homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu soacra in casa??

#1 2011-10-18 21:07:22

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

cu soacra in casa??

Fetelor, sta careva cu soacra? Cum e? Sunt intr-o mare dilema.... nush daca sa ma mut la ei sau sa raman acasa pana o sa ne luam  o casa... mi-e sa nu cetam din cauza parintilor stand in aceeasi casa.

#2 2011-10-18 21:11:09

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: cu soacra in casa??

Eu una n-as face asta, desi n-am niciun fel de problema cu maica-sa. Tu stii cum e situatia voastra... daca va permiteti sa va luati o casa curand, daca veti putea locui impreuna si totusi sa fiti separati de parintii lui, daca nu sunt si alte solutii (chirie, la tine).

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2011-10-18 21:13:54

Zizika
Full member

nu ne permitem sa ne luam nici o casa deocamdata.... dar parca n-as vrea nici la ei. Iar cu chirie nu vrea el... zice ca daca avem loc la el, de ce sa stam cu chirie? Dar presimt ca nu o sa fie bine, nush de ce am o retinere.

#4 2011-10-18 21:17:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Te inteleg. Nu puteti sa va faceti o intrare si o bucatarie separata la el? asta v-ar acorda mai multa intimitate.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2011-10-18 21:19:01

Zizika
Full member

Nu. e un apartament cu 2 camere decomandat...

Publicitate

loading...

#6 2011-10-18 21:23:54

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

cu 2 camere?! In opinia mea,sigur vor esxista discutii;spatiul este destul de mic,peretii subtiri,soacra e soacra,si tot asa smile
Explica-i ca nu este deloc "loc" la el,pentru ca aveti nevoie de intimitatea voastra ca si cuplu,mai ales la inceput cand va mutati impreuna.

#7 2011-10-18 21:25:41

Zizika
Full member

ce bine ar fi daca ar fi asa de simplu... I-am explicat in toate felurile, insa a zis ca ori ma mut la el, ori ne despartim.

#8 2011-10-18 21:26:08

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

zizika...nici eu nu te-as sfatuii sa te muti cu soacra in casa...eu stau cu ea in casa si nu sunt multumita dar nu am incotro...ce-l mai bine este sa stati singuri dar daca nu aveti posibilitatea nu prea stiu ce sa zic...o vreme, la inceput o sa fie bine dar pe urma o sa apara nemultumiri ... eu la inceput am crezut ca mi-am gasit o a doua mama dar pe parcurs mi-am dat seama ca soacra tot soacra ramane...nu e obilgatoriu sa ti se intample si tie la fel dar in majoritatea cazurilor soacrele nu sunt vorbite de bine. Si te inteleg nici al meu nu ar vrea sa ne mutam cu chirie ...si nu am ce sa-i fac sa-l conving ...tot la fel zice ...daca avem unde sta....

Am o minune de fetitza hjarta

#9 2011-10-18 21:26:12

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu cred ca depinde foarte mult de ce fel de persoana esti tu... daca vrei iubirea/ atentia socrilor sau nu tii neaparat la asta, daca esti mai retrasa sau nu, de ei, de relatia dintre voi, de asteptarile lor de la tine si invers. poate sa-ti raspunda cineva ca sta cu parintii lui si se inteleg perfect sau invers. cred ca numai tu iti poti raspunde la intrebare. eu una sunt retrasa cand vine vorba de parinti, din partea mea as prefera sa nu-i vad niciodata. bine, puteti impartii pareri pe forum, poti sa te amuzi de experientele altora, dar eu zic sa te gandesti bine si daca tu crezi ca nu e ok sa nu o faci. pana la urma vrei sa stai cu el, nu cu ai lui... sau poti sa te duci doar pentru o perioada mai scurta asa de proba tongue dar daca nu-ti place si decizi sa nu, dupa asta sa nu se simta jigniti rotfl2 nu stiu, eu am o problema cu parintii, pe fata sunt intr-un fel si de fapt sunt cu totul altfel, egoisti doar de copilul lor ii intereseaza, inchisi la minte...

#10 2011-10-18 21:29:48

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

hell, no!
4 oameni, adica 2 familii, in 2 camere mi se pare mult prea inghesuit. hai ca in studentie merge, e distractie, sunt chefuri, se mai doarme aiurea, la gramada, dar 2 familii in aceeasi casa asa de mica rezulta intimitate zero.
noi stam 2 in 2 camere si mi se pare ca suntem la limita cu spatiul disponibil.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#11 2011-10-18 21:33:14

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

http://forum.anticonceptionale.ro/t2175 … ocrii.html
mai exista un topic cel putin
Continuati acolo!

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.