homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata?-2

#20 2011-10-31 23:58:59

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: sunt insarcinata?

pai da, ar putea, dar nu are o sensibilitate suficienta ca sa poata exclude o sarcina. prin urmare ar fi la fel de putin eficient ca testele facute degeaba acum..de asta am zis ca oricum 1 saptamana nu schimba cu aproape nimic situatia..

#21 2011-11-01 00:08:25

AlinaLoredana
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

nu mai am rabdare inca o sapt... parca ar fi o vesnicie .... am mai avut o dereglare de toata frumusetea anul trecut .... recent a avut si o prietena si din cate mi-a povestit ea sunt cam aceleasi simptome...dar totusi pt o sarcina mi se pare cam devreme sa am vreun simptom ... gen durere de ovare dar nu continue....cand mai fumez o tigare parca mi se intoarce stomacul pe dos si imi vine sa dau la rate.... am zile cand dorm f mult.... de parca nu mi-ar ajunge noaptea ...etc

-Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc,pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac,pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.
-Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta...

#22 2011-11-01 10:54:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alina, de cat timp iti intarzie?

desi teoria spune ca testele se fac la o saptamana de intarziere sau 3 saptamani de la ultimul contact cu risc, mie mi se pare cam exagerat timpul asta. pe testele de sarcina scrie ca pot fi facute inca din prima zi de intarziere. in celalalt caz, daca ovulatia are loc la 4-5 zile de la contactul neprotejat (mai mult nu traiesc spermatozoizii, deci n-are rost sa extindem) si mai asteptam inca 5-6 zile sa se implanteze ovulul fecundat, rezulta ca in 14 zile ar trebui sa avem deja un rezultat pozitiv la test.

dana, tu ai facut test de sarcina (din urina) la 13 zile dupa contactul neprotejat si a iesit negativ? in ce zi a ciclului erai?

#23 2011-11-01 11:45:32

AlinaLoredana
New member

nu mai inteleg nimic oricum ma preg sa ma duc la un control la medic..... smile

-Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc,pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac,pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.
-Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta...

#24 2011-11-01 11:56:01

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Anca nu mai tin minte exact dar stiu ca am facut la 13 zile bhcg si mi-a iesit peste 5ml cum trebe la o femeie care nu e gravi. si apoi am repetat la 2 zile si a crescut, deci era sarcina. La 14-16 zile am facut test si era slab de tot pozitiv . s-a pozitivat bine abia la 1 sapt dupa intarziere. Nu mai stiu exact ca a trecut 1 an de atunci. In mare cam asta a fost
LE daca ar fi f important as cauta analizele ca le am pe undeva , dar sunt cu mutarea si nu mai stiu nici unde imi e capul  disperat , dar daca merge la medic cred ca o va ajuta mai mult medicul

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-11-01 12:00:10)

Publicitate

loading...

#25 2011-11-01 12:21:51

anca90
Platinum member

multumesc mult, dana! nu, nu trebuie sa cauti analizele. deci cele 13 zile sunt de la contactul neprotejat, nu ziua 13 a ciclului, nu? asta inseamna ca erai destul de aproape de data la care trebuia sa iti vina menstruatia.

#26 2011-11-01 14:15:38

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

da, 13 zile de la contactul neprotejat. Nu chiar asa aproape...la 25 de zile imi vine ciclu

#27 2011-11-01 18:32:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

AlinaLoredana a scris:

nu mai inteleg nimic oricum ma preg sa ma duc la un control la medic..... smile

foarte bine, succes!

nu stiu ce nu intelegi..pentru a fi sigura ca nu esti insarcinata trebuie sa astepti 3 saptamani de la contactul neprotejat. punct.

#28 2011-11-02 01:07:36

AlinaLoredana
New member

e a 12  zi de intarziere sad

#29 2011-11-02 09:50:24

CRYSSAaa
Full member
Inregistrat: 2009-11-06

Alina, medicul nu are ce sa vada.

La inecput sarcina (daca exista) este foarte mica si medicul nu vede nimic la ecografie.
Mie imi iesise testul pozitiv si medicul a zis ca nu-s insarcinata (bine, la mine m-a speriat ca e extrauterina, dar asta e alta poveste). Asta pt ca la inceput sarcina nu se vede la ecograf, este mult prea mica.
Abia la 5 saptamani de la ultimul ciclu poti merge la doctor sa iti confirme sarcina, si si atunci doar  speri sa se vada bebele la ecografie transvaginala. La multe fete s-a vazut la finalul saptamanii 6, depinde de ovulatie si de marimea sarcinii. Bine, la 12 zile de la intarziere poate ai sanse.
Cand ai avut ultimul cilu si cand ai avut contactul cu risc???

Singurul lucru care iti poate confirma sarcina e analiza de sange, se numeste analiza beta HGC (e vorma de un hormon care e secretat in numai daca esti insarcinata).
La Medlife costa 38 de lei si pana seara ai rezultatul (il vezi pe site-online). Poti sa dai sange la orice ora, chiar dupa ce ai mancat. Daca acest hormon exista in sange esti insarcinata, daca e negativ sau valoare f. mica nu esti.
E simplu!

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#30 2011-11-02 13:09:49

lazar alina
Membru
Inregistrat: 2011-11-02

buna. am o mica intrebare... am luat milligest timp  de aproximativ 3 ani si jumatate, dar avand in vedere ca nu s-a mai scos la vanzare am fost oarecum nevoita sa fac pauza o luna. acum doctorul mi-a recomandat sa iau yaz dar in timpul acestei luni am avut contact protejat in sensul ca nu a ejaculat in interior, dar menstruatia trebuia sa imi vina normal luni si astazi este miercuri...exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? si daca da, avand in vedere ca a trecut doar o luna de cand nu am mai luat anticonceptionale ar putea exista vreo problema pentru eventuala sarcina? pentru ca avortul ar fi ultimul lucru pe care as dori sa il fac!

#31 2011-11-02 13:29:11

anca90
Platinum member

contactul nu a fost protejat, daca nu luai AC si nici prezervativ nu ai folosit. sansele sa fii insarcinata sunt extrem de mici daca inaintea contactului neprotejat partenerul nu a avut o ejaculare recenta sau maricele, in caz contrar. daca ar fi sarcina (desi nu cred), nu ar afecta-o cu nimic faptul ca ai luat AC pana luna trecuta.
totusi, eu zic ca intarzierea a aparut din cauza ca e prima luna in care nu ai mai luat AC. adesea se intampla sa intarzie cel putin o saptamana in prima luna de pauza. deci nu te panica, mai asteapta. mai incolo poti incerca si un test de sarcina, deocamdata e prea devreme.

#32 2011-11-02 14:27:00

lazar alina
Membru
Inregistrat: 2011-11-02

ok.multumesc frumos!

Ultima oara a fost editat de lazar alina (2011-11-02 14:28:50)

#33 2012-03-01 22:14:08

Misssy M.
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Vai vai a scris:

In urma cu o saptamana am facut un avort medicamentos, in urma caruia mi-a fost recomandat sa iau 5 zile Arthrotec.De 2 zile am avut un contact sexual neprotejat iar prietenul meu a lasat in mine...se poate sa fiu insarcinata?Asa repede si daca am luat si Arthrotec? Va rog frumos...astept un raspuns cat mai repede...

Unde ai facut avort medicamentos?  Raspunde'mi cat mai repede te rog!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.