homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cunnilingus=sexul sublim

#1 2011-10-11 14:41:55

dan69
Membru
Inregistrat: 2011-10-11

cunnilingus=sexul sublim

nu inteleg de ce gasesc asa de greu o femeie caruia sa-i placa la fel de mult cum imi place mie cunnilingus. asta in cazul in care 95% din femei sunt inebunite dupa cunnilingus

#2 2011-10-11 15:05:53

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: cunnilingus=sexul sublim

nu esti coerent... 'o femeie caruia'? se spune 'careia'. si esti retoric. ai deschis un topic sa pui o intrebare retorica? ca sa ne intelegem stabilim daca definitia subiectului e aceeasi: cunnilingus= sex oral primit de femeie. deci ai facut sondaj de opinie si 95% din femei (femeile de unde? bucuresti, slatina, romania, zimbabue, tot globul?) adora sa li se faca sex oral si totusi tu nu gasesti una careia sa-i placa... mai cauta sau poate nu era bun sondajul ala.

#3 2011-10-11 15:28:13

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

dan69 a scris:

nu inteleg de ce gasesc asa de greu o femeie caruia sa-i placa la fel de mult cum imi place mie cunnilingus. asta in cazul in care 95% din femei sunt inebunite dupa cunnilingus

hey, man...n-am nicio treaba cu tine, n-o lua la modul personal, dar:

te-ai uitat in oglinda mai intai???  rotfl2

fucking perfect...

#4 2011-10-11 15:47:45

eph
Hero member

luis! ce rau esti tongue
si pt domnul 69, am inteles ca tie iti place sa-i oferi placere femeii de langa tine, dar te-ai gandit ca ei poate nu-i place cum o faci tu? nu ca nu-i place sexul oral... te sfatuiesc sa discuti cu partenera daca ai una acum, sau pe viitor si sa aflii ce si cum ii place. si sa fii atent la ea cand ii faci cunnilingus la reactii, gemete etc. ca sa descoperi ce-i place pentru ca fiecare femeie este diferita si daca stii cum sa o aduci pe una la orgasm nu inseamna ca stii cum sa le aduci pe toate. ti-am spus aceste lucruri pentru ca am intalnit un partener cu care nu simteam absolut dar absolut nimic in timp ce mi facea sex oral, nu ca nu-mi place in general, din contra tongue  fii creativ cu miscarile incearca tot ce ti trece prin minte timp in care esti atent la reactiile ei ca sa stii ce nu mai faci data viitoare, dupa discuti cu ea si poate va intelegeti. bafta!smile

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-11 15:50:28)

#5 2011-10-11 15:49:08

luisjota
Hero member

frankisss....zici de mine ca sunt rau? e discutabila treaba,
dar tu? de unde ai inteles toate astea? din cele 2 randuri incoerente pe care le-a scris el....?
tongue

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#6 2011-10-11 15:53:12

eph
Hero member

luisjota a scris:

frankisss....zici de mine ca sunt rau? e discutabila treaba,
dar tu? de unde ai inteles toate astea? din cele 2 randuri incoerente pe care le-a scris el....?
tongue

ce sa inteleg? nu mi-au placut anumite aspecte ale mesajului 69 si m-am luat de el tongue odata cu gluma ta, mi-a venit in minte ca omul vrea sa inteleaga ceva, chiar daca se exprima ciudat, si poate nu stie cum sa faca ce-si doreste, asa ca de data asta i-am raspuns  serios. poate intelege ceva

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-11 15:53:53)

#7 2011-10-11 16:33:53

luisjota
Hero member

frankie a scris:

luis! ce rau esti tongue
si pt domnul 69, am inteles ca tie iti place sa-i oferi placere femeii de langa tine, dar te-ai gandit ca ei poate nu-i place cum o faci tu? nu ca nu-i place sexul oral... te sfatuiesc sa discuti cu partenera daca ai una acum, sau pe viitor si sa aflii ce si cum ii place. si sa fii atent la ea cand ii faci cunnilingus la reactii, gemete etc. ca sa descoperi ce-i place pentru ca fiecare femeie este diferita si daca stii cum sa o aduci pe una la orgasm nu inseamna ca stii cum sa le aduci pe toate. ti-am spus aceste lucruri pentru ca am intalnit un partener cu care nu simteam absolut dar absolut nimic in timp ce mi facea sex oral, nu ca nu-mi place in general, din contra tongue  fii creativ cu miscarile incearca tot ce ti trece prin minte timp in care esti atent la reactiile ei ca sa stii ce nu mai faci data viitoare, dupa discuti cu ea si poate va intelegeti. bafta!smile

asta nu inteleg eu smile tongue hjarta

fucking perfect...

#8 2011-10-11 16:46:33

eph
Hero member

luisjota a scris:

frankie a scris:

luis! ce rau esti tongue

asta nu inteleg eu smile tongue hjarta

aaa, pai a spus ca-i place cunnilingus. sa-i faci sex oral ei pentru ca iti face placere, nu inseamna ca vrei sa-i oferi asta partenerei?

#9 2011-10-11 16:49:18

luisjota
Hero member

bine, nu e mai bine sa ne spuna 69, ce a vrut sa spuna?
rotfl
ca altfel facem teoria chibritului aici tonguetonguetongue

fucking perfect...

#10 2011-10-11 17:21:53

eph
Hero member

luisjota a scris:

bine, nu e mai bine sa ne spuna 69, ce a vrut sa spuna?
rotfl
ca altfel facem teoria chibritului aici tonguetonguetongue

corect, a tot fost online, ori isi bate joc de noi tongue ori nu era la pc, ori nu stie cum sa revina la mesajul scris de el lol ce rea sunt

#11 2011-10-11 17:23:49

luisjota
Hero member

punish  punish  punish 

hmm...fii rea, fii rea!! big_smile
rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-10-11 17:29:53)

fucking perfect...

#12 2011-10-11 18:46:00

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

exista deja un topic despre sex oral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.