe cand la bibele cu tetina cu aer manca mai mult cu urechile ca ii curgea din gurita, ca are gaura orientata in sus ... sincer asta e parerea mea dupa ce am folosit si m-am gandit sa iti impartasesc si tie ... sper sa nu te superi ca am scris ...

vaaa puuuppppppppppppp

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#750 2011-10-21 17:05:51

Ravensoul
Sr. member

cmin puss cum sunteti?

#751 2011-10-21 17:07:59

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

ravean  puss  suntem bine .. putin colicosi .. dar ne facem noi mari

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#752 2011-10-21 17:09:41

Ravensoul
Sr. member

pusspuss sa treaca repede problema asta

#753 2011-10-21 17:39:43

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Salutare burticute ,va pup dulce pe toate !! puss puss
Cmin si bebe puss

Eu azi am schimbat doctorul..stiu ca este destul de tarziu..dar fosta doctora mi-a zis ca ea nu vine la spital in caz de ceva..si asta m-a dat peste cap..daca ma apuca durerile intr-o noapte ce fac?ar fi insemnat sa merg pe mana oricui si nu mi-se pare corect..atunci ce motive mai am sa merg la ea daca nu se prezinta cand am nevoie..i-am mai dat si o gramada de bani..asta este.
Doctora cea noua mi-a zis ca marele moment este undeva intre 15 si 20 noiembrie,mai este atat de putin..nici nu-mi vine sa cred..

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#754 2011-10-21 17:45:38

Ravensoul
Sr. member

savannah puss sper sa-ti fie ok cu doctora asta goodluck ce putin mai ai pana la marea intalnire hjarta

#755 2011-10-21 17:58:53

Savannah
Full member

Raven puss hai ca nici tu nu mai ai foarte mult big_smile imediat trece timpul

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#756 2011-10-21 18:03:30

Ravensoul
Sr. member

savannah,da,ai dreptate,abea astept hjarta

fetelor,problema MAAARE chicot m-a lovit foamea...ce gatim azi? big_smile

#757 2011-10-21 18:21:25

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Am revenit si eu

Deci bebitica noastra e foarte bine, pana am asteptat la dr misca de numa, imi sarea burtica, au inceput sa rada niste tanti care asteptau cand au vazut  chicot , colul e inca inchis  hmm , ne-a ascultat dr si inimioara, a zis ca e totul in regula (era chestia aia care mi-a facut acum ceva timp cu niste linii pe monitor si nu stiam ce e) , a zis ca daca ne luam dupa eco avem 3 kg, deci am pus 500 gr in 3 saptamani,  happydance  happydance  dar ca sigur e intre 2,6 si 3,5 kg, daca pana marti nu nasc a zis sa mergem de dimineata la spital ca e deja depasit atunci termenul cu 2 zile, sa-l cautam si vedem atunci ce facem, deci ma gandesc ca ma va interna si sper sa-mi declanseze nasterea daca nici atunci nu vrea bebitica noastra sa vina, nu stiu, ce o fi, as vrea sa nu nasc pana marti, as fi mai linistita sa se ocupe dr nostru de noi, oricum cred ca o sa nasc cam atunci pt ca si cumnata a nascut chiar cand i-a zis el. Asteptam  happydance  happydance  happydance  Sunt tot cu dureri ca pana acum, dar neregulate, contractii cateodata, dar neregulate, a zis dr sa ne plimbam prin casa.

Any multumim frumos  puss  ma simt la fel, cu dureri, mi-e greu, dar mai avem foarte putin  happydance  happydance Nu te mai stresa, bebelasul tau e unde trebuie, e bine si se supara pe mami daca se mai streseaza  punish

Ioana  puss

Angelus  puss  hjarta  hjarta  hjarta

Onutza  puss  puss merci mult de tot. Felicitari pt 23+  majoreta  majoreta  majoreta

Anca  goodluck  goodluck  puss

Garga  puss  tot cu bebe in burtica  smile  mai stam putin la caldurica, dar curand va dam vestea cea mare, ca am venit si noi in brate la mami si tati care e si el nerabdator si emotionat.

Raven  puss

Savannah  puss  nici dr meu nu vine de acasa, nici nu am nr de tel, e la noroc si la noi, daca e in spital o sa se ocupe de noi pt ca e super de treaba, daca nu asta e, eu sper sa fie ziua pt ca cumnata mea cunoaste o moasa si o sa o sune, dar daca nasc noaptea nu am nici o pretentie sa o sune, nici nu o sa sunam pe nimeni daca mergem noaptea, anuntam dimineata. Eu stiam chestia asta, dar nu am renuntat la dr acesta pt ca uite cate probleme am avut si am ajuns la 40+ cu ajutorul lui Dumnezeu si al lui. Tu faci cum crezi, multa bafta.  rugaciune

Am citit doar ce s-a scris azi, o sa mai citesc cate putin si din urma cat reusesc, acum merg sa mananc si eu, mi-am amintit ca de la 12 am mancat doar un mar, m-a prins foamea  chicot

Fetelor este vreo legatura intre nastere si inaltimea gravidei? Aseara m-a intrbat dr ce inaltime am si a zis ca e cam putin (1,51) dar nu am intrebat nimic  nustiu

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-10-21 18:23:50)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#758 2011-10-21 18:21:42

Savannah
Full member

Eu o sa fac niste cartofi la cuptor cu pulpe si o salata de varza big_smile

Muco merci frumos pentru compliment,esti o dulce puss in curand o sa pui si tu poza cu burtica,abia astept sa o vad. F mai optimista ca il superi pe bebe!!

Doamne Anaaaaaaaaaaaaaaaa imediat o sa ai bebelul in brate  majoreta  majoreta am emotii..dupa tine cred ca urmez eu. Ma bucur ca este bine copilasul abia astept sa vad pozici cu minunea care ti-ai dorit-o atat de mult. Te-as fi vizitat,pacat ca sunt atat de departe  sad

Ultima oara a fost editat de Savannah (2011-10-21 18:27:28)

#759 2011-10-21 18:32:33

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Savannah  puss  merci mult, mi-ar fi placut si mie foarte mult sa ne vedem, dar asa e, distanta asta  supa O sa va aratam poze,  puss  si pt puiul tau, e fetita sau baietel, poate ai scris, dar am ratat eu, putin mai ai si tu,  smile

Merg sa mananc si pe urma va aratam si burtoi de 40+ , tocmai ne-am pozat  chicot

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#760 2011-10-21 18:40:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Ana par
de regula circumferinta bazinului este direct proportionala cu inaltimea. s-o fi gandit sa nu fie probleme in cazul in care bebe va fi prea mare. dar probabil ca nu este cazul la voi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.