homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un uter in AVF se poate transforma in uter in RVF?

#1 2011-10-24 11:26:40

creata2011
Membru
Inregistrat: 2011-07-21

Un uter in AVF se poate transforma in uter in RVF?

Buna ziua,

Am ovare micropolichistice, mi-a luat 4 luni sa raman insarcinata cu primul bebelus (are 1 an si 2 luni), pentru ca ca ovulez doar din ovarul stang. Intotdeauna, la absolut toate ecografiile, uterul meu era in AVF. Ultima verificare a uterului a fost in iulie 2011 cu o ecografie abdominala pentru toate organele, la care uterul era tot in AVF.

Acum, la ultima ecografie transvaginala din octombrie 2011, facuta pentru monitorizare ovulatie pentru o noua sarcina, doctorita mi-a spus ca am uter in RVF. Este posibil ca un uter sa isi schimbe pozitia asa brusc, din iulie pana in octombrie?

Daca da, este cumva uterul in RVF o problema reala in a ramane din nou insarcinata rapid?

Multumesc mult pentru raspuns.

Va rog mult, nu stie nimeni? Tocmai am reusit sa aflu de pe internet ca se poate intampla dupa nasteri, dar ....presupun ca imediat, nu la un an si ceva smile

Ultima oara a fost editat de creata2011 (2011-10-24 16:47:48)

#2 2011-10-24 22:24:28

creata2011
Membru
Inregistrat: 2011-07-21

Re: Un uter in AVF se poate transforma in uter in RVF?

Chiar nu ma ajuta nimeni?

#3 2011-10-25 09:26:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Un uter in AVF se poate transforma in uter in RVF?

buna.uterul in AVF este cel normal.cauta ,ca mai sunt topice aici pe forum despre aceste 2 pozitii ale uterului.iar cele 4 luni cat ti-a luat pt a ramane insarcinata e un timp ffff scurt. wink multa sanatate!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.