homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CHLAMIDYA pozitiv

#1 2011-10-13 23:10:02

raminina
New member
Inregistrat: 2011-10-13

CHLAMIDYA pozitiv

coffestudiu Buna.Mi.am facut analizele acuma 2 luni si mi.a iesit Chlamidiya negativ,dar mi.a iesit trico pozitiv si filamente de candida.Dupa tratamentul de aprox o luna mi.am facut iar analizele si mi.a iesit Chlamidia pozitiv.De unde as fi putu sa ma infectez?Nu am avut relatii sexuale decat cu sotul meu.Sa fi avut el relatii cu cineva si in asa scurt timp sa imi apara si mie?(e vorba de max.2 luni intr.e cele 2 analize)Va rog din suflet sa imi raspundeti pe intelesul meu.Va multumesc anticipat.

#2 2011-10-13 23:29:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: CHLAMIDYA pozitiv

buna.

nu stiu sigur daca sotul tau a avut sau nu a avut relatii cu altcineva intre timp..totusi

1. desi multe fete de aici au contrazis acest fapt, eu am invatat, citit si stiu ca trichomonas se transmite de asemenea pe cale sexuala.exista si exceptii care aparent s-au concentrat pe acest forum smile
2. sigur ti-ai facut chlamydia? ce analiza ti-ai facut? de ce ai repetat-o? ai simptome? ai facut analizele la acelasi laborator?
3. e complex raspunsul la intrebarea ta si nu il pot cuprinde eu pe un forum..se poate ca sotul tau sa fi avut relatii cu altcineva de mai demult si tu abia acum sa te fi infectat. exista si posibilitatea sa fie de natura mai recenta. sau exista pur si simplu posibilitatea ca tu sa fi fost infectata si sa se fi descoperit acum (Functie de raspunsurile tale la punctul 2 smile ).

#3 2011-10-16 21:20:55

raminina
New member
Inregistrat: 2011-10-13

multumesc pentru raspuns.am sa iti scriu ce analize am facut in amandoua cazurile.
1.diagnostic:colpita mixta ,col discut sangerand la atingere
analize facute:SV si FBP,ag.Clamydia
Rezultate:Antingen Chlamydia negativ,Tricho:pozitiv,f.m. leucocite,m,filamente de candida si FBP tip 3 HSNOS(sau ceva in genul acesta,nu inteleg ce scrie)
Dupa tratament,am mers la control si mi.am facut urmatoarele analize:
2.diagnostic:Col discret sangerand la atingere si colpita mixta
analize:SV si FBP
Rezultate:frecv. leucocite,Chlamydia pozitiv(este subliniat cuvantul pozitiv),m.filam.de candida si FBP tip 3 ASCUNS(cuv ascuns este scris cu litere mari).
tratamentul ptr al doilea caz este:Azitromicina  500mg 1 pe zi ptr amandoi timp de 6 zile,nizoral crema 1 data pe zi timp de 10 zile ptr amandoi si Cervugid  1 seara timp de 2 luni.
Imi explicati ,va rog,de ce la inceput  mi.a iesit Chlamydia negativ si acuma pozitiv si ce anume este FBP tip 3 ASCUNS(am citit pe net ca tipul 3 este periculos si ca ar trebuie sa mai fac testul pana ce imi iese 2 sau 4).Va rog sa imi explicati babeste,sa inteleg si eu.Va multumesc.
Am uitat sa scriu ca mi.am facut si cultura col uterin si rezultatul este :nu s.au dezvoltat germeni microbieni ,absente specii de levuri si mucegai.

Ultima oara a fost editat de raminina (2011-10-16 21:41:28)

#4 2011-10-16 23:28:47

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

nu stiu de ce ti-a iesit initial chlamydia negativ si apoi pozitiv. sincer nu inteleg de fapt ce analiza ti-a facut a doua oara. in fine, suntem tot in dilema in care poate prima oara a fost fals-negativ si apoi pozitiv. ai mai facut vreodata analiza pentru chlamydia pana acum? tind sa cred ca daca nu probabil partenerul tau a adus-o in viata voastra. dar nu pot spune sigur. cu el ai discutat? (nu reusesc sa inteleg de ce barbatii nu se protejeaza cand insala - nu zic ca e cazul vostru, doar ca mi se pare foarte urat.).

totusi practic nu inteleg exact cum ti-au pus diagnosticul de chlamydia a doua oara. de asemenea, m-am incurcat un pic in tratamente.

fbp inseamna papul. este probabil 3 ascus din cauza prezentei chalmydiei, nu cred ca trebuie sa iti faci griji.

nu reusesc sa ma lamuresc cu certitudine ce se intampla in cazul tau. nu este ceva grav, dar nu reusesc sa imi dau seama cand s-a produs infectarea cu chlamydia si exact care e situatia, asa ca nu te pot sfatui decat sa discuti exact cu partenerul si medicul.

sanatate!

#5 2012-03-02 22:29:24

alina1000
New member
Inregistrat: 2012-03-02

buna seara..am facut testul chlamidya si a iesit pozitiv...doctorul mi-a dat urmatorul tratament pt 10 zile(zanocin2/zi ,urinal akut2/zi,uricol 3plicuri/zi,metronidazol2/zi). am repetat testul dupa o saptamana de la tratament si a iesit iar pozitiv...acum sa vad ce tratament imi mai da... ce parere aveti? multumesc anticipat

p.s: am facut testul si la sange si a iesit..Iga pozitiv/Igm negativ
       sotului Iga negativ,Igm negativ

trebuia sa-i dea tratament si sotului?

Publicitate

loading...

#6 2012-03-02 23:19:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

buna, alina.

eu as zice sa faceti din secretie ( vaginala respectiv uretrala). din sange nu sunt asa concludente rezultatele. mi-e greu sa cred ca sotul tau nu are si tu da, daca nu folositi prezervativ.

presupun ca mai tratezi si altceva pe langa chlamydia ca sa se justifice toate medicamentele primite.

#7 2012-03-03 18:31:23

alina1000
New member

multumesc pentru raspuns gargarita,

#8 2012-03-05 01:26:35

alina1000
New member

mai am o intrebare,,, trebuia sa fac si Igg? ar fi facut vreo diferenta?

#9 2012-03-05 13:37:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu, nu ar fi ajutat cu nimic. tot din secretie trebuie sa faceti.

#10 2012-03-08 13:58:46

alina1000
New member

multumesc

#11 2012-03-08 16:58:30

alina1000
New member

am primit al doilea tratament: unidox(doxiciclina) 1/zi(14 zile)pentru chlamydia......iar pentru candida macmiror drajeuri 2/zi ,macmiror ovule 1/zi,septovag 1/zi...
pentru mentinerea florei intestinale eubiotic 3/zi si ,vit. c
trebuia si un antiinflamator?cum am mai vazut la unele tratamente....
doxiciclina se ia in timpul mesei cum scrie in prospect sau la o ora dupa masa cum mi-a prescris doctorul?

multumesc

#12 2012-03-09 17:03:48

alina1000
New member

ieri m-au apucat niste mancarimi pe corp si mi-au aparut pete rosii...cred ca de la antibiotic...petele rosii s-ar putea`sa fi aparut de la scarpinat...astazi parca nu ma mai am mancarimi ar au ramas petele rosii deoarece m-am scarpinat excesiv....sa intrerup tratamentul? daca trece il termin?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.