homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida! din nou! spori candida!

#1 2011-10-12 12:38:10

zenith
New member
Inregistrat: 2011-08-12

Candida! din nou! spori candida!

am nevoie de ajutor..
am ajuns la limita rabdarii.. am tot facut candida vreo 6 luni pana cand la o analiza a iesit ca sunt spori de candida si am facut tratament doar cu polyginax 12 zile care a fost ok , nu a mai aparut.. insa de atunci am facut candida la limba, cred ca oro faringiana ii spune.. si acum cred ca si la ochi..
se poate face si la ochi? mi-e frica sa caut pe net..
i-am spus doctorei mele de candida si am fost azi sa fac analize de sange si la gat(exudat faringian) iar acum ma scarpin la ochi de parca as avea conjuctivita..
am dezinfectat tot acasa..
doctora mi-a dat saptamana trecuta antibiotice pt gat care era rosu si a zis ca asteptam acum rezultatul la analize.. dar cu antibioticele pt gat nu ma mai scarpinam la nas..

nu mananc dulciuri, am renuntat la ele pentru ca am auzit ca fac rau daca ai candida, am dezinfectat tot in casa.. fiert/calcat lenjeria..
deci se face si la ochi?? ce picaturi iau??

multumesc anticipat!!!
nocry

#2 2011-10-12 13:26:51

zenith
New member

Re: Candida! din nou! spori candida!

daca stau sa ma gandesc mai bine(pentru ca oricum am innebunit in birou si nu mai sunt capabila de altceva) nas-ochi-gat..sunt legate ..deci se face si asa..

#3 2011-10-12 14:02:14

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Zenith ca sa scapi de suspiciunea ca ai conjunctivita fungica fa-ti o cultura de secretie connjunctivala , asta pt linistea ta. Foarte bine poti sa ai o conjunctivita alergica.

What doesn't kill me, makes me stronger

#4 2011-10-13 09:08:44

zenith
New member

da, dar am dus mana de la gura la ochi.. de-asta mi-e frica..
unde pot sa fac analiza de secretie conjuctivala? orice laborator presupun..
azi nu mai e asa rau ca ieri.

#5 2011-10-13 10:45:57

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

zenith la orice laborator poti face ex de secretie. E important ca in dimineata cand te duci sa iti faci ex sa nu te speli pe ochi, nu te machiezi.

What doesn't kill me, makes me stronger

Publicitate

loading...

#6 2011-10-13 11:04:24

zenith
New member

multumesc frumos
oricum trebuia sa-mi verific dioptriile luna asta smile

#7 2011-10-30 17:56:54

Laviniad21
Membru
Inregistrat: 2011-10-30

Buna ! Stiti cumva daca o infectie cu candida ( am si genitala si in gat ) inclusiv amigdalele marite rau , poate face subfebra, marirea ganglionilor limfatici ( ii am mariti si pe cei de la gat, si pe cei axilari si pe cei inghinali, dar cei mai mari sunt cei de la gat ) grater , da ameteli , tahicardii , dureri de picioare ? Multumesc...sau macar sa-mi spuneti ce doctor sa consult , va rooog.

#8 2011-10-30 17:59:43

daenarys
Vizitator

nu cred ca o infectie fie ea si generalizata cu candida ar da simptomele astea.
eu zic sa mergi la medicul de familie sau la un medic internist si s avb cu el de simptomele astea

#9 2011-10-30 21:00:24

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ganglionii genitali si cei inghinali da, restul nu as prea crede ca sunt provocate de o banala infectie cu candida.

mergi la medicul de familie sau la un internist. ma ingrijoreaza subfebra, deci fa cumva si ajungi cat mai curand.

sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.