|
Nu esti logat.
Sacralizare vertebra lombara#1 2011-10-21 14:02:47
sacralizare vertebra lombaraBuna ziua, dupa tot felul de investigatii medicul de famile a decis sa ma trimita sa fac o radiografie la coloana vertebrala (aveam dureri mari in zona vezicii cu probleme stiute, dar amortea si piciorul). astazi mi-a venit rezultatul si daca ma poate cineva ajuta cu interpretarea lui, in linii mari pana ajung marti la doctor: scolioza D-L centrala pe jondpare (nu prea cred ca asta e cuvantul scris, dar nu-l inteleg), cu pensare laterala dreapta de sp. articular L3-L4. Sacralizarea completa a ultimei vertebre lombare. Offline #2 2011-10-21 20:23:55
Re: sacralizare vertebra lombaraAi coloana deviata cu un unghi mai mare de 10 grade. Pensarea vertebrelor s-a facut datorita scoliozei din cate imi dau eu seama. Vertrebre pensate inseamna ca spatiul intre vertebre este mai mic decat normalul si asta inseamna ca apasa pe nerv si de aceea te doare uneori piciorul. Sacralizarea completa a ultimei vertebre cred ca inseamna ca acea vertebra s-a lipit efectiv de osul sacru. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|