|
Nu esti logat.
Mucoasa nazala - probleme respiratie, sange etc.#1 2011-10-18 23:13:38mucoasa nazala - probleme respiratie, sange etc.De vreo saptamana cred, daca nu putin mai mult, am probleme cu respiratia, in special la nara stanga. Nu-mi curge sange din nas, insa peste zi, dupa cum probabil multa lume pateste, mi se infunda nasul cu muci tari pe romaneste. Problema este ca atunci cand suflu nasul, suflu cu sange... dar nu e proaspat, ci intarit si el... seara cand ma bag in pat trebuie sa curat "tevile" bine de tot ca sa pot dormi, iar peste noapte e problema mare ca dimineata uneori abia respir..adica trebuie sa suflu nasul cam imediat. Offline #2 2011-10-19 00:43:24
Re: mucoasa nazala - probleme respiratie, sange etc.cel mai bine mergi la orl, daca problema te ingrijoreaza. Offline #3 2011-10-19 17:57:22Re: mucoasa nazala - probleme respiratie, sange etc.ms de raspuns..sa vad cum evolueaza.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|