|
Nu esti logat.
Hipotiroidia si kilogramele in plus#1 2011-10-12 17:11:52
Hipotiroidia si kilogramele in plusBuna, Offline #2 2011-10-12 17:37:15
Re: Hipotiroidia si kilogramele in plusdar esti absolut sigura ca acele 3 kg sunt in plus? ai imc-ul peste normal? Offline #3 2011-10-12 18:25:26
Re: Hipotiroidia si kilogramele in pluseu nici nu ma ingras nici nu slabesc din cauza hipotiroidiei Offline #4 2011-10-12 19:57:54
Re: Hipotiroidia si kilogramele in plusSi eu sufar de hipotiroidie si slabesc extrem de greu! Acum mananc de regim ( din cauza colecistecomiei), fara grasimi( nici macar ulei) si tot nu reusesc sa slabesc. Asa ca...ideea e sa ne obisnuim cu felul in care suntem! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #5 2011-10-14 09:43:53
Re: Hipotiroidia si kilogramele in plusLa mine a fost verificat si m-am ingrasat vizibil din cauza tiroidei+ absolut inestetic, pun la gat, se aduna un strat de grasime la gusa... primul loc unde se vede ca ma ingras. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-14 15:03:44
Re: Hipotiroidia si kilogramele in plusS-ar putea ca pe langa problema tiroidiana sa ti se fi asociat si o alta problema! Mie mi-a descoperit homeopatul la electrosomatograma ca imi erau dereglate si suprarenalele...retin apa si grasime! Eu iti recomand si un eventual consult/tratament homeopat! Eu una sunt multumita! Eu nu mai iau hormni de mult si tiroida functioneza momentan ok! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|