homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-44

#818 2011-10-23 11:14:09

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

Mersic Onutza23, sper si eu sa nu mai am experiente neplacute.

mucoasa, sper sa fie si cazul meu ca al tau. Ms ca mi-ai povestit.

nails Daca, cautati ceva pt easticitatea pielii stiu un pont la indemana: ulei de migdale dulci (presat la rece). Eu il foloseam si inainte, amestecat cu ulei de masline sau chiar cu crema de corp obisnuita. E super hidratant, face pielea mai elastica si nu ramai uleioasa, daca dai cat trebuie, mai ales dupa dush.

Gasit pe net:
Unele dintre cele mai eficiente ingrediente folosite in formulele cremelor de ingrijire a pielii, inclusiv in cele care amelioreaza vergeturile sau le previn aparitia, sunt uleiul de masline, uleiul de jojoba, uleiul de masline, uleiul de migdale dulci si untul de cacao. Dintre acestea, uleiul de migdale este unul dintre cele mai populare, gratie faptului ca este usor absorbabil in piele si nu lasa urme uleioase pe piele. Uleiul de migdale dulci are efecte excelente de hranire si emoliere, fiind indicat pentru toate tipurile de piele, dar mai ales pentru pielea excesiv de uscata si deshidratata. Totodata, fiind un extrem de bun lubrifiant, uleiul de migdale dulci poate combate pruritul si inflamatia la nivelul pielii, simptome care sunt destul de des intalnite in cazul femeilor insarcinate.
...
Migdalele sunt bogate in vitaminele A, B si E si eficace in prevenirea vergeturilor

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#819 2011-10-23 11:42:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

cryssa multumim de pont puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#820 2011-10-23 12:57:12

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

onu puss felicitari pt hainute! hjarta sunt asa dulci!
cryssa, imi place semnatura ta!  smile
eu am facut un pic de curatenie si nu mai pot de caaaaald! cred ca ies 10 minute la aer sa ma racoresc lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#821 2011-10-23 13:12:54

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna burtici, mamici, etc puss puss pe toata lumea, sa aveti o duminica cat mai frumoasa, noi stam cuminti in burtica, topaim smile , tot incerc sa fac miscare cat mai multa, dar mi-e asa greu, ma doare burta, dar ne descurcam. wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#822 2011-10-23 13:17:09

Onutza23
Insomniac member

poke multumesc. daca iesi afara, ai grija sa nu racesti, cum spui tu ca ti-e cald

ana si bebe pusspuss noi asteptam vestile din clipa-n clipa chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#823 2011-10-23 13:23:36

pokemon
Diamond member

ana, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca sunteti tot 2 in 1 smile puss pupici pt amanadoua!
onu,multumesc pt grija!  eu toata ziua sunt afara-in casa, ca n-am stare. ies ba la magazin, ba sa vad ce fac cateii, ba s ale dau mancare, apa...
oricum, mi-am facut si tinute lol in casa colanti si o bluza mai subtirica, iar cand ies afara pantaloni de trening si 2 plovere ale lui iubi smile ca-s mari si mai vechi, ma pot tavali cu monstrii pe afara smile

#824 2011-10-23 13:33:53

Onutza23
Insomniac member

tu porti ploverele sotului, eu i-am luat tricourile chicot

#825 2011-10-23 13:39:18

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

buna burtici puss
onutza imi pare rau ca nu ai mai gasit paltonasul, dar sigur or sa apara altele si mai frumoase. vai ce body hjarta hjarta foarte frumoase, primele hainutze pt printzesa hjarta
Nasa mea a folosit un gel de la Mustela si a fost foarte multumita, nu a ramas cu nicio vergetura nimic.
Muco puss Poke puss Cryssa puss
Ana puss nastere usoara cand va fi sa fie big_smile
va pup pe toate, o duminica frumoasa sa aveti

#826 2011-10-23 13:45:28

Onutza23
Insomniac member

mada puss si aici. si noua ne-a parut rau de pardesiu. dar daca tot nu l-am mai gasit pe ala, am zis ca mai asteptam pana nasc, ca or sa apara multe altele si poate chiar mai frumoasa. moda la copii devine din ce in ce mai frumoasa. oricum suntem incantati de ce i-am luat, primele ei hainutze, chiar daca nu e cine stie ce

eu n-am vazut nici o vergetura noua, in afara de cele cateva pe o laterala pe care le aveam de foarte multa vreme. pe burtica ma dau cu crema de la garnier, din aia pt piele f uscata, iar pe sani nu dau nimic. si au crescut considerabil, bine ca n-au aparut vergeturile. cred ca de acum incep sa dau si pe sani cu crema
ah, ieri la farmacie m-au vazut cu burtica si mi-au dat o mostra cu crema impotriva vergeturilor de la elancyl

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-23 13:48:38)

#827 2011-10-23 13:51:58

CRYSSAaa
Full member
Inregistrat: 2009-11-06

Ms pokemon, asta imi doresc acum, scapam noi si de hopul asta ..big_smile

Tricourile/puloverele barbatului? Si eu le mai folosesc, prin casa, peste catva luni voi avea si o scuza lol

Tocmai mi-am facut un shake de banana+mar+lamaie+portocala+miere si... SPIRULINA
Am citit ca e ok spirulina la sarcina. La urma urmei, e o alga cu multe vitamine.

