|
Nu esti logat.
Ajutor plsssssssss#1 2011-10-19 20:02:51
ajutor plsssssssssbuna iau ac diane si dupa pauza de 7 zile aseara trebuia sa incep noul bliaster dar am uitat...are ceva daca il incep in seara asta si daca am si contact? rasp pls Offline #2 2011-10-19 20:05:16
Re: ajutor plsssssssssda, are ceva Offline #3 2011-10-19 20:58:55
Re: ajutor plsssssssssLa recomandarea medicului de planing am fost sfatuita sa-mi schimb pastilele.Au aceiasi concentratie insa mai mica.Foloseam Desorelle mi s-a recomandat Mercilon.Intrebarea e ca am fost cam emotionata si pe o ureche mi-a intrat pe una mi-a iesit...daca imi aduc bine aminte mi-a zis dupa ce termin folia de Desorelle sa continui cu Mercilon.Presupun ca e ok,nu? Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #4 2011-10-19 21:42:01
Re: ajutor plsssssssssda. asa am patit si eu am schimbat Ac yaz cu Ac karissa si mi-a zis sa le iau dupa ce le termin pe primele fara nicio problema. "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline #5 2011-10-20 09:44:31
Re: ajutor plsssssssssOk ms frumos Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|