homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-74

#1388 2011-10-28 14:30:38

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

RAven  wave  spor la cumparaturi  puss . Te asteptam fara sa facem prostii prea mari smile

#1389 2011-10-28 16:08:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

nera si bebe pusspuss acush vine si botezul. faza cu sluja de dare a numelui la 8 zile n-o stiam, dar ma gandesc sa o fac si eu, ca sor'mea deja ii zice pe nume si nici n-am nascut smile

any da, tu m-ai felicitat prima chicot
diseara pun poza, ca ne-am desenat burtica azi

ioana e bun si pe lista de asteptare rotfl, ca pana nasc am timp sa intru in club chicot

angel sper ca te simti mai bine si nu mai esti ingrijorata pussgoodluck sa ajungi la doctor cat mai devreme posibil!

raven si bebe pusspuss ce gatesti pt diseara? spor la cumparaturi!

mada puss multumesc. dar eu n-am spus ca sunt grasa chicot, sunt in devenire deocamdata ca incep sa pun destul de bine chicot

smart si bebe pusspuss ma bucur ca sunteti bine, felicitari pt zambetele puiutzului

poke si bebe pusspuss m-a lasat durerea de spate, mai tare ma chinuie dimineata dupa ce ma dau jos din pat, pana fac putina miscare. bebe al tau deja are preferinte la muzica chicot, eu vreau sa o obisnuiesc cu clasica, am auzit ca le place bebelusilor
legat de superstitia de care ai zis tu, ca vorbeste bebe tarziu daca nu spui de sarcina, eu acunosc 2 cazuri care contrazic vorbele astea: sotia varului a spus dinainte sa faca 3 luni, si baietelul ei pana la 2-3 ani nici nu lega cuvintele, abia vorbea. in schimb stiu pe cineva care a facut un copil din flori si nici macar parintii ei nu au stiut pana sa nasca. si la 2 ani fetitza ei vorbea si acum nu mai zic cate nebunii scoate pe gura, si face in noimebrie 4 ani. apropo de fetitza asta, ieri la intrebat pe sotul meu: "ce face coca, a iesit? cand iese sa o aduci la mine sa ma joc cu ea" rotfl

cryssa si bebe pusspuss felicitari pt analize, ma bucur ca e totul in regula si ca te-ai stresat degeaba pana acum, sper de acum sa stai si tu mai linistita ca atata stres cu siguranta nu-i bun pt bebe

alintush si bebe pusspuss stai linistita ca dupa ce treci de 12 saptamani nu stii cand ajungi la 20 si sa vezi ce repede ajungi la 30. iar cu greata incearca sa ai mereu ceva in stomac si sa nu te apuce foamea, greata cred ca e legata si de senzatia de foame. pe mine ma apucau niste greturi oribile cand imi era foame si pe masura ce mancam treceau si ele
felicitari pt saptamana adaugata si sa fie cat mai usor de acum incolo  goodluck

dana sa ai burtica din nou, cat mai curand  goodluck

garga si gargaritzul pusspuss

any m-a rugat sa va scriu ca i-a picat netul si n-a mai putut anunta ca pleaca. in weekend lipseste ca merge la parinti si se intoarce abia duminica. va pupa pe toate, inclusiv pe piticii din burtica, si va doreste weekend placut!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-28 16:12:42)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1390 2011-10-28 16:29:04

Ioana He
Insomniac member

O pupam si noi pe Any si ii dorim weekend placut puss

#1391 2011-10-28 16:33:35

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Onu - merci frumos, am observat ca greturile tin si de senzatia de foame, azi toata ziua am rontait ceva si parca ma simt mai bine un piculet, Acum am un somn - de imi vine sa pun capul pe tastaura si sa dorm, eu, care niciodata nu puteam sa dorm in timpul zilei cind aveam zile libere...si am devenit foarte emotiva smile
Fetele eu va pup dulce, va doresc un weekend frumos, sa va relaxati si sa va umpleti de forte. Nu stiu daca mai intru in weekend, ca mi-am pus un principiu - sa nu stau seara la laptop ca toata ziua stau cu ochii in calculator - da cine stie, poate intru smile
Va imbratisez cu drag, sa aveti grija de voi si de bebelusii vostri  kram  par  puss

