|
Nu esti logat.
Dureri pelvine si cosuri AJUTOR#1 2011-10-16 21:18:48
Dureri pelvine si cosuri AJUTORDe cateva zile am dureri in zona abdomenului,cred ca de ovare...secretia a devenit mai abundenta.am zis ca am racit dar nu imi mai trece...plus ca mi-au aparut peste noapte o multime de cosuri...ce ar putea fi,avand inn vedere ca nu trebuie sa imi vina ciclul?Am remarcat si cresterea poftei de mancare. I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #2 2011-10-16 23:16:39
Re: Dureri pelvine si cosuri AJUTORar putea fi aproximativ 12340 motive Offline #3 2011-11-20 23:08:50
Re: Dureri pelvine si cosuri AJUTORmultumesc de raspuns,nu eram insarcinata,cred ca era din cauza ca renuntasem de ceva timp la anticonceptionale si s-a modificat echilibrul hormonal. I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|