homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-97

#1825 2011-11-04 22:23:29

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

onutza,faptul ca ai tai sunt sefi te scuteste de multe chestii smile itm-ul si mm se anunta ca sa poti obtine acele mici beneficii si reducerea de program prevazute in lege,ca daca ai parte de sefi tampiti,nici nu-i intereseaza...eu m-as fi bucurat sa vina itm-ul in control  diablo sa vada ce inseamna o femeie gravida care sta 16 ore in picioare...adica cu 10 ore peste normal  box

dragele mele va pupacesc puss puss o seara frumoasa si o noapte buna,ne citim maine!un weekend frumos puss kram

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-11-04 22:31:54)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#1826 2011-11-04 22:33:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hai ca v-am citit de pe telefon, si am vazut ca Any are "probleme"
Any , pune si coace un mar , in coaja lui asa direct, fara zahar , ii dai porma coaja la o parte si manaci pulpa marului
eu il bag la microunde ca sa nu astept mult la cuptor

va pup fug inapoi in pat , o seara frumoasa in continuare

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1827 2011-11-04 22:36:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

angel si bebe pusspuss somn usor

raven si bebe pusspuss somn dulce si voua. si sa te faci bine curand
eu de asta nu m-am complicat cu hartii, itm, mm. ca beneficii am avut cate am vrut smile. si eu stau 16 ore intr-o zi la munca, dar nu e batut in cuie sa stau aici, pot sa merg acasa daca ma simt rau, sa urc intr-o camera sa dorm, sa ma odihnesc. pt mine a fost perfect sa lucrez aici, insarcinata fiind, pt ca am avut parte de intelegere. iar asociatii alor mei au foost de acord si ei, ar fi fost si culmea sa comenteze tongue

fug sa preiau si va parasesc, ma duc acasa. abia a inceput tura, bine macar ca maine e sambata si cum e weekend, e vreme de leneveala chicot. somn dulce tuturor, odihna placuta pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1828 2011-11-04 22:45:49

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

no scuze fetelor, intre timp adormisem chicot
onutza  puss mi-a zis R ca a fost bip dar nu m-a trezit. mersi de sfat.
angelus puss mersi si tie
raven puss  multzam
deci de atunci nu am mai fost la baie dar m-am speriat ca a fost f lichid, ca atunci cand dai drumul la apa (scuze pt detalii)
ceai nu am mai baut ca intre timp m-am intins si am adormit
sper sa nu fie nimic grav si sa-mi revin

merg inapoi in pat wave  o seara frumosa!

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-11-04 22:55:29)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1829 2011-11-04 23:08:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
uf, ce de burticute bolnavioare!
ziua de maine sper sa va gaseasca mai bine!
adina puss si sa ma vezi cu ce dibacie le manuiesc lol azi chiar am facut o prostie, am stricat 2 rafturi in dressing big_smile pt ca am uitat ca sunt elefantoaica si m-am urcat pe o polita sa ajung la raftul de sus sa iau o palarie rotfl2 si s-a smuls polita, eu m-am sprijinit de aia de sus, dar s-a  smuls si aia big_smile n-am patit nimic, al meu s-a prapadit de ras dupa ce s-a linistit ca n-am nimic si mi-am facut de lucru sa rearanjez lucrurile smile

in al doilea rand, a fost comic iara lol ca vroiam sa facem si noi hata-hata....s-o cuplat margaritul cu margarita si a sunat tel-ul...a raspuns iubi, dupa care iar i-am cuplat... o vinit akyta si se ridica pe geam si dadea cu laba ca ne vedea si vedea ca ne agitam. a plecat ea si a venit baietelul sa se culce, s-a sprijinit de usa, usa s-a deschis....el statea nedumerit in usa, in timp ce akyta dinamita, zbaaaaar pe lange el, a sarit fix in mijlocul canapelei noastre big_smile evident i-a placut acolo unde nu era cearceaf intins, asa ca acum avem 2 urme fabuloase de catel pe canapeaua noastra alba rotfl2)
iubi a plecat sa ia niste cabluri de la cineva, eu continui sa ma uit la dansez si hata-hata o sa facem numa' sus in camera ca aci se pare ca nu avem spor big_smile

va pup si va urez noapte buna! si o zi frumoasa maine ca nu cred ca apuc sa intru...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#1830 2011-11-05 10:07:37