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#1392 2011-10-28 16:38:06

Onutza23
Insomniac member

alintush seara frumoasa si weekend relaxant. profita si odihneste-te, dormi cand simti nevoia, si mananca atunci cand simti nevoia, nu astepta sa ti se faca foame pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1393 2011-10-28 18:07:40

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

Yupiiiii! A venit week! Va doresc la toate un week superb si relaxant.
Eu m-am hotarat sa nu merg azi la nici o eco si la nici un doctor , acum ca analizele beta sunt ok, deci sarcina nu e clar extrauterina, nu am scurgeri, nu am dureri, de ce sa-mi fac aiurea probleme?
Sunt prea fericita ca totul e bine, asa ca am decis ca meritam, mai ales bebe, un week ferict si fara stres.
Vreau sa ma bucur de moment, ca mi-a rapit doctorul acela momenetle de bucurie cand am flat de sarcina, a picat ca musca in lapte. Asa imi trebuie, daca m-m dus pprea devreme la doftor. In Ro, asta e o gresala rotfl.
O sa merg la eco saptamjana viitoare, fiind deja saptamana 6 (o sa am 5+gravida 5 si cateva zile) ar trebui sa se vada perfect la eco, rfara sa raman cu stres.

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#1394 2011-10-28 18:13:12

Ioana He
Insomniac member

Alintush sera frumoasa si weekend placut  puss
Crissa,  puss  un weekend minunat si tie  puss  kram
fetelor weekend minunat tuturor, inchid si eu obloanele si plec spre casa. Aveti grija de voi si de bebei in weekend. sa ne auzim cu bine luni la cafea  puss

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-10-28 18:33:40)

#1395 2011-10-28 19:03:15

Onutza23
Insomniac member

cryssaa mare adevar grait-ai. in sfarsit o postare clar POZITIVA din partea ta. tine-o tot asa, ca asta e gandirea pe care trebuie sa o ai wink

ioana si bebe sa aveti un weekend frumos, sa va odihniti, sa va relaxati si sa ne "auzim" cu bine luni la cafea pusspuss

#1396 2011-10-28 20:43:19

Onutza23
Insomniac member

angel tu pe unde esti, ai disparut cam brusc azi... sper ca te simti bine pusspuss

va spun noapte buna, sa aveti un somn linistit si cu vise dulci! pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-28 21:49:48)

#1397 2011-10-28 23:15:51

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

onutza  puss  mersi

#1398 2011-10-28 23:56:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

buna seara !

onutza, numai 4 kg la 24 de saptamani ? applause !!
ce doooor imi e de sarcina si de topicul asta kram

#1399 2011-10-29 08:59:47

Onutza23
Insomniac member

buna dimineata mamici si burtici pusspuss. am intrat sa va salut, ca am treaba pana pe la amiaza si nu voi putea sta cu voi. va doresc o zi frumoasa!

adina si bebelina pusspuss doar 4 am pus, dar abia de o luna am inceput sa ma ingras, asa ca am timp sa pun binisor
te asteptam cu o noua burtica aici wink

