|
Nu esti logat.
Microginon maxim 3 ani?#1 2011-10-22 23:20:32
microginon maxim 3 ani?Buna seara tuturor... doar ce am citit undeva ca perioada maxima recomandata pentru microginon ar fi 3 ani si am inceput sa ma impacientez ca eu il iau de vreo 3 ani jumate deja. Mi a fost prescris pentru acnee insa nu pot sa zic ca am scapat de ea complet. In toata aceasta perioada am facut pauza o luna (acum un an). Acum as vrea sa fac iar pauza sau sa ma las de tot de el, mai ales ca fac sex din an in paste asa ca nu isi au sensu pentru moment. (nu ma simt rau, nu am avut nicio problema dar am inteles ca risti sa nu mai ramai insarcinata mai tarziu daca iei o perioada prea lunga) Ce ma sfatuiti? Offline #2 2011-10-23 10:07:06
Re: microginon maxim 3 ani?vorbeste cu un medic de planning daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-10-24 23:03:54
Re: microginon maxim 3 ani?Ok, mersi, o seara placuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|