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss

any si bebe pusspuss azi sper ca esti bine, ai scapat de probleme. ce ai mancat/baut ieri de te-ai starnit?

poke si bebe pusspuss ce de aventuri amuzante ati avut si voi ieri rotfl

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1831 2011-11-05 10:30:31

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

neata fetilii.
Sanatate multa burticutelor!
Eu azi la 12.00 o sa merg la primul control. Incerc sa nu am emotii. Trebuie sa fie bine  rugaciune
puss  si revin cu detalii

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#1832 2011-11-05 11:13:08

angel_sweety
Platinum member

cryssa mult noroc , te asteptam cu vesti bune

pup burticile puss

Poke felicitari ca azi schimbati saptamana, vezi ca ai promis poze

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1833 2011-11-05 11:34:39

CRYSSAaa
Full member

Offffffff... am sunat iar la doctorita sa imi confirme ca e in spital, sa nu ma duc degeaba.
Si se pare ca mi-a zis sa vin sambata pe 12= adica pe 12 nov, nu la ora 12.00  supa

Offf...nu stiu daca e bine sa stau atata. De maine am deja 6+, adica in saptamana 7. Vreau sa stiu ca e totul ok, nu sa stau acasa ca o ignoranta. Daca se intampla ceva si bebe are nevoie de fixare, ceva?  cesafac
Pe de alta parte, am simtome perfect ok: ceva dureri plevine, ca la cm, dar nimic foarte dureros, sani tensionati, ceva greata, ameteli f usoare. Nimic insuportabil, nici o sangerare. Beta HCG-ul s-a triplat.
Sa mai astept atata? nustiu   Voi ce ziceti?

#1834 2011-11-05 11:37:55

angel_sweety
Platinum member

cryssa da, normal ca astepti, bebe e bine, si oricum o sa ii auzi si inimioara cand o sa mergi pe 12

#1835 2011-11-05 11:41:26

CRYSSAaa
Full member

Ok. O sa astept.
Eu acum iau, dupa ureche dar sigur e ok, acid folic de 500mg. 1 pe zi
Am zis la farmacie cat am (atunci eram in saptamana 4 sau 5) si asa mi-a dat.
Acidul folic am inteles ca e f important, de-aia am decis singura sa il iau.
E ok gramajul asta si doza?

#1836 2011-11-05 11:43:19

angel_sweety
Platinum member

e bine , intr-adevar e foarte important acidul folic, bravo ca il iei
si nu iti face griji, bebe tau e bine, de ar avea nevoie de sustinere ai sangera

#1837 2011-11-05 11:50:32

CRYSSAaa
Full member

Incerc sa fiu puternica, dar zau ca e asa de greu sa astepti.
Ratiunea imi zice ca e ok, dar e altceva care ma face sa imi fac griji.
Am avut si o cearta cu al meu, am senzatia ca nu-si face deloc probleme. Desi zilnic ma intreaba ce facem amandoua. Zice sa fac cum cred eu, el nu e asa cu medicii, stiu asta, dar parca as vrea sa-l vad mai preocupat, sa decidem impreuna, sa zica si el ca da...poate e mi bine sa stim sigur ca e tot ok. Na, el nu simte toate astea in burtica si nu constientizeaza cred. Ma enerveaza ca e plecat la un curs, fix acum.
Cred ca suntem nebune. Eu cel putin. Oare cum ma suporta barbatul asta? Ar trebui sa primeasca un premiu (sa nu-i spuneti si lui asta).
Voi ati avut probleme de-astea? Ai vostrii cum au fost la inceput?

#1838 2011-11-05 11:56:10

mucoasa
Insomniac member

neatza burtici puss
poke  puss ce aventuri ai avut aseara chicot  felicitari pt inca o sapt in + majoreta sa fie totul bine pana la 40+ goodluck
crysa puss nu te mai ingrijora ca bebe e bine, pe 12 o sa-i vezi si inimioara
onutza puss ieri am mancat gris cu lapte, o sana si un corn. eu cred ca de la gris cu lapte mi-a mers burtica.de aseara pana acuma nu a mai mers, sper sa nu ma mai apuce iar. azi dim am mancat paine prajita cu telemea, iar mai tarziu imi fac o supica din morcovi si orez, asa mai light. azi mananc mai dietetic. sper ca bebe sa nu fi patit ceva supa
angelus puss mersi ca ai intrat aseara sa-mi dai un sfat puss sppor la prajiturit majoreta

ieri m-a sunat prietena mea de care v-am povestit ca era cu 3 sapt mai mare ca mine si a zis ca i s-a oprit din evolutie la 7+, ea acuma trebuia sa intre in sapt 10+. m-a socat supa deci nu-mi venea sa cred si nici ei. mai ales ca ieri povesteam amandoua de ce simptome avem supa

5 iunie 2012

#1839 2011-11-05 12:04:39

CRYSSAaa
Full member

si ea ce simtome  avut? Ceva a prevestit sau pur si simplu s-a intamplat? Doamneee...

