|
Nu esti logat.
Problema grava sau doar de la psihic?#1 2011-10-10 12:18:35
Problema grava sau doar de la psihic?Buna,am tot citit pe net si deja m am speriat ..joi am fost la doctor la consultatie..ma durea foarte tare in partea stanga si in partea de jos al abdomenului.Am avut inainte infectie urinara si doctorita de familie mi a dat urinal sau urinex..ceva de genul cat timp a luat aceste medicamente a fost okki..dupa a inceput sa ma doare in partea stanga cum am mai spus si sa mi se scrimbe si secretatia vaginala intr un alb mai gros...iar la ultimul contact sexuala ma durea in partea stanga si ma si ardea...Bun!Am ajuns la doctor mi a facut ecografie si a zis ca nu am absolut nimic..mi a explicat perioada de ovulatie...si cand am mers pe masa a zis e oki ...e oki...si mai in adanc a zis o intradevar avem o mica inflamatie nu e nimic grav ......si mi a prescris asa: 4 zile dimineata si seara o pastila impreuna cu partenerul ATRICAN 250, apoi numai eu: CIPRINOL 500 una la 12 ore FLUCOVIM 50 una pe zi la amiaz..timp de 7 zile si in final ovule CERVUGIR 2 zile cate una seara..mi a specificat fara contact sexual...si a zis daca in 3 zile nu mi trece sa merg inapoi ca mi schimba ...ciudat in 3 zile sa treaca...oki iacata sunt in a doua zi...azi de fapt e a treia...si dupa ce iau antibioticul Atrican si CIPRINOl...ma iau niste ameteli si greturi de numa...dar asta nu e problema ..problema maxima e ca seara dupa ce pun ovulul totul e oki..dar ddimineata cand merg la toaleta si urinez ma arde si ma ustura de mi vine sa ma urc pe pereti...si nici nu urinez foarte mult..... ceea ce ma sperie e de ce ma ustura si arde asa de tare?Ce se intampla ce am...la ei inflamatia= rana? de ce nu a zis nimic...ce sa fac ..sa ma reprogramez sa i spun ca ma arde?repet azi o sa mi pun al 3 lea ovul... ((sa continui? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #2 2011-10-10 12:32:01
Re: Problema grava sau doar de la psihic?cred ca nu ti-a trecut infectai urinara. da, parerea mea e sa te reprogramezi si sa-i spui de problema asta. Offline #3 2011-10-10 12:39:06
Re: Problema grava sau doar de la psihic?Da dar sti pe mine ma ustura la primele doua urinari de dimineata dupa cred ce sa scurge tot ceea ce sa topit...daca nu trece in 2 zile..pt ca pe prospect scrie arsuri (poate provoca)ma reprogramez..dar citind pe net...tot felul am o frica in mine...daca e ceva mai grav si nu mi a zis ? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|