homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri pelvine si cosuri AJUTOR

#1 2011-10-16 21:18:48

andreeapopa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-26
Site

Dureri pelvine si cosuri AJUTOR

De cateva zile am dureri in zona abdomenului,cred ca de ovare...secretia a devenit mai abundenta.am zis ca am racit dar nu imi mai trece...plus ca mi-au aparut peste noapte o multime de cosuri...ce ar putea fi,avand inn vedere ca nu trebuie sa imi vina ciclul?Am remarcat si cresterea poftei de mancare.

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

#2 2011-10-16 23:16:39

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Dureri pelvine si cosuri AJUTOR

ar putea fi aproximativ 12340 motive smile

lasand glumele, probabil proaste, la o parte...cosurile nu cred ca au legatura cu secretia mai abundenta. poate tenul sufera din cauza modificarii temperaturii.

secretia variaza in timpul ciclului.

avand in vedere ca nu ai dat prea multe date si oricum nu sunt nostradamus, bine ar fi sa fiu, pot doar sa presupun ca ori esti la ovulatie si tenul e afectat de temperatura exterioara, ori poate esti insarcinata.

#3 2011-11-20 23:08:50

andreeapopa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-26
Site

Re: Dureri pelvine si cosuri AJUTOR

multumesc de raspuns,nu eram insarcinata,cred ca era din cauza ca renuntasem de ceva timp la anticonceptionale si s-a modificat echilibrul hormonal.

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.