#1840 2011-11-05 12:13:26

mucoasa
Insomniac member

crysa ce m-a socat a fost ca ea avea toate simptomele de gravi supa la mine cel putin data trecuta imi disparusera simptomele

5 iunie 2012

#1841 2011-11-05 12:28:12

Onutza23
Insomniac member

cryssa si bebe pusspuss imi pare rau pt confuzia cu doctora si programarea, dar nu te mai stresa. bebe e f bine si pana pe 12 mai ai o saptamana. daca avea bebe nevoie de fixare aveai sangerari, spotting, oricum nu era totul in regula. eu am mers la doctor la primul control la 4 saptamani de la test, adica aveam 8 sapt fara o zi. daca ai simptome normale si totul e in regula, stai calma ca nu se intampla nimic daca amani cu o saptamana. si in general incearca sa nu te mai agiti atat, te stresezi si nu-ti face bine nici tie, nici lui bebe. sper sa nu te superi ca iti spun asta, dar o sa vezi ca pe masura ce va trece timpul si te vei obisnui cu burtica, nu-ti vei mai dori asa mult sa mergi la doctor sa-ti confirme ca e bine. simti si asta e suficient. uite angel ce relax sta si mai are putin si naste, ne rugam noi de ea sa-si faca programare. ce anume te face sa te ingrijorezi? nu te mai stresa si lasa-ti omul in pace, normal ca el nu simte ce e pe la tine prin burtica, dar e la fel de preocupat ca tine. dar sa fim serioase, cand tu te simti bine el de ce sa se gandeasca ca poate ceva nu e in regula? tu faci ca in povestea cu drobul de sare, ca daca aia, ca daca ailalta, dar fara sa ai vreun motiv. sau daca ai unul zi-mi si te inteleg, pe bune de nu sunt de acord cu tine smile. hai calm, stai chill ca e totul perfect goodluck  goodluck pe 12

angel si bebe pusspuss

any si bebe pusspuss ma bucur ca esti mai bine azi. tine putin regim azi si maine si iti revii. nu cred ca bebe a patit ceva, hidrateaza-te ca asta sigur ai nevoie, mananca uscaturi. eu stiu ca no-spa e bun cand te doare burta, eu am mai luat cand aveam probleme si imi trecea
imi pare rau pt ce i s-a intamplat prieteni tale, ce trist sad. nici nu am cuvinte, sper sa-si revina repede din soc. aseara nu aveam cablu tv si m-am pus pe citit din cartea cu sarcina pe saptamani (am ramas la sapt 11 chicot, deci eu la 11 saptamani ma obisnuisem cu burtica si nu mai aveam nevoie de lectura rotfl ). si am gasit despre avorturile spontane, sarcini oprite din evolutie. si zicea ca poti ramane chiar de la a doua menstruatie dupa avort, fara a avea vreo problema sau sa existe un risc sa nu duci sarcina pana la capat. si la a doua sarcina pierduta se poate ca a treia sa ajunga cu bine la final, deci nu e o regula. muream de somn dar am citit pana la capat pt ca mi-a amintit de tine cat erai de ingrijorata cand ai ramas a doua oara. si totul e bine wink

#1842 2011-11-05 14:21:30

mucoasa
Insomniac member

onutza puss  mersi mult pt tot par
sper din toata inima sa fie bine de data asta. rugaciune dar cumva simt ca asa va fi big_smile

5 iunie 2012

#1843 2011-11-05 15:00:01

Onutza23
Insomniac member

any pt nimic, un sfat e mereu binevenit kram
normal ca va fi bine, nici nu ma gandesc ca e altfel. cu sarcina asta ajungi la 40+ fara nici un fel de probleme wink
am pus pozici big_smile. ia zi, tu cand faci o poza la burtica?

cryssa tu n-ai mai postat nimic. te-ai suparat pe mine pt ce ti-am scris? cesafac

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-05 15:01:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.