#1400 2011-10-29 10:30:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

seara buna!
cryssa, cand ai 5 sapt si X zile esti in saptamana 5+. la 6 sapt si X zile esti in 6+. ma bucur ca stai linistita, dar sa stii ca la eco vei vedea doar punctuletul saptamana viitoare smile

onu, eu zic ca fiecare copil vorbeste atunci cand se simte pregatit, nu ca depinde de cand spune mama ca e gravida smile

azi am mancat de 2 ori gratar de oaie asa ca-s cam ingretosata la ora asta big_smile din pacte, s-a dus concertul grater si  imi pare rau de nu mai pot! mama lor de treburi si de instalatori si ce mai avem noi pe aici

bebe al meu e neastamparat! isi impinge curuletul prin burta mea de am impresia ca acus iese afara lol si m-as bucura daca nu m-ar durea nustiu doar ca dupa ce impinge el tare ma ia imediat si o contractie sad asa ca-l imping sa se miste mai incolo lol

wk placut celor care nu mai intra! eu cred ca tot pe aici voi fi wink

le: neata! lol asta era mesajul de aseara, care nu stiu din ce motiv nu s-a trimis!
va pup

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-10-29 10:32:08)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1401 2011-10-29 12:11:23

CRYSSAaa
Full member

neatza burtici!  wave

neata poke. Ce frumos ca il simti pe bebe. Noi, astea cu fasolica in burtica visam la momentul asta.

Alintush, acum nu mai am nici eu aproape nici un simptom. Dar stiu de la tine ca e normal, asa ca nu imi fac deloc griji. Noroc cu forumul, eu fiind cea mai micuta burtica (momentam) invat de la voi ..lucky me   happy

Deseara ma duc la o petrecere de Halloween, prin centrul vechi. Al meu nu e aici si imi fac e cap. Cand a auzit mi-a zis ca nu e bine pt bebe sa stea in zgomot rotfl2)))), ce sa zica si el. Cred ca isi face griji mai mult ca mine, ca de obicei nu are nici o problema daca ies fara el (se intampla f rar ce-i drept).
Bine, voi incerca sa o las mai moale cu dansul, mai ales in trim I.

#1402 2011-10-29 12:12:25

Onutza23
Insomniac member

poke si bebe pusspuss sunt de acord, asta cu spusul ca ai ramas gravida ca sa vorbeasca bebe repede sunt superstitii. eu pana la 3 luni am zis la f putine pers, si nici nu ma gandesc ca printesa mea o sa intarzie sa vorbeasca
ce furmos ca misca bebe tau si-l vezi cum te impunge. si la mine are activitate intensa uneori si clar cand loveste tare se observa prea bine cum imi deformeaza burtica
imi pare rau ca nu ai mai ajuns la concert

cryssa si bebe pusspuss distractie placuta diseara, las-o moale cu dansul, odihneste-te des si stai linistita daca simti ceva in neregula. sotul tau e gelos ca te distrezi fara el? chicot

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-29 12:14:15)

#1403 2011-10-29 12:46:37

CRYSSAaa
Full member

Nu cred ca e gelos, doar prea grijuliu. De fiecare data cand ne despartim, adica eu ies din casa singura, la munca sau chiar pana la market, imi zice sa fiu atenta, sa am grija cum conduc, de-astea rotfl2 Acum ma conduce si pana la masina, face orice sa stea cat mai mult cu mine. Bine, si inainte era asa, dar acum e nebunel...pfiuuuu... I-am zis ca sunt insarcinata, nu bolnava rotfl2
Zice ca acum suntem doua/sau doi si trebuie sa fiu muuuuuult mai atenta.
Sunt scumpi, ce sa mai. E asa frumos sa il vezi cum e plin de griji, mai ales ca ei nu pot face nimic pt bebe in stadiul asta. Bine, pot sa ne rasfete pe noi.

#1404 2011-10-29 13:43:08

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1405 2011-10-29 14:03:04

Onutza23
Insomniac member

nera si bebe pusspuss dragutilor, v-a prins vremea frumoasa in casa?

cryssa e f bine ca te alinta si e grijuliu cu tine, dar vorba ta, nici sa exagereze, ca esti insarcinata, nu ai vreo boala. o sa se obisnuiasca cu ideea si atunci ii mai trece din exagerat, in schimb o sa ramana alintul wink

#1406 2011-10-29 14:42:15

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

onu puss acu ne pregatim sa iesim la aer happy

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.