|
Nu esti logat.
Inselat-2#20 2011-10-26 20:55:47
Re: Inselat@good_vib ''e mai usor sa schimbi partenerul decat sa te schimbi pe tine.'' f adevarat ,vor sa aiba stabilitate acasa,pe ea ar calca-o in picioare daca l-ar insela,dar el are voie..ca e barbat ,mi se pare o prostie. Offline #21 2011-10-26 20:56:16
Re: Inselatmie daca un tip imi zice ca nu ar putea sa ma insele ii zic ca eu s-ar putea sa pot sa il insel pe el chiar mi s-a intamplat! de aia prefer sa fiu eu prima care isi da cu parerea despre subiect, asa prinde si el curaj si lasam mastile jos Ultima oara a fost editat de dea_di (2011-10-26 20:58:16) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #22 2011-10-26 20:59:47
Re: Inselat
uhmm,daca iti zice ca nu te inseala ever,il inseli tu,dar poate chiar spune adevarul ,sunt fel si fel de baieti ,deci iti plac baietii rai Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-26 21:02:18) Offline #23 2011-10-26 21:12:53
Mai e adevarat,te iubesc,te ador,te...sunt doar cuvinte,mai mult conteaza faptele.Dar nu stiu,uneori nici faptele nu sunt de ajuns.Uneori unii oameni se schimba peste noapte.Chestia asta cu inselatul,sexul,chiar e o problema,barbatii au instinctul de a se reproduce f puternic,sa arate cat sunt de virili mai multor femei,chiar daca sunt niste necunoscute. Offline #24 2011-10-26 21:13:02
Eu nu ma refeream la cum si cand se obtine fericirea, normal ca fiecare si-o face cu mana lui. Am numit-o abstracta pentru ca pentru mine poate insemna cu totul altceva decat inseamna pentru x. Asa ca cine e in masura sa defineasca cuplul fericit? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#25 2011-10-26 21:14:46
Re: Inselateu admit faptul ca intentiile lui ar putea fi bune, adica omul chiar sa isi propuna sa nu ma insele! asta da, e un lucru bun, dar eu nu prea cred ca poti sa stai o viata intreaga cu o singura persoana, eu una nu cred ca as putea! prefer sa recunosc asta, si vreau ca si omul de langa mine sa fie la fel de realist! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #26 2011-10-26 21:16:16
Trist e atunci cand nu ai parinti si simti nevoia sa gasesti toata dragostea intr-un om.... Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-26 21:16:40) Offline #27 2011-10-26 21:17:00
Adevarul e ca si pe mine m-ar deranja mai mult sa stiu ca se tine cu una in brate si ii spune chestii pe care nu mi le spune mie, ca o alinta si o scoate la suc. Mai bine i-o trage si gata Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #28 2011-10-27 13:19:02
Re: Inselatsi tu de unde esti asa de sigura ca cel ce inseala o data va repeta figura? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #29 2011-10-27 13:23:19
Pentru ca si eu am trecut prin asta,chestia asta e in sange si atunci cand stii ca iti permiti si ca te va ierta mereu ,va excela in greseli pt ca se bazeaza pe asta.Bn poate nu sunt sigura,dar 80 la suta sunt. Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-27 13:26:05) Offline #30 2011-10-27 13:26:09
Re: Inselatasta e din categoria "barbatii e porci si femeile e curve", nu poti generaliza; unii pur si simplu nu vor si nu mai pot sa treaca prin mustrarile de constiinta pe care le-au experimentat, ca pana la urma aia e cea mai mare pedeapsa, nu faptul ca i-a parasit partenerul; bineinteles, aia fara constiinta o s-o faca over and over again. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-10-27 13:34:06
Mai nu stiu dar mie greu sa cred ca nu va mai avea inca o tentativa,doua,mai cunosc eu niste persoane care le-au parut rau dupa ce au inselat dar tot au continuat.Si mie tipul cu care am fost mi-a zis ca regreta,ca e prost,ca are mustrari si multe altele ,eh si ce crezi a facut-o si a doua oara,eu nu m-as increde asa usor.Daca spune ca are mustrari nu inseamna ca e si sincer.Nu poti sa stii,e mai bine sa te astepti la orice,decat sa visezi frumos apoi sa fii si mai dezamagita. Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-27 13:34:44) Offline #32 2011-10-27 19:17:24
Re: Inselatani88 imi aduce aminte de sumire aceleasi porcarii scrise de ambele. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #33 2011-10-27 20:01:55
Re: InselatDincolo de modul in care se exprima ani, mie nu mi se pare o porcarie separarea si poate acceptarea inselatului pur sexual, in raport cu cel "moral", care implica mult mai multe sentimente. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #34 2011-10-27 20:19:44
Re: Inselateu nu pot sa trec dincolo de modul pueril-prostesc in care se exprima "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #35 2011-10-27 20:48:33
Re: InselatMbun,se pare ca exista persoane care accepta inselatul fie el de ordin sexual sau moral. Offline #36 2011-10-27 20:54:33
Re: Inselateu nu accept nici un fel de inselat.daca ma insala pt mine e egal cu nu ma iubeste. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #37 2011-10-27 21:11:11
Re: InselatEu am facut o comparatie si am mentionat daca as ierta, ce as ierta mai repede si ce mai greu. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #38 2011-10-27 22:09:00
si daca tie iti arde intr-o zi 'sa o faci' cu un asiatic... te-ar ierta? pe acelasi principiu: i-ai zis imediat 'vai ce rau iti pare dar draga tu nu ai p... de asiatic si vezi eu imi doream asta...' eu nu cred ca te-ar ierta, cred ca te-ar considera curva cel mai probabil si cel mai important tu o sa-mi spui frumos ca tu nu simti si nu ai nevoie de asa ceva si nu ai face-o. tocmai asta e. cred ca oricine are fanteziile si fetisurile si bla bla-urile lui sexuale. nu cred ca barbatul ala te satisface total din punct de vedere sexual. stiu, o sa-mi zici ca il iubesti sau ca vai ce alte lucruri minunate sunt in relatia voastra si ca nimeni nu poate sa-ti implineasca toate odrintele. exact! nu poti fii negresa si el nu poate avea p... de un metru! asta nu inseamna ca ai vrut sa vezi cum e cu unu superdotat si ce sa faci trebuia sa incerci trecand peste relatie! mi se pare o scuza de doi lei. si eu vreau sa ma linga cum o facea fostul... dar nu o sa mi-o trag cu fostul de mare nevoie ce am de acest lucru si nici nu o sa accept sau sa caut o situatie in care sa primesc un super sex oral de la altul, chiar daca imi doresc sex oral perfect si cu el e doar ok. capisci? punctul meu de vedere. vorbesc transant si cu cuvinte dure pentru ca tocmai m-am despartit acum vreo ora nu m-a inselat, btw deci daca tu vrei sa-l ierti, iarta-l pe motiv ca ti-a spus adevarul si imediat, nu-i gasi/ aceepta scuze pentru ce a facut. nu este acceptabil ca te-a inselat pentru ca voia o negresa si tu nu esti neagra! I rest my case Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-27 23:38:50) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|