|
Nu esti logat.
Pt sotul meu#1 2011-10-17 12:02:11
pt sotul meuas avea si eu o intrebare.sotul meu a avut aseara o usturime ingrozitoare la urinare.atat de rau ca nu putea sa mai stea in picioare.precizez ca am avut contact sexual cu o ora inainte si ieri a stat toata ziua in frig.nu consuma apa (decat foarte putina).acum intrebarea ar fi :unde ar trebui sa mearga?vrem sa faca un control dar nu prea stim unde.tot ce stiu e ca ar trebui sa faca o urocultura sau asta cred.dar e suficient?ecografie sau la urolog ...habar nu am unde trebuie sa mergem.sau ce sa faca sa ii treca usturimea asta.de dimineata a avut din nou usturme si s-a cam umflat acolo orificiul pe unde face pipi.scuzati dar mi-e putin jena Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #2 2011-10-17 12:03:33
Re: pt sotul meula urolog trebuie sa mearga daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|