homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inselat-2

#20 2011-10-26 20:55:47

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Re: Inselat

@good_vib ''e mai usor sa schimbi partenerul decat sa te schimbi pe tine.'' f adevarat ,vor sa aiba stabilitate acasa,pe ea ar calca-o in picioare daca l-ar insela,dar el are voie..ca e barbat ,mi se pare o prostie.

#21 2011-10-26 20:56:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mie daca un tip imi zice ca nu ar putea sa ma insele ii zic ca eu s-ar putea sa pot sa il insel pe el big_smile chiar mi s-a intamplat! de aia prefer sa fiu eu prima care isi da cu parerea despre subiect, asa prinde si el curaj si lasam mastile jos tongue

da, pai tocmai asta si ziceam.....imi plac barbatii care au curajul sa recunoasca smile

Ultima oara a fost editat de dea_di (2011-10-26 20:58:16)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#22 2011-10-26 20:59:47

kiki_oana
Full member

dea_di a scris:

mie daca un tip imi zice ca nu ar putea sa ma insele ii zic ca eu s-ar putea sa pot sa il insel pe el big_smile chiar mi s-a intamplat! de aia prefer sa fiu eu prima care isi da cu parerea despre subiect, asa prinde si el curaj si lasam mastile jos tongue

da, pai tocmai asta si ziceam.....imi plac barbatii care au curajul sa recunoasca smile

uhmm,daca iti zice ca nu te inseala ever,il inseli tu,dar poate chiar spune adevarul ,sunt fel si fel de baieti ,deci iti plac baietii rai  rodnar
Pai sa zicem ca recunoaste,dar ti-ar placea sa iti imparti iubitul/sotul cu alte fete.Sau crezi ca daca tu l-ai acceptat asa cum e el,el o sa te priveasca altfel si nici nu o sa te insele

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-26 21:02:18)

#23 2011-10-26 21:12:53

kiki_oana
Full member

ani88 a scris:

kiki_oana a scris:

good_vib a scris:

Chiar aseara am vazut un status din lista mea, care mi se pare ca se aplica si in cazul inselatului. Era:
Despartirea face sa se stinga pasiunile slabe si sa se intareasca cele puternice, asa cum vantul stinge lumanarea, dar inteteste focul. Fran?ois de la Rochefoucauld.

E complicat. Sau cel putin orgoliul/egoul face situatia complicata...In rest, faptul ca iubesti o persoana iti da dreptul de a o lega de tine?...ar trebui chiar dimpotriva...

Nu ai niciun drept asupra nimanui,logic dar nici sa spui te iubesc doar pe tine si cand colo sa ti-o tragi cu alta,atunci e minciuna,se insala chiar si pe el insusi.

Pai te iubesc sunt doua cuvinte. Faptele conteaza-adica daca e acolo pentru tine, daca te ajuta, daca e al tau, la urma urmelor, daca vrei sa fiu triviala si sa mai radem, daca ia hartie igienica in casa cand s-a terminat si tu esti in pat bolnava, n-ai cum sa iei smile, daca te respecta in public, daca te protejeaza...etc etc
Pe de alta parte, a si-o trage cu cineva nu inseamna iubire. E pasiune, rezolvare de hormoni, eliberare, demonstratie de forta tongue etc
Acuma o sa imi sara in cap o multime de zane cu fluturasi mov in cosite smile da nu-i bai ca imi place sa ma uit la desene wink)

Mai e adevarat,te iubesc,te ador,te...sunt doar cuvinte,mai mult conteaza faptele.Dar nu stiu,uneori nici faptele nu sunt de ajuns.Uneori unii oameni se schimba peste noapte.Chestia asta cu inselatul,sexul,chiar e o problema,barbatii au instinctul de a se reproduce f puternic,sa arate cat sunt de virili mai multor femei,chiar daca sunt niste necunoscute.

