homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E CINEVA DE LA UNIVERSITATEA CUZA DIN IASI LA PIPP LA I.D.?

#1 2011-10-10 10:34:16

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

E CINEVA DE LA UNIVERSITATEA CUZA DIN IASI LA PIPP LA I.D.?

Buna fetelor, caut pe cineva care e in primul an la universitatea Al. Ioan Cuza din Iasi la facultatea psihologie si stiinte ale educatiei la specializarea PIPP la I.D.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#2 2011-10-11 10:12:47

ALIV
Full member

Re: E CINEVA DE LA UNIVERSITATEA CUZA DIN IASI LA PIPP LA I.D.?

Nu e nimeni, chiar n-am nici o colega printre voi?

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#3 2011-10-11 11:51:14

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Dar de ce credeai ca iti vei gasi o colega aici? Adica, nu zic, poate sunt fete care fie n-au vazut msj, fie nu vor sa-si dezvaluie identitatea... dar daca iti cauti colegii, ai mai multe sanse sa ii gasesti pe forumul facultatii sau pe alte forumuri educationale.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2011-10-11 12:33:10

ALIV
Full member

Eu sper sa gasesc pe cineva de la PIPP, doar atat, cat despre dezvaluirea identitatii....nu stiu ce sa zic, adica daca imi raspunde cineva la mesaj nu pot sti decat ca e la aceeasi facultate cu mine deci nu stiu nimic mai  mult de atat, aici noi intram cu username, doar nu se prezinta nimeni cu nume si prenume, eu daca intru cu ALIV ce, stie cineva identitatea mea?Probabil n-a vazut nimeni mesajul meu, dar eu sper sa gasesc pe cineva de la Cuza.

#5 2011-10-13 17:12:49

ALIV
Full member

Hello!!!

Publicitate

loading...

#6 2011-10-13 17:16:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deja exista un topic despre facultati
http://forum.anticonceptionale.ro/t25277-Facultate.html
intreaba acolo. Nu era nevoie sa deschizi un topic special pentru asta. Pe viitor foloseste functia de cautare

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.