|
Nu esti logat.
Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !#1 2011-10-18 09:38:59
Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !Am avut primul contact sexual cu prietena mea de 17 ani acum 20 de zile , iar apoi nu a mai putut o perioada pentru ca o durea , asa ca am mai asteptat iar al doilea a fost acum 10 zile . Precizez ca primul a fost cu o zi-doua inainte de perioada fertila, iar al doilea cred eu ca in acea perioada. Am avut prezervativ de fiecare data , insa acum ii intarzie menstruatia care trebuia sa sa apara acum 2 zile . Pe de o parte sunt ingrijorat deoarece ii intarzie , insa pe de alta parte nu imi fac griji , deoarece stiu ca am avut prezeervativ si nici nu am terminat in ea . De asemenea spune ca acum are niste secretii albe . Ma puteti ajuta cumva , spunandu-mi niste cauze , de ce nu i-a venit la timp ? Va multumesc ! Offline #2 2011-10-18 09:54:53
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !se intampla adesea sa apara modificari dupa primul contact sexual. insusi stresul e un factor pt care ar putea sa-i intarzie. daca secretia devine suparatoare sau intarzierea se intinde pe mai mult de 2 saptamani, sa mearga la un control ginecologic. Offline #3 2011-10-18 15:06:14
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !Asa e, din ce am citit peste tot pe internet , stresul e un factor major . Daca e sa intarzie mai mult de 7 zile menstruatia , in dimineata zilei a 7-a o sa ii spun sa faca un test sa fim siguri. Multumesc ! Offline #4 2011-10-18 15:30:34
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !abia la 3 saptamani de la contactul cu risc poate face un test si sa nu iasa fals-negativ. si un sfat: calmati-va au trecut doar 2 zile si-n plus, ii venea ceas menstra? putea sa-ti spuna si la ce ora? nu cred... daca v-ati protejat corect si sper ca stii ce inseamna sa folosesti corect prezervativul, nu trebuie sa existe probleme. iar la medicul ginecolog ar trebui sa ajunga oricum pentru ca acum este activa. dar poate sa mai astepte cateva luni sa nu aiba vreun disconfort. Offline #5 2011-10-18 16:05:40
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !
sau la o saptamana de la intarziere. deci e bine cum ar vrea el sa-l faca, insa nu are niciun rost. insarcinata nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-18 19:53:48
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !stiu ca si la o saptamana de la intarziere numai ca nu cred ca el intelesese asta. de accea i-am precizat sa stie si pe viitor sa nu faca un test dupa cateva zile sau o saptamana de la contact si sa creada ca-s ok. Offline #7 2011-10-18 22:09:32
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !Da , stiu ca trebuie sa treaca o anumita perioada pentru un test de sarcina care sa indice un rezultat corect. Dar ce parere aveti , daca ii intarzie mai mult de o saptamana ar trebui sa mearga la un consult pentru o probabila infectie ? Offline #8 2011-10-18 22:45:20
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !cosmin, Offline #9 2011-10-19 10:26:20
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !
In primul rand multumesc pentru raspuns . Asa e, o sa o sfatuiesc sa mearga la medic , pentru ca e timpul . Iar referitor la cealalta parte , cred totusi ca e bine ca mi-a spus , pentru ca e la inceput si e mai bine sa nu tina totul pentru ea , sa se streseze si mai tare , ci sa gasim impreuna o solutie . Offline #10 2011-10-19 11:19:16
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !eu doar ti-am spus parerea mea, personala si prin urmare probabil subiectiva. Offline #11 2011-10-19 13:44:48
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !nu cred ca o secretie anormala poate avea vreo legatura cu intarzierea menstruatiei. si daca are vreo infectie nu ii influenteaza menstruatia. Offline #12 2011-10-19 14:18:09
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !daca infectia se extinde si ajunge la uter sau ovare, atunci poate influenta menstruatia. Offline #13 2012-01-28 13:31:47
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !am avut primul contact sexual pe 26 decembrie 2011 mentionez a fost protejat,al doilea contact a fost pe data de 1 ianuarie mentionez si acesta a fost tot protejat! trebuia sa imi vina menstruatia pe 25 ianuarie dar asta este a 3 zi si inca nu mi.a venit,am fost stresata recunosc zilele astea destul de stresata plus ca am si racit jos... dar poate intarzia mentruatia atunci cand iti incepi viata sexuala pentru prima data? Offline #14 2012-01-28 13:34:16
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !se poate daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-01-28 13:35:11
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !ahh da si inca ceva,au inceput sa ma doara sanii cu cateva zile inainte de ziua in care trebuie sa imi vina menstruatia si ma dor si acum dar menstruatia tot nu apare... Offline #16 2012-01-28 13:50:11
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !da a fost pus de la inceput pana la sfarsit plus ca nu a ejaculat in el.. Offline #17 2012-01-28 15:32:37
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !O sa iti vina. Mie mi-a intarziat 16 zile. Asta nu inseamna ca e normal sa intarzie atat, dar am fost si stresata. Offline #18 2012-01-28 21:11:41
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !aceti grija cu intarzierile astea sa nu fie vreo afectiune. sa mergeti si la medic cand va permiteti si totusi cat de curand sa va asigurati, macar pentru o ecografie abdominala sau endo-vaginala. Offline #19 2012-01-28 21:37:08
Re: Primul contact sexual - intarziere menstruatie . Ajutor !am racit si jos si cred ca am racit urat de tot... si deobicei nu am ciclul regulat,cand imi vine mai devreme cand imi inatarzie... si am fost si stresata extrem de mult:)) gen panica panica si nu stiu de ce pentru ca nu am motive stiu ca m.am protejat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|