#24 2011-10-26 21:13:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kiki_oana a scris:

Sa stii ca fericirea ti-o mai faci si cu mana ta.Conteaza sa ai puterea de a nu te lasa dezamagita dupa ce ai fost inselata sau nu ai avut succes in dragoste.Intr-adevar multa lume si putini oameni,dar asta nu inseamna ca nu exista si oameni buni.Daca aceea persoana iti ofera tot ce ai nevoie si te simti implinit,nu vad sensul pt care sa te risti sa il pierzi pt ce.

Eu nu ma refeream la cum si cand se obtine fericirea, normal ca fiecare si-o face cu mana lui. Am numit-o abstracta pentru ca pentru mine poate insemna cu totul altceva decat inseamna pentru x. Asa ca cine e in masura sa defineasca cuplul fericit?

@Dea_,  tummenupp
@Good, interesant citatul. Sustin ideea ca dragostea trebuie sa extinda libertatea,nu sa o sugrume.
Mi-e greu sa cred ca o persoana ii poate oferi alteia TOT ce are nevoie, la fel cum mi-e imposibil sa cred ca cineva ar putea pune nevoile mele mai presus de ale lui (poate doar parintii). Poate ca exista si asa ceva, dar eu prefer sa ma simt implinita prin mine, apoi prin cel pe care il iubesc. In felul asta si daca ma inseala, si daca nu, nu am nimic de pierdut.
Cam asa vad idealul si incerc sa ajung la el smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#25 2011-10-26 21:14:46

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu admit faptul ca intentiile lui ar putea fi bune, adica omul chiar sa isi propuna sa nu ma insele! asta da, e un lucru bun, dar eu nu prea cred ca poti sa stai o viata intreaga cu o singura persoana, eu una nu cred ca as putea! prefer sa recunosc asta, si vreau ca si omul de langa mine sa fie la fel de realist!
nu, nu mi-ar placea sa imi impart iubitul/sotul cu alte fete, dar viata nu e aproape niciodata exact asa cum vrem noi sa fie! daca se intampla, se intampla si gata, nu e chiar asa o mare tragedie!
acuma normal ca nu as accepta unul care umbla din floare in floare, nici eu nu sunt nimfomana! dar poate vreau si eu sa ma distrez la un moment dat si sa nu ma gandesc ca tradez pe cineva, si atunci sa fie si el la fel ca mine ca sa ne intelegem smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#26 2011-10-26 21:16:16

kiki_oana
Full member

carmen_21 a scris:

kiki_oana a scris:

Sa stii ca fericirea ti-o mai faci si cu mana ta.Conteaza sa ai puterea de a nu te lasa dezamagita dupa ce ai fost inselata sau nu ai avut succes in dragoste.Intr-adevar multa lume si putini oameni,dar asta nu inseamna ca nu exista si oameni buni.Daca aceea persoana iti ofera tot ce ai nevoie si te simti implinit,nu vad sensul pt care sa te risti sa il pierzi pt ce.

Eu nu ma refeream la cum si cand se obtine fericirea, normal ca fiecare si-o face cu mana lui. Am numit-o abstracta pentru ca pentru mine poate insemna cu totul altceva decat inseamna pentru x. Asa ca cine e in masura sa defineasca cuplul fericit?

@Dea_,  tummenupp
@Good, interesant citatul. Sustin ideea ca dragostea trebuie sa extinda libertatea,nu sa o sugrume.
Mi-e greu sa cred ca o persoana ii poate oferi alteia TOT ce are nevoie, la fel cum mi-e imposibil sa cred ca cineva ar putea pune nevoile mele mai presus de ale lui (poate doar parintii). Poate ca exista si asa ceva, dar eu prefer sa ma simt implinita prin mine, apoi prin cel pe care il iubesc. In felul asta si daca ma inseala, si daca nu, nu am nimic de pierdut.
Cam asa vad idealul si incerc sa ajung la el smile

Trist e atunci cand nu ai parinti si simti nevoia sa gasesti toata dragostea intr-un om....

