|
Nu esti logat.
Sa fiu sau nu insarcinata?!#1 2011-10-10 14:28:59
sa fiu sau nu insarcinata?!Buna tuturor! Am si eu o problema cam ciudata dar care ma framanta atat pe mine cat si pe iubitul meu. Am avut un contact sexual in care am folosit prezervativ dar care s-a rupt .Mentionez ca iubitul meu nu ejacueaza in mine si ca de fiecare data o face afara in prezervativ, insa de data asta am constatat ca acesta s-a rupt. Problema e ca el s-a cam speriat si se gandeste sa nu cumva sa raman insarcinata. Voi ce credeti ar fi vreo posibilitate? Eu una stiu ca nu, dar intotdeauna e loc pt o alta parere. Va multumesc! Offline #2 2011-10-10 14:31:56
Re: sa fiu sau nu insarcinata?!nu era necesar sa deschizi un topic nou, sunt zeci pe aceeasi tema; daca a fost primul contact pe ziua respectiva si tu erai in afara perioadei fertile, sansele scad la 0. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-10-10 14:44:55
Re: sa fiu sau nu insarcinata?!ms pt raspuns si scz pt grseala! Offline #4 2011-10-10 14:49:49
Re: sa fiu sau nu insarcinata?!nu-i problema, dar pe viitor sa dai o cautare inainte daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-10-28 16:36:34
Re: sa fiu sau nu insarcinata?!
yoyo dar daca ejaculeaza afara de obicei desi iau pastile pentru ca asa ii se pare mai excintant, e acelasi lucru? oricum ne-am despartit ieri, dar eram curioasa. eu prefer sa ejaculeze in vagin e un nivel dragut de incredere si intimitate, dar el chiar gasea mereu locuri in care voia sa faca asta sani, abdoment, pe spate, pe fund etc. dar practic dupa ce intrerupea penetrarea ii mai trebuia foarte putina, stimulare manuala de care se ocupa singur ai mai spus odata lucrul acesta si ma gandeam sa-l avertizez dar nestiind exact pe ce principiu se creeaza disfunctiile acelea... si daca este aceeasi situatie, am zis sa intreb. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|