homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie prelungita

#1 2011-10-25 11:50:09

Daniela Felicia
New member
Inregistrat: 2011-08-21

Menstruatie prelungita

Buna, va rog frumos sa ma scuzati ca va deranjez, dar am si eu un mic semn de intrebare legat de durata menstruatiei mele, care m-a facut sa ma alarmez putin.
Am aproape 20 de ani si iau anticonceptionale Diane  de un an, numai ca luna trecuta despartindu-ma de logodnicul meu nu le-am mai luat regulat, la aceiasi ora, in unele zile ajungand sa le iau cu intarzieri si de 12 ore. Mai mult de atat am luat si o ampiciliana intr-o seara fiindca am fost foarte racita. Pe 15 octombrie am inceput pauza de 7 zile, iar pe 17 ar fi trebui sa inceapa sangerarea , dar a fost doar o scurgere superficiala de culoare maronie timp de doua zile si abia a treia zi a iceput sa fie exact asa cum ar fi trebui.
Cand iau anticoncepionalele, in 6 zile imi trece, fara anticonceptionale imi trecea in aproximativ 9 zile. Acum nu stiu ce e cu mine, este a noua zi si inca nu mi-a trecut, e adevarat ca este la fel ca in primele doua zile, dar sunt speriata, nu inteleg de ce e asa?

#2 2011-10-25 12:13:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Menstruatie prelungita

poate fi o dereglare hormonala de la faptul ca in ultima luna ai luat haotic pilulele. sau poate ai revenit la vechea schema de 9 zile de sangerari neutral. ai inceput o noua folie sau nu mai iei deloc diane?
daca luna trecuta ai avut contacte neprotejate, atunci fa un test de sarcina, pt ca nu ai fost protejata.
la raceala nu se ia ampicilina, ci vitamina c, oscilococcinum sau pracetamol, aspirina. sub nicio forma antibiotic.

#3 2011-10-25 18:09:21

Daniela Felicia
New member
Inregistrat: 2011-08-21

Re: Menstruatie prelungita

Si eu m-am gandit ca luna trecuta anticonceptionalele nu au avut niciun efect din cauza faptului ca le-am luat neregulat si ca am mai luat si ampiciliana.
Am inceput o noua folie , dar acum am grija sa le iau la timp, s anu treaca niciun minut peste, pentru ca fie ca imi place fie ca nu, e vorba despre sanatatea mea...initial nu am luat anticonceptionalele pentru a ma feri de o sarcina nedorita, le-am luat pt ca aveam niste probleme cu ovulaita...
Nu am avut niciun contact sexual neprotejat nicio data...doar ca luna trecuta am ajut un mic accident cu prezervativul, dar m-am gandit ca nu este nicio problema avand in vedere ca el nu ejaculase, iar micul accident s-a produs in afara vaginului...gandindu-ma la posibilitatea ca poate intradevar anticonceptionalele nu si au facut efectul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.