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-26 21:16:40)

#27 2011-10-26 21:17:00

carmen_21
Insomniac member

ani88 a scris:

Pe de alta parte, a si-o trage cu cineva nu inseamna iubire. E pasiune, rezolvare de hormoni, eliberare, demonstratie de forta tongue etc
Acuma o sa imi sara in cap o multime de zane cu fluturasi mov in cosite smile da nu-i bai ca imi place sa ma uit la desene wink)

Adevarul e ca si pe mine m-ar deranja mai mult sa stiu ca se tine cu una in brate si ii spune chestii pe care nu mi le spune mie, ca o alinta si o scoate la suc. Mai bine i-o trage si gata  santa

#28 2011-10-27 13:19:02

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si tu de unde esti asa de sigura ca cel ce inseala o data va repeta figura?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#29 2011-10-27 13:23:19

kiki_oana
Full member

yoyolina a scris:

si tu de unde esti asa de sigura ca cel ce inseala o data va repeta figura?

Pentru ca si eu am trecut prin asta,chestia asta e in sange si atunci cand stii ca iti permiti si ca te va ierta mereu ,va excela in greseli pt ca se bazeaza pe asta.Bn poate nu sunt sigura,dar 80 la suta sunt.
Asta e realitatea,si eu daca as fi cu un tip care m-ar ierta dupa ce l-am inselat,nu as ezita sa o mai fac a doua oara din moment ce stiu ca m-a iertat atunci.

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-27 13:26:05)

#30 2011-10-27 13:26:09

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

asta e din categoria "barbatii e porci si femeile e curve", nu poti generaliza; unii pur si simplu nu vor si nu mai pot sa treaca prin mustrarile de constiinta pe care le-au experimentat, ca pana la urma aia e cea mai mare pedeapsa, nu faptul ca i-a parasit partenerul; bineinteles, aia fara constiinta o s-o faca over and over again.

mie imi vine greu sa cred ca unui om caruia ii pare sincer rau pt ce a facut (cum e de ex tipul lui kae, care s-a destainuit) va face aceeasi chestie din nou; poate doar daca e masochist.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-10-27 13:34:06

kiki_oana
Full member

yoyolina a scris:

asta e din categoria "barbatii e porci si femeile e curve", nu poti generaliza; unii pur si simplu nu vor si nu mai pot sa treaca prin mustrarile de constiinta pe care le-au experimentat, ca pana la urma aia e cea mai mare pedeapsa, nu faptul ca i-a parasit partenerul; bineinteles, aia fara constiinta o s-o faca over and over again.

mie imi vine greu sa cred ca unui om caruia ii pare sincer rau pt ce a facut (cum e de ex tipul lui kae, care s-a destainuit) va face aceeasi chestie din nou; poate doar daca e masochist.

Mai nu stiu dar mie greu sa cred ca nu va mai avea inca o tentativa,doua,mai cunosc eu niste persoane care le-au parut rau dupa ce au inselat dar tot au continuat.Si mie tipul cu care am fost mi-a zis ca regreta,ca e prost,ca are mustrari si multe altele ,eh si ce crezi a facut-o si a doua oara,eu nu m-as increde asa usor.Daca spune ca are mustrari nu inseamna ca e si sincer.Nu poti sa stii,e mai bine sa te astepti la orice,decat sa visezi frumos apoi sa fii si mai dezamagita. huh

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-27 13:34:44)

#32 2011-10-27 19:17:24

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

offtopic ani88 imi aduce aminte de sumire neutral aceleasi porcarii scrise de ambele.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#33 2011-10-27 20:01:55

carmen_21
Insomniac member

Dincolo de modul in care se exprima ani, mie nu mi se pare o porcarie separarea si poate acceptarea inselatului pur sexual, in raport cu cel "moral", care implica mult mai multe sentimente.

