|
Nu esti logat.
Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?#1 2011-10-19 15:16:15
Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?Buna ziua! Offline #2 2011-10-19 15:20:30
Re: Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?eu as zice apa...umezesti degetul, umezesti zona, bagi ovulul si gata....daca merge Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2011-10-19 15:31:21
Re: Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?Am incercat, nu merge, de aia intreb de alta posibilitate....Am vazut discutia ta cu celulele stem si pe mine ma preocupa lucrul asta. Stiu ca pretul e de 3600 ron si ptr ca sunt abonat Regina Maria imi da o reducere de 10% anual ptr taxa de pastrare din cate am inteles dupa ce am vb la tel cu un reprezentant. Nu inteleg de ce zicea cineva ca ar costa 60 si ceva de milioane......Si mi-e ciuda ca nu prea inteleg bine treaba cu analizele ce trebuiesc facute contra cost ce apar pe contract.Tie cum de ti-a trimis kit-ul asa din timp? Offline #4 2011-10-19 16:59:55
Re: Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?rocsyka, era vorba de celule stem si recoltare de cordon ombilical, la pretul ala. eu le-am primit pe ambele la pret de una singura pt ca era promotie cand am facut eu contractul. si cred ca d-aia mi le0au si trimis, habar nu am. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2011-10-19 17:09:48
Re: Lubri-gel Dr Soleil in sarcina trim 3?eu mai folosesc in scopul asta Bioclin Actigel. sigur e ok si in sarcina. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|