homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Temperatura bazala scazuta. mai e risc de sarcina?

#1 2011-10-22 21:51:56

Dadutz
New member
Inregistrat: 2011-03-27

Temperatura bazala scazuta. mai e risc de sarcina?

buna seara.
2 mai - menstruatie
6 iunie - menstruatie
11 iulie - menstruatie
11 aug - menstruatie
25, 27, 29 aug contacte neprotejate (coitus interuptus) sad
10 sept - contact la fel. (este cel mai recent)
13 sept - menstruatie
19 sept - temp bazala 36, 4 (timp fusese 37, 1 inainte de menstruatie)

la finalul lunii septembrie am avut o raceala urata, insotita de otita.. am urmat tratament cu antibiotice(amiksiklav 875)timp 2 saptamani..
15-16 oct apar simptome premenstruale : cearcane, balonare, irascibilitate si sensibilitate emotionala crescute, dureri de sani, dureri de ovare, urinari dese... insa nici pana astazi 22 oct nu a aparut menstruatia.

de asemenea mentionez ca intraga luna a fost foarte aglomerata..meditatii, foarte mult de invatat...cu alte cuvinte stres si oboseala..

este posibila o intarziere datorata antibioticelor sau racelii puternice nevindecate complet? sau mai exista vreun risc de sarcina?
multumesc anticipat

Ultima oara a fost editat de Dadutz (2011-10-22 21:52:36)

#2 2011-10-22 23:45:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Temperatura bazala scazuta. mai e risc de sarcina?

sper ca nu m-am pierdut printre atatea date. inteleg ca pe 10 septembrie ai avut ultimul contact "protejat" prin coit intrerupt si pe 13 septembrie ai avut ultima menstruatie, e corect? asta ar trebui sa fie suficient ca sa putem spune ca nu ai cum sa fii insarcinata. daca vrei sa fii super sigura, fa un test de sarcina, nimic mai simplu.

tot ce ai enumerat tu ( raceala, antibiotic, stres etc) pot duce la intarzierea menstruatiei. mai ales daca ai luat si ceva antiinflamatoare fix inainte de  ovulatie e posibil s-o fi inhibat-o si de aici dereglarile de ciclu menstrual.
parerea mea e ca sunt sanse mai mari sa nu fii insarcinata, dar fa un test pentru siguranta.

te asteptam cu vesti!

#3 2011-10-23 09:42:50

Dadutz
New member

Multumesc mult pt raspuns.
Imi cer scuze daca am scris prea mult dar am considerat ca in aceasta situatie sunt necesare cat mai multe informatii.
Da, ati inteles corect pe 10 a fost ultimul contact (desi mai mult ma temeam de celelalte) iar pe 13 am avut menstruatie normala urmata de temp bazala scazuta.
Tratamentul l-am inceput pe 1oct, in plina perioada fertila conform ciclului meu.
De asemenea am uitat sa precizez ca, intre menstruatia din sept si perioada premenstruala de acum, nu am avut nicio simptoma care ar putea indica o sarcina.

#4 2011-10-23 13:47:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

n-ai de ce sa-ti ceri scuze, e bine ca ai prezentat situatia in asamblul ei; doar ca ma concentram eu mai geu azi-noapte smile

imi mentin  atat parerea ca cel mai probabil nu esti insarcinata cat si recomandarea de a face un test pentru siguranta.

#5 2011-10-25 14:21:22

Dadutz
New member

Mi-a venit ieri dimineata. Pana acum este normal si cantitativ si calitativ.multumesc pentru raspunsuri:*

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.