homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament medic

#1 2011-10-23 21:59:16

Eva A
New member
Inregistrat: 2009-12-01

tratament medic

Inca din timpul verii am inceput sa am  secretii si usturimi carora nu le-am dat foarte mare importanta si le-am tratat dupa sfaturile de pe internet.Acestea au disparut insa in urma cu 1 luna jumatate au inceput sa apara.Contactele sexuale erau dureroase iar placerea nu mai prea exista.In luna septembrie dupa ce am fost la mare simptomele s-au accentuat si astfel m-am dus la medic.
Medicul m-a consultat si mi-a dat ca tratament macmiror ovule si crema, spalaturi cu femigin b, iar la menstruatie am luat azitrox si am folosit supozitoare ketonal.Dupa ce am terminat tratamentul cu ovulele, crema si spalaturile a fost ok insa dupa menstruatie iritatia si mancarimile au reaparut.Am fost din nou la medic care pe langa consultatie si ecograf mi-a luat si 3 lame de secretii.De data asta am primit ca tratament spalaturi cu tantum rosa, ovule cervugid,crema macmiror,flagyl si la menstruatie supoziore ketonal.Cand am ajuns acasa am sesizat pe chilot urme de sange, aveam niste rani micute ca niste taieturi, nu era prima data cand acestea apareau.
Am fost dupa rezultatul testului papanicolau iar asistenta mi-a spus ca rezultatul este unul bun sa fac tratamentul dat si s-a revin dupa menstruatie pentru control.Inca de la primul tratament am fiert toata lenjeria si am dezinfectat foarte bine toaleta,cada etc.
As vrea sa stiu daca merita sa ma mai duc la medicul repectiv si ce parere aveti despre tot ce vam zis mai sus.

#2 2011-10-24 10:08:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: tratament medic

bineinteles ca merita sa te intorci la medic dupa tratament, sa iti interpreteze analizele si sa afli daca te-ai facut bine.

#3 2011-10-24 10:14:49

Eva A
New member
Inregistrat: 2009-12-01

Re: tratament medic

Evident ca o sa ma intorc la medic doar ca nu stiu daca sa ma duc tot la acelasi medic sau sa consult si un alt medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.