Ma pregatesc si eu sa plec, prin magazine, da mi-e o leneeeeeeee

Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-10-23 13:53:17)

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#828 2011-10-23 14:04:47

pokemon
Diamond member

onu, pai eu tricourile le tot port de vreo luna lol ca ale mele toate erau pana-n talie si evident acum imi stau undeva deaspura buricului big_smile
nici eu n-am observat vergeturi noi si sper sa nici nu apara. eu ma dau cu ce am chef....am folosit ulei de nuci de macadamia, crema mea de corp obisnuita, o crema cu lapte si miere si ulei de masline...
e adevarat ca nu m-am dat in fiecare seara...asta vara imi era prea cald big_smile iar acum...mi-e cam lene angel
cryssa, pt ce iei spirulina?
o fi ea planta, dar daca nu e caz de viata si de moarte eu as renunta la ea (nu sunt convinsa ca testele de care vorbesc ei sunt realmente facute, asa ca am preferat sa ma feresc si de ceaiurile din plante. nu conteaza ca sunt plante, pot face la fel de mult rau\bine ca si un medicament)

#829 2011-10-23 14:10:07

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

ana pai trebe sa scot putin enrvantele,poate poate  majoreta  majoreta  sa ai o nastere usoara pe cand se intampla,ca poate nu mai apuc sa intru sa iti fac galerie cand trebe chicot

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#830 2011-10-23 14:50:10

Onutza23
Insomniac member

cryssa spor la cumparaturi

fug la ai mei sa mancam, apoi la serviciu. sper sa rezolv maine cu laptopul si sa intru din nou la voi. va pupacesc si va doresc duminia frumoasa in continuare pusspuss

#831 2011-10-23 18:56:20

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

buna burtici si mamici puss puss

doar in fuga pe la voimca e ziua cumnatei si asta e,suntem pe fuga

onutza puss imi pare rau ca n-ati mai gasit paltonasul,dar cu siguranta o sa apara alte modele poate mai frumoase puss felicitari pt primele hainute sunt foarte frumoase hjarta bafta cu laptopul goodluck

poke puss nu stai o secunda locului chicot si eu folosesc hainele sotului,cel putin in casa tongue

cryssa spor la cumparaturi puss mersi de pontul cu uleiul de migdale

muco si mogaldeata puss o duminica frumoasa si tie

mada,czuky puss

ana si bebe puss o duminica frumoasa si tie,important e ca sunteti bine kram

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#832 2011-10-23 21:37:23

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

pupaceala la toata lumea puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#833 2011-10-23 22:01:55

pokemon
Diamond member

hello!
noi am fost la plimbat cainii pe dealuri, ne-am bagat prin niste rape, o albie de rau secata lol am vanat o.....nu stiu ce, dar traia in galerie sub pamant lol ne-am intalnit cu niste ogari hjarta , ne-a suflat vantul si-n c'' rotfl dar a fost frumos.
mai nasol ca am avut de curatat blana a 3 caini plini de maracini sad
dupa care am facut mancare muuulta si acum sunt ca o balena esuata lol
va pupic pe toate!

#834 2011-10-23 22:19:17

Ravensoul
Sr. member

neruc pusspusspuss pupici si lu bebel

poke puss aventuriero tongue nu erau popandai? nustiu important e ca pana la urma v-ati distrat chicot sa va fie de bine wink pupici si voua puss

#835 2011-10-23 22:23:49

pokemon
Diamond member

raven, era ceva ca un fel de sobolan rotfl
avem copilul la noi, cateii trebuiau plimbati si ne-am gandit s-o luam la pas pe campuri smile evident, am mers vreo 3 km, poate si mai mult si spatele meu se cam resimte...dar ma pun imediat in pat si gata big_smile

#836 2011-10-23 22:43:54

Ravensoul
Sr. member

poi popandaii asa sunt si traiesc in galerii...smile lasa,plimbarea face bine,te bagi in pat si maine vei fi ca noua big_smile si mie mi-ar fi placut sa iesim la plimbare ori pe dealuri ori pe plaja,dar la noi a batut vantul tare azi,de ploaie nu mai zic nimic sad poate maine rugaciune

burtici si mamici va urez o noapte odihnitoare puss ne citim maine kram

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-10-23 22:57:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.