#34 2011-10-27 20:19:44

sonia30
Moderator

eu nu pot sa trec dincolo de modul pueril-prostesc in care se exprima neutral

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#35 2011-10-27 20:48:33

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mbun,se pare ca exista persoane care accepta inselatul fie el de ordin sexual sau moral.
Aparent si eu am acceptat...dar ce era in sufletul meu... neutral

#36 2011-10-27 20:54:33

sonia30
Moderator

eu nu accept nici un fel de inselat.daca ma insala pt mine e egal cu nu ma iubeste.

#37 2011-10-27 21:11:11

carmen_21
Insomniac member

Eu am facut o comparatie si am mentionat daca as ierta, ce as ierta mai repede si ce mai greu.

#38 2011-10-27 22:09:00

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

k?reste a scris:

Al meu a vrut sa o faca cu o negresa, e clar ca asta e un fetish. L-am certat si m-am suparat pe el, dar i-am explicat consecintele ce puteau rezulta in urma faptelor lui pt ca in seara aia facuse mai multe prostii. Si trebuie cat de cat sa cunosti omul. L-am iertat si stiu ca nu se va mai intampla pt ca efectiv 2 zile i-a fost rusine sa vorbeasca cu mine si se vedea pe el ca e trist. Si-a dat seama de ceea ce a facut cu adevarat in momentul in care i-am spus ca nu stiu cum a putut face asta din moment ce a fost candva in locul meu (fosta lui l-a inselat foarte urat).
Din contra, cred ca am castigat mai mult prin asta decat daca l-as fi facut ca la usa cortului si l-as fi parasit. Depinde si peste cine dai in viata. Noi mereu ne-am rezolvat problemele singuri, vorbind calm si incercand sa ne intelegem cat mai bine, chit ca ne enervasem inainte.
Uneori trebuie sa mai si vezi daca omul vrea sa exceleze, daca vrea sa se schimbe, daca accepta pareri sau crede ca el e cel care are mereu dreptate si atunci sti ce ai de facut. Din fericire pe parcursul a aproape 2 ani mi-am dat seama ca fac parte din prima categorie.

si daca tie iti arde intr-o zi 'sa o faci' cu un asiatic... te-ar ierta? pe acelasi principiu: i-ai zis imediat 'vai ce rau iti pare dar draga tu nu ai p... de asiatic si vezi eu imi doream asta...' eu nu cred ca te-ar ierta, cred ca te-ar considera curva cel mai probabil si cel mai important tu o sa-mi spui frumos ca tu nu simti si nu ai nevoie de asa ceva smile si nu ai face-o. tocmai asta e. cred ca oricine are fanteziile si fetisurile si bla bla-urile lui sexuale. nu cred ca barbatul ala te satisface total din punct de vedere sexual. stiu, o sa-mi zici ca il iubesti sau ca vai ce alte lucruri minunate sunt in relatia voastra si ca nimeni nu poate sa-ti implineasca toate odrintele. exact! nu poti fii negresa si el nu poate avea p... de un metru! asta nu inseamna ca ai vrut sa vezi cum e cu unu superdotat si ce sa faci trebuia sa incerci trecand peste relatie! mi se pare o scuza de doi lei. si eu vreau sa ma linga cum o facea fostul... dar nu o sa mi-o trag cu fostul de mare nevoie ce am de acest lucru si nici nu o sa accept sau sa caut o situatie in care sa primesc un super sex oral de la altul, chiar daca imi doresc sex oral perfect si cu el e doar ok. capisci? punctul meu de vedere. vorbesc transant si cu cuvinte dure pentru ca tocmai m-am despartit acum vreo ora tongue nu m-a inselat, btw rotfl2 deci daca tu vrei sa-l ierti, iarta-l pe motiv ca ti-a spus adevarul si imediat, nu-i gasi/ aceepta scuze pentru ce a facut. nu este acceptabil ca te-a inselat pentru ca voia o negresa si tu nu esti neagra! I rest my case tongue

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-27 23:38:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.