|
Nu esti logat.
Ranile pe col/dereglarea menstruatiei#1 2011-10-11 18:11:48
ranile pe col/dereglarea menstruatieiam cautat pe forum despre ranile pe col si am gasit doar vreo 2 topicuri la care nu s-a mai postat de acum 2 ani si care nici macar nu se refereau in mod direct la asta, asa ca am deschis altul unde sper sa se discute mai mult pe subiectul acesta. Offline #2 2011-10-11 18:15:34
Re: ranile pe col/dereglarea menstruatiei1.ranile pe col apar de la o infectie cu hpv,alte infectii netratate gen chlamidia,ob uri,contacte mai dure Ultima oara a fost editat de Sakura25 (2011-10-11 18:16:29) #3 2011-10-11 18:49:55
Re: ranile pe col/dereglarea menstruatieiexista un user pe forum careia i-am tot raspuns eu si mi-a cerut sa vorbim pe mess. fata pare super ok informata si se protejeaza si cu capul pe umeri desi e micuta ca varsta, doar ca este mai paranoica si ipohondra de fel. nu o cunosc personal, dar vorbesc cu ea in fiecare zi si oferindu-i incredere pana la proba contrarie, era virgina cand au inceput niste sangerari ciudate, dupa cateva luni a facut sex, sangerarile la fel ceea ce o face sa fie paranoica ca a ramas insarcinata desi se protejeaza mai mult decat corect. s-a dus la ginecolog si i-a spus ca are o rana pe col la consultatie, fara rezultatul testului papa-nicolau care va venii peste cateva zile. nu i-a explicat daca sangerarile aiurea sunt sau nu de la asta. oricum tampoane interne nu foloseste, infectii netratate cam imposibil sa aiba pentru ca s-a protejat mereu cu prezervativ si abia si-a inceput viata sexuala. asteptam rezultatele. am intrebat-o si eu de hpv, dar n-are de unde sa stie. am vrut sa o ajut si sa ma informez si eu. multumesc frumos Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-11 18:54:25) Offline #4 2012-08-23 15:20:45
Re: ranile pe col/dereglarea menstruatieianticonceptionalele provoaca rani pe col? asta o intrebare si a doua: femeile cu rani pe col nu mai au voie sa ia AC? daca da, de ce? iubind dincolo de moarte Offline #5 2012-08-23 15:31:01
Re: ranile pe col/dereglarea menstruatieinu, nu AC provoaca rani pe col, dar faptul ca iei AC -> faci sex neprotejat -> iei anumite BTS-uri care netratate duc la rani pe col Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|