|
Nu esti logat.
Sunt ?ngrijorată :(#1 2011-10-24 23:34:00
Sunt ?ngrijorată :(Bună! Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #2 2011-10-25 12:33:38
Re: Sunt ?ngrijorată :(daca zici ca ai renuntat la contraceptive acum poate e o mica dereglare s emai intampla.cu toate astea avand in vedere ca ai sesizat sangerarea aia dupa contact eu una as zice sa mergi la ginecologul tau si sa ii zici mai ales ca ai avut in vara o rana cauterizata #3 2011-10-25 12:34:49
Re: Sunt ?ngrijorată :(hei hei hei te gandesti la ce e mai rau adica o sarcina? daca nu te-ai protejat la asta ar trebui sa te gandesti. de ce ai renuntat la pastile? si ai facut sex fara prezervativ? ca eu asta inteleg... cu rana te poate lamuri un control ginecologic daca e inchisa sau nu. Offline #4 2011-10-25 20:33:59
Re: Sunt ?ngrijorată :(Nu ma gandesc la sarcina, deoarece consider ca nu sunt sanse, din moment ce am fost sub protectia AC, cu exceptia zilei de duminica, cand nu a ejaculat inauntrul vaginului. Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #5 2011-10-26 20:04:43
Re: Sunt ?ngrijorată :(pai tocmai ca ai fost sub protectia lor pana sambata, nu si duminica! si nu precizasei ca nu a ejaculat inauntru... de parca asta ar fii metoda contraceptiva... Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-26 20:06:26
Re: Sunt ?ngrijorată :(Jasmina,eu zic ca e o dereglare de la intreruperea ac #7 2011-10-26 20:22:49
Re: Sunt ?ngrijorată :(asa m-am gandit si eu, sincer, dar cred ca nu te poti baza asa pe o banuiala cand stii ca ai avut probleme mai serioase, de-aia n-ar strica un consult de specialitate... Offline #8 2011-10-27 18:53:03
Re: Sunt ?ngrijorată :(Si daca e o sarcina, se cunoaste intr-o zi? duminica sa am contactul si luni sa fiu insarcinata? ca nu inteleg.... eu stiam ca abia dupa 3 saptamani de la contactul fara protectie se poate afla daca e sarcina... Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #9 2011-10-27 19:36:57
Re: Sunt ?ngrijorată :(nu am spus ca tu esti insarcinata, sau ca problema ta e legata de asta desi exista logic o posibilitate din moment ce te joci fara contraceptie. ci ca coitul intrerupt nu este o metoda contraceptiva! daca ai avut norocul sa nu ramai 'folosind' asta mai tot timpul ce pot sa spun... norocul tau urias ca nu ai ramas la o varsta la care sa nu ti permiti un copil. mai ales ca te intrebasem in primul mesaj de ce ai renuntat la pastile si nu mi-ai raspuns. nu am inteles exact la cate zile sau saptamani apare sangerearea de nidare, tot incerc sa ma informez pe subiectul asta. oricum ce ai suna a problema ginecologica, partea a doua a mesajului meu era o incercare de a te face sa deschizi ochii dar vad ca nu vrei treaba ta Offline #10 2011-10-27 19:46:25
Re: Sunt ?ngrijorată :(Am renuntat la pastile, pentru ca ma saturasem de ele si mai ales pentru ca imi usuca vaginul si imi scade apetitul sexual. Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #11 2011-10-28 07:42:20
Re: Sunt ?ngrijorată :(Jasmina,ce l mai bine e sa mergi la ginecolog.noi nu prea putem sa zicem ce ai acolo sigur nu suntem medici si informatia o primi indirect. #12 2011-10-28 11:47:05
Re: Sunt ?ngrijorată :(pe asta cu racitul nu o inteleg. parca sunteti mama ca sa nu spun altfel... racesti la uter? raceala= infectie virala la nivelul mucoaselor nazale. 'Vremea rece este un factor propice producerii racelii ? Desi foarte multe persoane cred ca raceala apare in urma expunerii la frig sau atunci cand copii sunt cu capul descoperit. Studiile au aratat ca aceste ipoteze influenteaza nesemnificativ aparitia racelii. Prezenta polipilor nazali, a alergiilor care afecteaza mucoasa nazala si a stresului prelungit, cresc riscul producerii racelii.' http://www.sfatulmedicului.ro/raceala nu este normal sa-ti curga pete maro. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|